Slažem se sa svime što si rekao. Ali, ovo je tema za PRVI vaporizer, za početnike.
Za nekoga tko početi dok ima volje i poriva za prestati pušiti, cijena je fenomenalna, manje od šteke cigareta.
Stoga nisam siguran da su takvi omjeri cijena koje navodiš ispravni, za većinu.
Nisi uračunao
jednostavnost korištenja.
Npr, moje rajčice i paprike koje uzgajam su puno bolje i jeftinije nego da kupujem u trgovini. Ali, ne mogu svi uzgajati. To ne znači da cijena tih proizvoda u trgovini nije realna i da ih ljudi ne bi trebali kupovati.
Meni osobno je jednostavnost vjerojatno najbitnija, uz pouzdanost, bitnije od okusa i svih ostalih stvari. Za godinu dvije, možda razmislim što dalje.
Dovoljno je komplekno, i dovoljno vremena oduzme skužiti sve oko mtl/dl, airflow, watta, omjera tekućina, nikotina, ohma, steepanja i brda drugih stvari, da bi se početnik zamarao sa motanjem vlastitih zavojnica i sl. Ja sam već dvije el cigare kupio i na prvi znak problema odustao. Ne znači da sam glup ili lijen, već jednostavno imao sam uvijek važnijih stvari.
Onaj tko će motati, to će biti onaj koji uspije prijeći, i koga to zanima. Početnik koji je dobio poriv za prestati pušiti, mora imati sve spremno u roku 1-2 dana, jer inače prođe vlak

Ugl poanta, u vidu POČETNIKA, Da sam odmah od početka krenio sa motanjem, i nešto zajebao, a brdo je ljudi koji neznaju ekser zabiti, velika je šansa da bih (opet) odustao.
Zaustavi 100 ljudi na ulici i pitaj ih što je "ohm" i 95 barem će te blijedo gledati

A kada ti, koji si ovdje autoritet, kažeš da to nešto ne vrijedi, možda će baš netko porbati tu TEŽU soluciju i odustati.