|
.
Sada je: 25 tra 2026 09:32. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 07 tra 2015 21:16 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Đizs  pa kak neko ko je do jucer imo cigaretu izmedu dva prsta moze to zamjenit sa dvajs deka i dvajs centimetara VAMOa sa rba, ili tam nekim kvadraticem istika? ok odustajem.......
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
thunder
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 07 tra 2015 23:45 |
|
|
hvala momci na odgovorima... puno toga ima, a sve mi je novo pa ce mi trebat malo da skontam sta ste sve napisali =) citam malo post od "fek0" pa cu malo istrazit sta je i kako je. gledam na ovoj stranici parilica.hr, mogu li ja tipa kupit ovaj aspire premium kit, kupit tekućinu i krenut parit? http://parilica.hr/e-cigarete/aspire-premium-kit.html... ili uzet tipa onaj Itaste mini ili Itaste134 ako je bolji od aspirea, kupit tekućinu i parit? tolko su mi se zgadile cigarete više to je strašno nešto. iako nemam volje prestat, jbg, parenje mi se cini kao najmanje zlo od svega... hvala vam 
|
|
 |
|
 |
|
themith23
|
Naslov: Postano: 07 tra 2015 23:50 |
|
|
|
Istick 30,definitivno najbolji izbor,lako ga je poslje prodati uz minimalni gubitak,a odmah sa kayfunom ja radije nebih,polagano poslije da,neki rba. Ali za pocetak aspire nautilus mini,ima izmjenjive grijace i fino radi,bolji je od bilo kakvih evoda i t3,ne curi ne bali i ne sere,dakle manje frustracije. Sa tim se ziher neces zaje... A malo zesce a opet za pocetnika ok je joyetech delta,ima cak i mogucnost kupovine rba baze pa se mozes okusati i rebuildanju,a ako neide vratis stock grijac i milina,a nije skupo,mislim da obje kombinacije ne prelaze 500 kn,a bit ces 100% zadovoljan.
Poslano sa xperia z
_________________   Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 08 tra 2015 00:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
flux je napisao: Đizs  pa kak neko ko je do jucer imo cigaretu izmedu dva prsta moze to zamjenit sa dvajs deka i dvajs centimetara VAMOa sa rba, ili tam nekim kvadraticem istika? ok odustajem....... Dakle, i dalje ne čitaš što se piše...meni je žao što ti tečaj brzog čitanja nije uspio, inače bi zasigurno zamijetio da se spominju Istick-ovi, koji su dimenzijama prihvatljiviji...ne shvaćam ovakav pristup diskusiji, tko te nadrkao dušo?
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 08 tra 2015 12:03 |
|
|
a i čovjek je u prvom postu napisao da želi nešto kvalitetnije. kvalitenije smo predložili. Ja bi isto za početak uzeo iStick i subtank. bolje sigurno od njihovih premium kitova. Thunder, ako biš se odlučio za kayfuna, pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=aWrFsa6YOaE od 19 min, tu se objašnjava kako napravit grijač. Zašto to govorim? paaaa, da vidiš što tu treba radit, i da vidiš dal je to za tebe. Tj, dal ti se u startu da to radit. Ako nije. nemoj to nego subtank i tvorničke grijače. Našarafiš grijač, uliješ tekućinu i pariš. Najbitnije je da u startu imaš nešto pouzdano. Ako ideš na onaj premium kit ili nešto slično, znaj da moraš imat i rezervnu bateriju, dok ti se prva puni. tako da kit baš nije naj naj. Uzmeš 2 baterije, 2 protanka mini recimo i punjač. Tu sam ti predložio 3 opcije. s tim da je ova zadnja "najslabija". Ego c twist od 1000mAh 2kom, 2 mini protanka recimo, 5 grijača, punjač. cca 500kn. na mtmstore stranici. Sve ti je to cjenovno isto. srednje najbolje rješenje ti je iStick i subtank
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Kako pariti? Postano: 08 tra 2015 17:54 |
|
|
|
Subtank i iStick 30w Sve skupa 80 € Ak odustaneš od parenja prodaš vrlo lako Ak ne želiš ići naprijed s parenjem , ovo će ti trajat i trajat... Svi ovi start paketi......što reči....pljuvat češ tekučinu jer to sve curi kad polegneš na stol.
Sretno !
Sent from my Stolarska radionica
|
|
 |
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 08 tra 2015 18:09 |
|
|
|
Već sam negdje napisao pa ću evo opet; ja sam startao sa Kanger Evod setom- 2xEvod atomizer i 2xEvod baterija, punjač i mislim da je bilo 7kom grijača unutra. Sve skupa je bilo 300tinjak kn cca. Sve radi super, ne curi... Ali je bio oriđiđi Kanger a ne neki xy evod. Više to ne koristim ali stvar i nakon godinu i pol još radi kod osobe kojoj sam to poklonio.
Od ostalog mislim da je Vamo ili istick 10-20-30w pun pogodak. Subtank ne znam da li bi preporučio početniku zbog uvlačenja u pluća- to ne odgovara svakome.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 08 tra 2015 18:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
subtank ima kontrolu zraka, koja na moje iznenađenje radi...tako da...može koristiti kako god mu srce želi. Jedino što ne radi sa Vamotom...ali to je već neka druga štorija. 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
CaseyJones
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 12 tra 2015 13:46 |
|
|
|
Sa Subtankom se pravih cigareta neće ostaviti sigurno, jer nije ni približno isto. Subtank se lung hita, i sa najmanjim otvorom za zrak je previše zraka da stimulira pravu cigaretu. Da ne pričam o nikotinu, bude se onesvijestio čovjek ako potegne 24 mg na Subtanku. Moja preporuka Nautilus mini, daleko najvjerodostojinji aty pravoj cigareti. Kayfuna nebi preporučio nikad nekome tko tek počinje pariti, ja ga imam i koristim ga na dnevnoj bazi, ali uvijek rađe sa sobom furam Nautilusa.
_________________ No gods, or kings, only men
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako pariti? Postano: 12 tra 2015 14:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CaseyJones je napisao: Da ne pričam o nikotinu, bude se onesvijestio čovjek ako potegne 24 mg na Subtanku.
Hajde bas me zanima 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 09:32. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |