| Autor |
Poruka |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 21:54 |
|
|
..znači Alfa Romeo Ithaka .. ili Alfa romeo Kaja i VWGolf Ody Sam dobro to složila? Možda ima negdje na forumu al sad se ne mogu sjetit di sam čitala... kakva razlika u parenju je kod manjeg ili većeg otpora?
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 22:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 22:33 |
|
|
hvalaaa znala sam da sam to bila vidjela negdje
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 22:47 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Bespredmetno je uspoređivati attye sa uatima jer se nećemo složiti oko izbora auta. Kayu uspoređivati sa Alfom je za mene svetogrđe. No, dobro.
Po svemu probanom Ithaka i Kayfun su top klase. U stvari klase za sebe. Čak i ona sa FT Ithaka radi savršeno. A ta dva attya ne rade savršeno jer ih je napravio islanđanin na privremenom radu u Njemakoj i sa ppotovnicom Rumunjske i Bugarske prema nacrtima Rusa iz Ukrajine koji je preživio Černobil.... Ok, svatili ste. Ono što je dobro kod njih je princip rada. I oba se daju svakako lijepo namještati.
No to treba znati. Oba imaju neke fore (cake) pri slaganju i po meni niti jedan nije lakši ili teži za slaganje.
Ono što bi trebali biti jednostavni atty za slaganje su Fogger i Taifun. Ali nisu. Taifun je skup, a Fogger je prepun konstrukcijskih grešaka koje onemogućuju normalan setup. Kada se slože nekako oba rade dobro i jako dobro. Lošije od gornjeg para, ali dobro.
Svi ovi silni BCC rade super. Svi oni imaju svoje mane ali se zato daju napraviti novi setupovi, mijenjati grijače, raditi dryburn i sve u svemu su zahvalni strojevi.
Oddyja je pregazilo vrijeme ili bolje rečeno Ithaka sa Fastecka. Znamo da je Latty verzija 1, Oddy verzija 2, a Ithaka verzija 3. Dakle, glupo je kupovati oddy uz postojeću Ithaku. Oddy ne radi dovoljno dobro bez silnih prepravaka i opet se ne može usporediti sa Ithakom. A ona radi out of box.
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 23:20 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Večina preferira špagomizere pa to može biti dobra preporuka. Oni koji bolje od mene poznaju takvu vrstu atomizera tvrde Kayfun ili Ithaka. Mislim da je špaga kupljena u 300 čuda ok, a kvaliteta khantal žice će imati manji utjecaj pa kupi po volji. Znači, ako tražiš kvalitetni atomizer to ti je otprilike to sjedni i vozi 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 23:56 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Hm... samo da dodam da ako može naći polovnog Oddyja v1, ne bu razočarana... Just my 5 cents... Ili njegovu kopiju Terminator/Nautilus od Rainbow Haven-a...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 22 lis 2013 00:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Alfistica je napisao: hehe odlično objašnjeno ..sad je konačno i meni jasno ok ... ako želim dooobru sportsku alfu, i dooobre svjećice .. šta moram kupit ... koji bi bio Alfa i koje su dobre svjećice? Oooo moja alfistice  Twin Spark je ono sto ti pise otraga na autu i Denso Iridium ono sto ti pise ispod haube.  Znaci Ihaka s dva grijaca. I tu ces imati isti onaj gusht za koji ne znaju oni koji nisu imali AR. Dobro da nisi pitala za golfa uljaru jer tu ti nebi imao sto za reci.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 22 lis 2013 00:18 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 22 lis 2013 00:38 |
|
|
ovo za twin spark ste mi doslovno oteli iz tipkovnice ... ja misla pitat baš to ..al rekoh neću pretjerivat ... 
|
|
 |
|
 |
|
johnny
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 03 vel 2014 21:05 |
|
Pridružen: 03 vel 2014 20:50 Postovi: 5 Lokacija: Buzet, Istra
|
Pozdrav svima  Javlja se jedan budući "parilac" tj. osoba koja sa cigareta želi preći na paru... I tako krenuo ja malo u istraživanje svega i svačega o e-cigareti, i da vam budem iskren nakon par dana čitanja po netu sada sam skroz naskroz izgubljen i zbunjen... Više ne kužim da li mi trebaju atomizeri, clearomizeri, kartomizeri ili pak neki četvrti. Mislio sam da je barem sa baterijom jedonstavno ali od svih silnih krativa (VV, VW...) sam skruz zbunjen. Ali i takav, pokušao sam ja sebi složiti nekakav set i stao nakon dvije stavke, pa molim nekog iskusnog da mi pomogne zaključiti da li je to dobro i šta mi još sve treba (svi su nazivi i linkovi sa mtmstore čisti radi lakšeg snalaženja): 1. Vision eGo Spinner 1300mAh ( http://www.mtmstore.eu/e-cigarete/e-cig ... e-cigarete) 2. Kanger T3S 3ml ( http://www.mtmstore.eu/shop-e-cigarete/ ... e-cigarete) Čisto da pojasnim... Bateriju bi volio sa promjenjivom voltažom radi mogućnosti regulacije količine pare i/ili jakosti okusa (ako sam dobro shvatio taj koncept) s time da izdrži barem jedan dan (sada pušim oko kutije cigareta). Također bi volio bateriju koja se puni na usb i po mogućnosti "passthrough"... Mislim da ova zadovoljava?! Pročitao sam post o konfiguracijama za početnike i tako se predlaže Vamo V5 baterija ali mi se to nekako čini preskupo za "isprobat" e cigaretu bez obzira šta vjerujem da bi mogao sa time nastaviti Šta se tiče stavke 2, e tu nastaju problemi... Nisam shvatio da li je to atomizer (pa mi treba još kakav dodatak) ili clearomiser (pa mi ništa drugo ne treba)?? Jer volio bi imati samo clearomisera kojem mjenjam samo grijač (ako sam dobro shvatio taj koncept) i punim tank sa tekućinom... Nadam se da sam pojasnio moje dileme i "probleme" sa e cigaretama i da će se naći neka dobra duša da da koji savjet jednom početniku u svoj ovoj šumi izraza i vrsta e cigarete... Pozdrav i hvala unaprijed PS. Kakvo je generalno mišljenje o Healtcabin-u jer mi se nekako čini da su tamo stvari poprilično jeftinije. NPR. 5 x KangerT3S ( http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8280) dođe gotovu upola jeftinije nego jedan komad u ovoj mojoj drugoj stavci...
|
|
 |
|
 |