| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 14:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
friki je napisao: Ima li kakva direktna linija do Palfija s Glavnog kolodvora? Ima ... Max_ZG i Domagoj 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 14:47 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Max_ZG je napisao: Ako je dragi kilav razlog više da dođeš, a za prijevoz ne brini, ja te mogu prevesti s kolodvora ili netko ako prolazi baš kraj tvojeg kvarta. To bi bilo super! Još ti se javim PM-om večeras kad budem znala više!
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 15:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Samo javi dođemo mi di hoćeš, jedino računaj da ja idem oko 8 30 jer moram vjerojatno nešto odnesti na trešnjevku usput.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 15:18 |
|
|
Max_ZG je napisao: Samo javi dođemo mi di hoćeš, jedino računaj da ja idem oko 8 30 jer moram vjerojatno nešto odnesti na trešnjevku usput. Super, čitat ćemo se! Hvala 
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 19:38 |
|
|
stralis je napisao: A evo i spinkyja sa protankom broj 2  Koji je to adapter?  da ne narucim neki krivi..
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 19:46 |
|
|
Bio je u kompletu u onoj kutijici zajedno s dva grijača  Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 19:48 |
|
|
I mene je taj adapter ugodno iznenadio  Nisam ga očekivala jer nije naveden kao dio kompleta 
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 19:53 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Lima je napisao: Koji je to adapter?  da ne narucim neki krivi.. nije to adapter, samo ukrasni prsten..... imas tu..... http://www.ecigarete-hr.com/ego-vivi-nova-conector/
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 03 sij 2014 19:56 |
|
|
|
Znaci i on ce mi doc sa protankom? Juhuuu ((:
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 05 sij 2014 12:42 |
|
|
Da se malo vratimo na temu  Pariteljski entuzijazam mi se vratio s pojačanjem  Jučer sam u  dobila dvije baterije za novi Vamo od spavleta (fala!) - dok ne stignu moje. I ajme meni, koji gušti! Koja razlika! Koji skok na bolje! Ne ispuštam tu sjajuckavu spravicu iz ruke. A Protank? Okusi koje sam samo nagađala dok sam cuclala Evode i borila se sa zagorenim okusima, bljutavim tekućinama i klokotanjima. Sad s prezirom gledam Spinkija, Evode i rezerve. Malo nepošteno, jer ipak sam odolijevala cigareti zahvaljujući njima kroz ova skoro dva mjeseca. Izgleda da u pariteljskom svijetu lojalnost nekoj opremi traje samo dok se ne pojavi nova i sjajnija igračka  Što je sljedeće? Mehanički je već na putu. RBA također. Čak i žice i končići za motanje. Već dva dana nisam naručila ništa novo. Osim (pssst! to je tajna!) staklenih očiju za nove Zlomore. Ali to je već druga priča i o njoj ćete čitati u nekoj drugoj knjizi (temi). 
|
 |