|
.
Sada je: 25 tra 2026 02:18. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 02:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 09 svi 2017 14:20 |
|
|
Ekipa, pitanje... gdje kupiti fucking posudice za mućkanje Mislim bio u apoteci... nemaju niti su ikad imali išta slično. Neko je proporučio onu firmu Kemika... kolko vidim oni uopće nemaju maloprodaju  Mislim ne bi mješao u nekim starim, već korišstenim, bočicama... ja bi nešto novo, po mogućnosti da je i baždareno Imao sam posla ovih dana preko jebene glave  i nisam stigao ništa mixati ali brijem ni da neću dok ne nađem svježe  posudice...
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Postano: 09 svi 2017 15:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kemika se pravilno čita i izgovara Kemig! Probaj ponovo sa razumijevanjem.  Poslano sa mog E5823 koristeći Tapatalk
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 09 svi 2017 16:05 |
|
|
Kemig u Bauerovoj  ali oni kažu "Za one zbunjene: ne, mi nismo Kemig  . Ovo je kategorija Kemig proizvoda unutar Terra..." Mislim WTF  da nigdje u jebenom gradu nema za kupiti obične posudice 
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 09 svi 2017 16:31 |
|
|
Pokušaj ovdje. Sebi sam uzeo meplat staklene bočice....i stoje netaknute jer i dalje mučkam u kineskoj plastici sa Gear besta. I ne. Ne mocu sad tražiti te sa Gear besta jer nisam kod kuće i na mobitelu sam. Ako link ne valja to je zato što mi mob nije kompatibilan sa homo krapienzisom. http://www.kosarica.hr/aromaterapija/ambalaza
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 10 svi 2017 09:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
odes u bauerovu i kupis. kog boli dupe kako se zove firna ili sto misle prodavacice kako se zove, terrakurac je podruznica kemiga. usput...nevjerojatno ali istinito, u google upises Kemig i izbaciti njihov sajt...a tamo jos vece iznenadjenje!!! imaju webshop i oznacene lokacije maloprodaje... inace...ne vidim svrhu. mozes mjesati u boci od pive ako hoces...bitno da je cisto i stakleno...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
dampflok
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 11 svi 2017 15:01 |
|
|
Ako si u zapadnom dijelu grada nazovi i pitaj kaj imaju u dućanu prije no kreneš u isti: Tehno proces maloprodaja - dućani Nanoteh i CosmeticoZagorska ulica 23, 10 000 Zagreb tel 01 369 11 64 http://www.biocoshop.eu/34-staklene-bocice-i-bocepa biraj ovakve i onakve. Moj izbor: bočice stella http://www.biocoshop.eu/staklene-bocice-i-boce/44-staklene-stella-bocice-5-100-ml.htmlčepovi za stella bočice na izborniku imaš više opcija pa biraj http://www.biocoshop.eu/cepovi-poklopci-i-aplikatori/486-cepovi-za-staklene-stella-bocice-sa-grlom-din18.htmlČep sa pipetom ne kupujem u Nanotehu već u Ilici 48 Hospitalija. Posebno kupujem pipete sa tankim špičastim vrhom.
_________________ Taifun GT i GS, Heron V2, Le Zephyr, Doggystyle 2K16, UTA2, RSBT, Magoo, Kanger Subtank Mini V2, eXpromiser V1.3., Kayfun lite v2+, Kayfun V3 Mini
|
|
 |
|
 |
|
Vastus
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 13 svi 2017 14:18 |
|
|
|
Pozdrav,evo mene sa mojim tekucinama Probao sam nekoliko aroma u proslih par mjeseci. Ove su mi najdraze i njih i dalje muckam : 555, NOC, French pipe, Cherry cigar (Meiwei)
Ove nisu lose dalo se parit ali nisu mi po gustu a to su : Desert ship (FA) Old captain (Meiwei) Ry4 Asian (TPA) Ry4 double, Vanilla custard (KTS) Skoro sve su mjesane 3 % u bazu 100% VG (pink mule) jacine 3 mg nikotina,odstajale minimalno 3 tjedna uz muckanje,jedino desert ship je 2 % Burley, USA mix (Inawera) njih sam stavio u istu bazu ali 5 % i dobio slabi okus koji je uz to koma, tako da ako netko zna tko osim Inawere ima te arome bio bih zahvalan. Valterov USA MIX i Burley su zakon ove inawerine stvarno fuj. Jos je u sazrijevanju Meiwei RY4 ,kakav ce bit znat cu krajem mjeseca..
Ako netko zeli poklanjam sljedece arome : kts vanilla custard ,meiwei old captain, tpa ry4 asian, FA desert ship svih ima cca 7-8 ml
Da vas jos pitam ima li negdje za naruciti Tribeca aromu prefina je,probao samo od Valtera koja je mrak ali bi i sam htio napravit...
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 13 svi 2017 15:13 |
|
|
|
Koliko ja znam, aroma tribece nema za kupit. Bar dosad nisam naletio na aromu koja se tako zove Sta se tice IW duhanskih sve koje sam ptobao su bljak osim s camela i gold ducat i black cat i vanilla for pipe. Pre duhansko, ove su fine
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 14 svi 2017 12:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
aroma Tribeca ne postoji. Buje, nisi probao dovoljno duhanskih od INW, pa onda nemoj govoriti da su bljak. imaju ih pun kufer i vecina su od dobrih do jako dobrih. osim red usa mix...to je abortus.  Sent from my F5 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Postano: 14 svi 2017 13:14 |
|
|
fek0 je napisao: aroma Tribeca ne postoji. Buje, nisi probao dovoljno duhanskih od INW, pa onda nemoj govoriti da su bljak. imaju ih pun kufer i vecina su od dobrih do jako dobrih. osim red usa mix...to je abortus.  Sent from my F5 using Tapatalk ajd preporuči mi koje valjaju. uzeo sam ih 10tak i sve su fuj. znači, fine ugodne duhanske bez teškog duhanskog štiha. kad se sjetim parlamenta želudac mi se okreće 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 02:18. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 02:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |