[/quote]I prvi puta si odusto od pare baš zbog loše opreme. Nemoj opet činiti istu grešku. Doduše tada i nije bilo previše izbora ali sada ima. Ako kupiš stvar kako treba, šanse za odustajanje su nikakve.[/quote]
ma drug, prvi put sam odustao jer u to vrijeme i nije bas bilo izbora cigara a ovi Leo atomizeri su bili relativno skupi jer sam sedmicno mijenjao atomizer koji je kostao 25 marki
zato sad i hocu na pocetku da imam barem 3 opcije (ego, naruceni mod i Leo sa atomizerim) a u dogledno vrijeme bi trebao pasti kakav dobar Mod
mateo je napisao:
Pa ako su 800 to nije loše. Treba ti taj adapter a atomizere uvijek neko poklanja, pogotovo 14 mm za egicu. Stavi da tražiš neki atomizer tipa mini protank ili evod ili nešto sigurno netko ima viška.
I to što si kupio protank je dobar, samo trebaš naučiti dobar grijač napraviti i nemaš problema...
vec sam nabavio atomizere+rezervne grijace (ovi H2 ili kako se vec zovu su meni super), proizvode dosta pare, lijep okus a ne cure

znaci kako sam vec rekao, imam dvije egice (650 i 900 mAh), naruceni mod sa linka i sad kontam staviti u promet i ove 3 Leo baterije sto bi u konacnici, barem meni kao pocetniku, sasvim OK bilo ....grijac cu vec nauciti sastavljati obzirom da "znam sa rukama"
rrzdrr je napisao:
svi hoce sto jeftinije a bolje proci, ali ne ide to bas tako. Izdvoji 500kn i pari kako treba. Nemoj mi reci da su ti cigare jeftinije
sve znam drug, da izvines, j..o bi se a da mi ne udje !
jesu , jasta su nego skuplje zato sam zadnjih godinu dana na duhanu bio, ali me isti ubi nemogu ni disati cestito