|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:52. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 24 lip 2015 00:17 |
|
|
jaca73 je napisao: Ok.Mogao si ipak pomoći.Ja kao medicinar nikad ne bih pacijenta prvo pitala za ime.  Primate pacijente bez da prvo trazite zdravstvenu?
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 24 lip 2015 01:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Primate pacijente?
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
jaca73
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 24 lip 2015 03:01 |
|
|
Ja sam ih primala i prek reda i svakak.Dobila išijas i otišla iz zdravstva.Radije doma vodim firmu neg da me zaj****a tko god stigne.No nećem o tom jer ću poludit.  Apropo parenja.Parim već mjesec i pol bez problema.Oprema mi je i više nego odlična i besprijekorno služi,no možda zbilja ima nešto u tome da je taj češki Euliquid sr*nje jer nigdje nije pisalo koliko PG,koliko VG i kad sam tražila po netu o njima niš nisam našla,a ovi s Knežije to prodaju i uvjeravali su me da je žgaravica(luda,neizdrživa) zbog arome.Sad trenutno parim kao što rekoh 1/3 VZ Desert ship i 2/3 Dekang marlboro.To mi paše.Kad bih našla tekućinu koja ima takav okus....  Sam Deser ship od VZ-a mi je bio presladak i boljela me glava,a Dekang opet bezukusan,slab...Tak da ne mixam ja niš osim gotove tekućine jer još nisam našla onu koja bi mi zamijenila smrdušu kako spada,no smrduši se ne bih vratila ni u ludilu.Više mi ne paše i ne vuče me.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 24 lip 2015 04:07 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
jaca73 je napisao: Ja sam ih primala i prek reda i svakak.Dobila išijas i otišla iz zdravstva.Radije doma vodim firmu neg da me zaj****a tko god stigne.No nećem o tom jer ću poludit.  Apropo parenja.Parim već mjesec i pol bez problema.Oprema mi je i više nego odlična i besprijekorno služi,no možda zbilja ima nešto u tome da je taj češki Euliquid sr*nje jer nigdje nije pisalo koliko PG,koliko VG i kad sam tražila po netu o njima niš nisam našla,a ovi s Knežije to prodaju i uvjeravali su me da je žgaravica(luda,neizdrživa) zbog arome.Sad trenutno parim kao što rekoh 1/3 VZ Desert ship i 2/3 Dekang marlboro.To mi paše.Kad bih našla tekućinu koja ima takav okus....  Sam Deser ship od VZ-a mi je bio presladak i boljela me glava,a Dekang opet bezukusan,slab...Tak da ne mixam ja niš osim gotove tekućine jer još nisam našla onu koja bi mi zamijenila smrdušu kako spada,no smrduši se ne bih vratila ni u ludilu.Više mi ne paše i ne vuče me. Zato se obrati Valteru, Tihomiru, a izgleda da i gosn fekO ili fek0 muti nekaj. Svi su oni iskusni vaperi i prodaju već zamućene tekućine. Tihomir ima i svoj brand, zove se KTS liquid, neznam koliko je aktivan na ovom forumu ili ne, no možeš mu poslati pm, ili bilo kome od gore spomenute gospode, pa im objasniti što bi htjela. Uvjeren sam da će ti zmiksati nešto što će ti u potpunosti odgovarati, a i cijenom će biti povoljniji od tih bulšita koje kupuješ na kioscima, po kojekakvim parilicama i mtm-ovima. Od ostalih dućana stvarno nemam pojma tko prodaje dobre likvide a tko ne, jer koliko sam čitao iskustva iskusnijih, izgleda da ni nemamo dućana koji ne mulja sa tekućinama, pretače, razblažuje i ostala s*anja. Zato bih rađe vjerovao nekom od forumskih kuhara jer njima barem možeš sve po spisku tu javno na forumu ak te zeznu  Ja osobno ti nemogu pomoć oko toga jer od samih početaka mutim sam za sebe od nule i gotovo da i nisam probao ništa od tih kupovnih, osim od ovih forumskih kulinarija 
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 24 lip 2015 10:21 |
|
|
jaca73 je napisao: Ok.Mogao si ipak pomoći.Ja kao medicinar nikad ne bih pacijenta prvo pitala za ime.  jok , nego za karticu dopunskog osiguranja,  , shalim se. nemoj mi uzeti to za zlo ...
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 24 lip 2015 11:16 |
|
|
|
Slazem se s kolegama, posalji pp nekome od lokalnih druida i oni ti mogu smiksati tekucinu kakvu trazis. Ja sam na 70vg vecinom i nikad nisam imao zgaravicu, ali na 50-50 mi dodje muka od parenja
|
|
 |
|
 |
|
Boom1
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 16 srp 2015 20:05 |
|
|
|
Pozdrav,
prošao sam par postova po temama, ali dosta njih je staro pa me zanima, što bi mi trenutno bilo best-buy do 200kn? Cijeli set me zanima te gdje u ZG najbolje otić kupit?
Hvala
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 16 srp 2015 20:10 |
|
|
Best buy je da se prvo predstavis u who r u podforumu. Za 200kn cijeli set ti je najbolje filter 160 i bic upaljac 
|
|
 |
|
 |
|
Boom1
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 16 srp 2015 20:12 |
|
|
|
Aj da si hitio neku dobru foru, al baš bzvz. Predstavio sam se..
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 16 srp 2015 20:14 |
|
|
Kasnis  sad ozb, za 200kn neces naci nista sto valja
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 07:52. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |