|
.
Sada je: 28 tra 2026 22:43. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 22:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 srp 2014 22:36 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
U stvari samo su mi 2 otpakovane, zamolicu u apoteci da mi zamjene Jel moguce da me pecne struja iz ovog sad grijaca, cim malo odstoji da ne parim pukne me par puta po zubima
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 srp 2014 00:01 |
|
|
To ti frcaju kapljice tekućine, događa se i meni na kayfunu često, a vruuuće su... 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 srp 2014 00:54 |
|
|
znaci samo gas
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 16 srp 2014 17:55 |
|
|
mateo je napisao: To su ovi drugi grijači malo uži prorez... Onda ti treba 1.7 mm svrdlo, i malo više vate. Ta gore vata ti je višak, meni sa 2 mm i minimalno vate nikad ne curi jel se vata raširi. A sad malo pare to je vjerovatno coil prenisko pa ometa protok zraka. Ne znam napamet, probaj 1.7 mm ili 1.5 mm? a da obrusim glavu grijaca da moze uci 2 mm precnik, malo malo pa procuri protank pa kontam kakvo bih rijesenje ubacio, dobijem li sta ako skratim onaj dio gdje je prorez, ljepse bi guma zatvarala ili cak da skratim milimetar dva do mc pa mi guma ne treba, kad gledam na yt cini mi se da su te glave sa sirim prorezom i malo krace od ovih sto imam, taj dio gdje je prorez kao da je kraci...
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 16 srp 2014 19:25 |
|
|
 aissati
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 srp 2014 08:52 |
|
|
|
Nemas sta da se cudis, ako napravim da ne curi, odnosno naguram vatu da dihta u prorez aroma je k, svaka ista, kao cigareta koja mi ne pase, ako malo otvorim curi, jbg Neki mint ili nesto sl bi se vjerovatno osjetio ali ove moje "tupe" arome ne prolaze vatu kako treba
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 srp 2014 09:56 |
|
|
|
moram se i ja malo ubaciti u raspravu...ako sam ja dobro shvatio ti želiš u double coil kućište složiti sebi sigle coil grijač...riječ je o protanku 3?
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 srp 2014 11:19 |
|
|
|
Da, microcoil u protank 3 mini, slozim ja njega lo ps-u, slozim par komada razlicitog otpora ali nije mi blizu aroma kad je na originalnom grijacu, recimo sad sam na cuban supreme, uopste nema aromu, skroz mala razlika od ry4 koji su inace nebo i zemlja Mogu imati aromu da ne nabijem vatu u prorez al onda curi i vise imam tekucine u ustima nego pare, ako popunim vatom onda ne curi i moram ama skroz odvrnuti ati od baterije da se moze pariti jer bez zraka nula bodova Vata je cik cak 100% pamuk, bez hemije za izbijeljivanje, bez grudvica...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 srp 2014 11:35 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
To je tako jer taj atomizer nije niti izbliza namijenjen za microcoil. Bolje se držati grijača kako treba napravljenih sa špagom i normalnom žicom.
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 srp 2014 11:37 |
|
|
ja sam se namotao tih kangerovih svakakvih grijača koji su single, ali u to kućište ti je skoro nemoguće složiti single coil da vrijedi išta, može biti donekle zadovoljavajuće ali nije to nikada to... sada će se javiti tu nekakvi drugi s foruma da me demantiraju...ali probao sam ih jedno 30 komada složiti i nikako, s .2, s.3 kanthalom, micro coil, obični coil, silica, eko vuna, vata, s flavor eickom i bez njega, svašta, ali nikada nije to bilo zadovoljavajuće...tako da sam skontao da nekih 50-ak kuna za 5 grijača dual coil s FT-a je jako jeftino u odnosu koliko ćeš živaca potrošiti...mogu poprilično dosta trajati ako se redovno održavaju... jedina stvar koja je malo pipava i mora ti biti minimalno 0,3 kanthal je da napraviš plosnati micro coil koji će pokriti veću površinu u odnosu na obični...njega možeš namotati oko običnoga zipera, neznam baš koji je naziv za to...ali o ovome se radi https://i0.wp.com/www.sheldonbrown.com/images/zip-ties.jpgkroz to provučeš vatu i trebalo bi funkcionirati...meni je to bila najbolja konbinacija za aerotank iz kućne radinosti... evo ti i video za to... http://www.youtube.com/watch?v=XjXsAuRPH8Yeto nadam se da sam malo pomogao... 
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 22:43. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 22:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |