Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Savjet
 Post Postano: 05 srp 2016 17:29 

spavle je napisao:
kavasaki je napisao:
da ali kaya 5 nije mtl

Kakva je ovo dezinformacija kaya je isključivo m2l !!!!

dosla mi je prosli tjedan i definitivno nije m2l. previse zraka ima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 srp 2016 19:52 

rekao clan foruma koji ima i v3 i v5, da je v5 skroz zatvoren ko v3 skroz otvoren. Tako da je meni odluka pala na v3 ako budem uopce uzimao vise kayfuna. Ako cu gledat zrak za mtl, za tankove, taifun gt je cak i pre otvoren. Odlican do pre otvoren. Treba bit regulacija zraka da se moze skroz zatvorit, ako se vec reklamira kao mtl tank. (Russian 91, kao oblik kayfuna, se mogao skroz zatvorit, i s tim "Kayfunom" sam bio super zadovoljan, dok ga nisam strgao :lol:). Tako da se moze ic s dugim povlacenjima, na niskoj snazi i 0.25 zicom najdebljom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 srp 2016 22:32 

Meni je K5 idealan MTL RTA.
Sve ispod najmanjenjeg otvora mi je prerestriktivno. MTL.
Griffin je meni DL tank.

Ovakve rasprave ne vode nikud, ne vole svi isto, i to je skroz ok. Amen.

Ja bih pocetniku uvijek prije predlozio K3 mini nego lite plus (V2). Fleksibilniji RTA i jednostavniji za svakodnevno koristenje.

LP

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 srp 2016 23:29 

nexus-6 je napisao:
Ovakve rasprave ne vode nikud, ne vole svi isto, i to je skroz ok. Amen.
Ja bih pocetniku uvijek prije predlozio K3 mini nego lite plus (V2). Fleksibilniji RTA i jednostavniji za svakodnevno koristenje.
LP

Normalno.
ja sam ipak poseban. i Fek0 je reko :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2016 00:14 

nexus-6 je napisao:
Ovakve rasprave ne vode nikud, ne vole svi isto, i to je skroz ok.

Slažem se, ne vode nikud jer se svodi na preseravanja o debljini žice, broju namotaja, vrsti pamuka i ostalim pizdarijama. Najveći gušt u svemu ovome je to da pronađeš SEBI ono što ti odgovara a ne robovati glupostima tipa žica 0.20 je pun k.... bolja od 0.22 i ni slučajno 5 namotaja jer 4 su zakon - ovaj peti sjebe aromu skroz.

Što se preporuka za početnike tiče Kaya V3 i V5 su odlični mada po meni V5 ima pinku više zraka nego ja volim ali mi ne smeta jer ima dobar kapacitet, odlično je napravljena i jednostavna je što se punjenja i održavanja tiče. Kome se sviđa V3 preporučio bih mu da uzme V3 Plus verziju - identičan sistem kao na V3 samo što je širi i kapacitet je skoro 4ml. Puno bolja opcija od light plus V2.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 srp 2016 12:32 

Ako želiš još jednostavnije, tj. ako ne želiš sam prematati grijače i raditi coilove, uzmi Cubisa i clapton coil na 1.5 ohma glavu, zavrni malo dotok zraka i deri neku duhansku. Izvrstan MTL. Mislim da netko na forumu prodaje (malo ogreban) za 50kn. Za početak će ti poslužiti. Sa strane si možeš uzeti neki od Kayfuna što su dečki pisali u ovom threadu i vježbaj na tome pa polako prijeđi na to kada napraviš setup koji ti odgovara.

Ma koliko god bio atomizer ''kompliciran'' ustvari tu ništa nije teško uz malo vježbe. Gledaj videe na YT-u, tako sam i ja počeo.

Ja sam odmah prešao na miksanje, prvih deci koje sam popario su bile kupovne, ostalo sam miksao. Nema neke nauke, pogledaš koji postotak arome ide (ako ne znaš proguglaš aromu). Ako ide 10% onda znači da ide 1 mililitar arome i 9 mililitara baze da bi dobio 10 mililitara tekućine.

Kupi šprice (možeš i u ljekarni) i bočice i miješaj.

No, koliko god atty bio lagan ili težak za složiti moraš prčkati po njemu i vježbati se.

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club