ovako. motat grijace stvarno, ali stvaaaaarno nije bed. al stvarno

ni sa 2 lijeve i batcima
i time dobiješ puno bolju stvar od bilo kojeg tanka sa gotovim grijačima
ovdje ti je link kako radit grijač na kayfunima
https://www.youtube.com/watch?v=aWrFsa6YOaEprvo to pogledaj pa odluči.
moja preporuka je da uzmeš za isparivač kayfuna, ali ne četvorku.
btw, po tom sam video ja 1. put slagao grijač, i trebalo mi 20 min za prvi put ( čisto zbog loših vida na postovima), nakon 3. puta ispod 10min garantirano. Šta time dobivaš? neće te izdat dok si negdje vani, nikad, osim ak krivo puniš (ali ćeš naučit kako pravilno punit, ne? (odozgora recimo)), nema one fore, dođeš doma s 2 nova grijača kad ono, ne rade...zamisli...oba... nakon šta si se zafrkavao sa svakim bar 10min.a mogo si na kayfunu napravit već 2 grijača i parit do tad

Čuo sam od preuvaženog člana ovog foruma (koji otkriva tajnu većike moći) da iStick 40W TC, u TC modu (dakle sa setupom sa Ni200 žicom) ne radi ispod 40W, dakle, ne bi to uzimao ako misliš u TC načinu rada koristit. ak ćeš u normalnom modu sa varijabilnom snagom koristit, onda je valjda OK. čak bi i baterija od 2600 mAh mogla, kažem, "mogla" izdržat cijeli dan, ali nije rečeno. Ak ti se da čekat za mod, ali iz Kine, tu je Pioneer4U, koji se pokazao kvalitetan a relativno jeftin VW/TC mod sa Yihi chipom. dosta spominjani je model D2 koji ima TC, do 75W, i mislim da se može relativno lako mjenjat baterija, kako sam vidio po slikama. on je cca 50USD, 2 baterije cca 140kn i kayfun se nađe za 90 do 180 kn kako koji
EDIT: može i iStick za početak, možda bolje 40W sa TC, čisto zbog baterije većeg kapaciteta