Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Stari/novi parioc
 Post Postano: 07 ruj 2014 10:09 

Po meni te su baterije slabe. A dobra 18650 baterija košta recimo 80 kn i jeftiniji mech mod na fasttechu 15 usd.
Ali ne znam što bi koristio pa... koliko mah su ti te leo

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 11:01 

nemam pojma zato i pitam, da li bi one (ja mislim da su od 800mAh) mogle meni kao nezahtjevnom pariocu dati dobar osjecaj pri parenju?
znam i ja da je najbolje nabaviti MOD ali ja trenutno nisam u situaciji da kupujem isto....neku noc sam kupio jedan mod od 15 $ zajedno sa atomizerom (ima ranije postavljeno) ....pokusavam sto jeftinije da prodjem a da opet sa druge strane imam koliko-toliko kvalitetno parenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 11:18 

harera je napisao:
nemam pojma zato i pitam, da li bi one (ja mislim da su od 800mAh) mogle meni kao nezahtjevnom pariocu dati dobar osjecaj pri parenju?
znam i ja da je najbolje nabaviti MOD ali ja trenutno nisam u situaciji da kupujem isto....neku noc sam kupio jedan mod od 15 $ zajedno sa atomizerom (ima ranije postavljeno) ....pokusavam sto jeftinije da prodjem a da opet sa druge strane imam koliko-toliko kvalitetno parenje.

svi hoce sto jeftinije a bolje proci, ali ne ide to bas tako. Izdvoji 500kn i pari kako treba. Nemoj mi reci da su ti cigare jeftinije...

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 11:19 

Pa ako su 800 to nije loše. Treba ti taj adapter a atomizere uvijek neko poklanja, pogotovo 14 mm za egicu. Stavi da tražiš neki atomizer tipa mini protank ili evod ili nešto sigurno netko ima viška.
I to što si kupio protank je dobar, samo trebaš naučiti dobar grijač napraviti i nemaš problema...

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 11:21 

harera je napisao:

I prvi puta si odusto od pare baš zbog loše opreme. Nemoj opet činiti istu grešku. Doduše tada i nije bilo previše izbora ali sada ima. Ako kupiš stvar kako treba, šanse za odustajanje su nikakve.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 12:05 

[/quote]I prvi puta si odusto od pare baš zbog loše opreme. Nemoj opet činiti istu grešku. Doduše tada i nije bilo previše izbora ali sada ima. Ako kupiš stvar kako treba, šanse za odustajanje su nikakve.[/quote]

ma drug, prvi put sam odustao jer u to vrijeme i nije bas bilo izbora cigara a ovi Leo atomizeri su bili relativno skupi jer sam sedmicno mijenjao atomizer koji je kostao 25 marki
zato sad i hocu na pocetku da imam barem 3 opcije (ego, naruceni mod i Leo sa atomizerim) a u dogledno vrijeme bi trebao pasti kakav dobar Mod

mateo je napisao:
Pa ako su 800 to nije loše. Treba ti taj adapter a atomizere uvijek neko poklanja, pogotovo 14 mm za egicu. Stavi da tražiš neki atomizer tipa mini protank ili evod ili nešto sigurno netko ima viška.
I to što si kupio protank je dobar, samo trebaš naučiti dobar grijač napraviti i nemaš problema...

vec sam nabavio atomizere+rezervne grijace (ovi H2 ili kako se vec zovu su meni super), proizvode dosta pare, lijep okus a ne cure :)
znaci kako sam vec rekao, imam dvije egice (650 i 900 mAh), naruceni mod sa linka i sad kontam staviti u promet i ove 3 Leo baterije sto bi u konacnici, barem meni kao pocetniku, sasvim OK bilo ....grijac cu vec nauciti sastavljati obzirom da "znam sa rukama" :)
rrzdrr je napisao:
svi hoce sto jeftinije a bolje proci, ali ne ide to bas tako. Izdvoji 500kn i pari kako treba. Nemoj mi reci da su ti cigare jeftinije

sve znam drug, da izvines, j..o bi se a da mi ne udje !
jesu , jasta su nego skuplje zato sam zadnjih godinu dana na duhanu bio, ali me isti ubi nemogu ni disati cestito

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 12:56 
Administrator

harera je napisao:
hvala svima na podrsci a posebno tebi Sergio :)
znam dentax-u da trebam nabaviti mod, zato i jesam kupio isti u skladu sa trenutnim mogucnostima ali me interesuju ove baterije leo , da li se isplati ulagati tj kupovati te iste adaptere za njih ili ???

Tri godine staroj bateriji mjesto je u smecu, nemoj se muciti s njima uopce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 13:01 

Kinta je napisao:
harera je napisao:
hvala svima na podrsci a posebno tebi Sergio :)
znam dentax-u da trebam nabaviti mod, zato i jesam kupio isti u skladu sa trenutnim mogucnostima ali me interesuju ove baterije leo , da li se isplati ulagati tj kupovati te iste adaptere za njih ili ???

Tri godine staroj bateriji mjesto je u smecu, nemoj se muciti s njima uopce.

hvala na savjetu ..... vjerovatno ce tako i biti, ukoliko ne nabavim taj adapter za Lea na probu ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 14:24 
Moderator

sergio je napisao:
Iako san pocetnik ovo govorin iz iskustva :) Iman najmanje dvadesetak poznanika koji su bili na pari od pet dana do godine ipo i koji bi se vratili na analogne. Posli kad bi se vratili na paru to je trajalo uvrh glave misec dana i opet bi prešli na analogiju. Dobro dvadesetak nije neki broj, ali postotak je 100%
Zanimljivo da su svi imali isti odgovor.... nestalo mi tekucine pa san zapalia ''pravu'' :)

Vidio sam to milion puta i uvjek je isti razlog : katastrofalno loša oprema i tekućine !!!!

Moj frend je kupio smeće u jednoj trgovini iako sam mu rekao da to nevalja ali trgovina je imala sve ono izlog, gazdu, prodavačice ovo ono i prodavala opremu za ku**c ali nipošto nije želio probati nešto što sam mu ja nudio jer je "to kupljeno od nekih kineza preko interneta" ... nakon mjesec dana je odustao jer to što je kupio za 599 kuna jednostavno nije radilo!

Tako da ovo 100% vraćanje na analogne ovdje ne prolazi jer svatko tko želi slušati i naučiti ovdje nađe odličnu opremu i tekućine za simbolične novce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 14:40 

SVAKI atomizer koji se ne održava ima zagoreli okus prije ili kasnije.
Ne postoji tipka repair ili clean, ne tražite je na modu ili atiju :zu:

Zadnja izmjena: Fosna; 07 ruj 2014 14:42; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club