|
.
Sada je: 25 tra 2026 02:19. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 02:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 14 svi 2017 13:24 |
|
Pridružen: 14 sij 2017 18:50 Postovi: 111 Lokacija: Zagreb Črnomerec
|
Dakle classic Virginia definitivno NE! Ako netko hoće provjeriti, poklanjam sa zadovoljstvom.
_________________ The destination folder is a subfolder of the source folder.
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 15 svi 2017 00:07 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
Mylene je napisao: Dakle classic Virginia definitivno NE! Ako netko hoće provjeriti, poklanjam sa zadovoljstvom. Ako je neki teški oblik duvana kopka me 
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 15 svi 2017 10:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mylene je napisao: Dakle classic Virginia definitivno NE! Ako netko hoće provjeriti, poklanjam sa zadovoljstvom. Ako se radi o FA virginiji stavila si puno previse arome.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 15 svi 2017 16:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
ne da se njima cekati dva mjeseca Kinta...a ni fa virginija nema veze vise sa onime kaj ti imas doma  Sent from my F5 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 svi 2017 00:08 |
|
Pridružen: 14 sij 2017 18:50 Postovi: 111 Lokacija: Zagreb Črnomerec
|
|
Nije FA, inawera virginia. Uzela sam to u prvoj narudžbi jer mi je duhan bio drag. Ne sjećam se koji postotak je bio al preporučena doza neka s neta. Čim je bilo starije sve odvratnije. Na kraju onak.. burazove čarape nakon tjedan dana močvarnog crossa. Al ošlo, ne vratilo se. .
_________________ The destination folder is a subfolder of the source folder.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 16 svi 2017 09:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
fek0 je napisao: ne da se njima cekati dva mjeseca Kinta...a ni fa virginija nema veze vise sa onime kaj ti imas doma  A ne, sad imam novu rundu ... iz 2013  Ono staro sam potrosio 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Re: Postano: 16 svi 2017 10:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kinta je napisao: fek0 je napisao: ne da se njima cekati dva mjeseca Kinta...a ni fa virginija nema veze vise sa onime kaj ti imas doma  A ne, sad imam novu rundu ... iz 2013  Ono staro sam potrosio  to je još ok...prije dvije godine su počeli srati sa aromama i od onda je više od pola aroma za kurac.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
mrDeny
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 06 stu 2017 22:57 |
|
|
Pozz svima! Ovako da ne trazim po forumima imam par pitanja.Pocetnik sam sa miksanjem i sa svime.Kupujem gotovu bazu 50 vg 50 pg.0 mg nikotina i samo aromu ubacujem.Draga koristi sa nikotinom komb.Na aromama ne pise mi da li su vg ili pg.U trgovini (ne znam smijem li napisati koja je,da ne bi bila reklama)rekli su mi da moram tekucine nakon miksanja pustiti da odstoje mjesec dana.Kao da "sazrije" tekucina. Da li je to istina? Kako miksati tekucine ako vec imas gotovu bazu 50-50 sa 0mg (takvu kupujem) Arome razlicite je ok mjesati.Receno mi je na 30 ml bocice 3 ml. Aroma ostalo ide baza,a ako je nikotin onda se jos dodaje nikotin pa tek onda baza. Hvala unaprijed na pomoci 
|
|
 |
|
 |
|
gpenic
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 07 stu 2017 11:30 |
|
|
Da ne tražiš po forumima mogu ti ukratko reći da je sve što su ti rekli živa istina. Jedino što ti nisu rekli je da je uglavnom aroma PG pa to nije navedeno. Da je VG sigurno bi to pisalo na bočici. Usprkos raznim teorijama osobno smatram da je optimalno vrijeme sazrijevanja svake tekućine 4 tjedna. To naravno ovisi o sastavu i složenosti (broju i vrsti aroma) pa neke sazriju i ranije. Ujedno preporučujem što češće mućkanje. Koristi iskustva i praksu starih vinara i degustiraj tekućine svako malo. Jedini nedostatak je to što kada tekućina postane najbolja bačva je već pri dnu. 
_________________  -------------------------------------------- Kayfun 3.1 (klon), Hurricane (klon), UD Bellus, Ubertoot UTA2 (klon), Kayfun V5 (SJMY klon), Heron v2 (klon), Tilemahos V2 Plus (klon) ego One Mega setMOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS
|
|
 |
|
 |
|
ZiKa110
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 22 ožu 2018 10:50 |
|
|
|
Pozz svima! Početnik sam i imam problem s prvom tekučinom RY4. Pri uvlačenju nema baš okusa, a pri izdahu „grebe,pecka” za grlo. Aroma je flavout art ry4, baza purple label 3mg i tekučina je smixana 6.3.2018.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 02:19. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 02:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |