| Autor |
Poruka |
|
Zekoslav Mrkva
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 23 srp 2016 22:45 |
|
|
Slažem se sa svim što si gore napisao Buje, osim o Cubisu  Meni je Cubis čist ok atty Možeš koristiti i neki drugi atty sa iJust+ baterijom, al poslušaj Buju kad ti kaže da uložiš malo više para na početku, kasnije će ti se sve to isplatiti i uštedit ćeš si puno para i živaca
_________________ Kaj te muči njofra??
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 24 srp 2016 07:55 |
|
|
linoleumboy odi na dimilicu uzmi tamo vtc mini, tu na forumu se prodaje crni subtank. Na Pero d o o. Uzmi kantala i ss316 zice za temoerature control da ti n3 zagara pri prvim pokusajima slaganja. I plati postarinu 25kn ne budi bodul  znam ja te bodulske fore 20km sam od tebe  da kupit na krku. Na krku imas samo govna na tisku. i baterije isto zemi. Samo ne lg smedje. Dok ti ne dodje onaj backup iz kine ako budes ono narucivao. To nece doc bar 2 tjedna mozda ni 3. Btw preporucio mu invadera billow jedinicu i stilare sve za 17usd plus postarina. To je backup. U medjuvremenu, ako budes cekao da dodje iz kine spi*dit ces 20 dana puta 20kn cigara pa ti gledaj ustedu. Nikakva. Prvu ecig kupi kod nas, a ovaj backup kad ti stigne. Ak ti backuo bude bolji, orodaj vtc minija i opet si u plusu. Sta se tice cubisa jedinice, ekipa sa chata, svi na rba atomizerima, kazu da je cubis smece. I ja im vjerujem. Plus po forumu se stalno netko javlha te da pljucka u usta, curi ko kisna godiba i nema flavoura. I zagara. Clapton koji je za mtl, ili ne reagira, dignes snagu oa zagara. Nikako na zelenu granu. Zato takvo nesto necu orepirucivat pocetniku nego provjerenu stvar. Skoro pa da nema dl vapera da nije imao subtank minija i nisam bas cuo negativnih komentara
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 24 srp 2016 08:07 |
|
|
...ili na ijust bateriju stavi subtank, slozi sam grijac od 3 ohma pa vidi kako baterija traje 2 dana  Kantal 0.2, 7 namotaja na 2.5mm promjer ti je 3 ohma. Za mtl parit. Pa naknadno uzmi mod ili cekaj kinu ak oces bit bodul.
|
|
 |
|
 |
|
linoleumboy
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 24 srp 2016 15:56 |
|
|
|
Hahahaahah....bodulija. Nisam bodul iz Zagreba sam. Ali ljetujem na Krku (silo) od kad znam za sebe. Nine mi nista problem nit sam ljen..nego sam se zagrijo za parenje a nisam pobio iz Zg svoj ijust i sad bi najradje da na Krku ima vape shop da sve tu kupim...malo sam nestrpljiv heheheh. Ako si bio ozbiljan za subtank na ijust bateriji i coil od 3 ohma ( a predpoatavljam da je od 1.8 na dalje jako stedljivo za bateriju ) onda cu to mozda i napravit prije kupnje moda posto subtank ide na mod bez problema.
Jos nesto...ako sam dobro shvatio...na tu bateriju ijust 1600 mogu bez problema stavit bilo koji atty koji ima coilove od 0.75 ohm pa na dalje? Tj na vise
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 24 srp 2016 16:12 |
|
|
Mislim da se šalio s 3 ohma.  - ali da - više ohma - duži battery life. Samo s 3 ohma neš dobiti previše pare 1.5 je okej. Možeš i 2.5, nekome i to paše, ali 1.5 je dovoljno. edit: Resistance: 0.4 ohm~3.5 ohm;
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 24 srp 2016 17:33 |
|
|
ne, za cudo nisam se salio. Ovo za bodule jesam  Mozes i 2.4 ohma. Pa vidi sta ti izdrzi tvoje potrebe. Vec na 2.4 bi trebala batka izdrzat cijeli dan. zvorkapic.os je napisao: Mislim da se šalio s 3 ohma.  - ali da - više ohma - duži battery life. Samo s 3 ohma neš dobiti previše pare 1.5 je okej. Možeš i 2.5, nekome i to paše, ali 1.5 je dovoljno. edit: Resistance: 0.4 ohm~3.5 ohm; Malo istine u svakoj sali. Pare i arome je priblizno isto na 2 i 3 ohma, samo u drugom slucaju, meni baterija traje i traje. To je setup za bodule i za one kohe ne zele nosat rezervnu bateriju sa sobom. To su ti ti kompromisi na koje mo4as oristat ako zelis recimo kupovat samo 1 baterije ne i dve, ako zelis rba atty bez kupovine moda i slicno. Krpat se mozes za pocetsk, aki ces vidit da nije to to, onda uzmes vtc mini i 2 baterije i na miru si. I ne slazes vise 3 ohma grijace 
|
|
 |
|
 |
|
linoleumboy
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 25 srp 2016 09:17 |
|
|
|
Hvala na odg. Pitanje sam postavio jer bi radje kupip atty pa da ga isproban na svojoj bateriji abonda nakon toga uzeo i dobar mod. Jedino me plasilo sto baterija nine varijabilna. Mislim da kad je full napunjena daje nekih 4.2v a kad je skoro prazna oko 3.8v. Zbog toga me zanimalo mogu li kupiti nesto tipa goblina ili kayfuna 2.1 3 ili 5. Posto ste mi rekli da mogu razveselilo me. Radi baterije cu za pocetak krenut sa 1.5 ohm coilovima. Taman kad se ufuram u izradu istih lako kupim mod pa se mozda bacim u subohm cisto probe radi.
Jos jedna nejasnoca. Grijac na trenutnom tanku mi duze izdrzi sa 75 posto vg tekucinom- madchaster anarchy in uk koja je brutalna nego sa nekom 50 50 vg pg panme to malo zbunjuje.
Lp
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 25 srp 2016 09:54 |
|
|
linoleumboy je napisao: Hvala na odg. Pitanje sam postavio jer bi radje kupip atty pa da ga isproban na svojoj bateriji abonda nakon toga uzeo i dobar mod. Jedino me plasilo sto baterija nine varijabilna. Mislim da kad je full napunjena daje nekih 4.2v a kad je skoro prazna oko 3.8v. Zbog toga me zanimalo mogu li kupiti nesto tipa goblina ili kayfuna 2.1 3 ili 5. Posto ste mi rekli da mogu razveselilo me. Radi baterije cu za pocetak krenut sa 1.5 ohm coilovima. Taman kad se ufuram u izradu istih lako kupim mod pa se mozda bacim u subohm cisto probe radi.
Jos jedna nejasnoca. Grijac na trenutnom tanku mi duze izdrzi sa 75 posto vg tekucinom- madchaster anarchy in uk koja je brutalna nego sa nekom 50 50 vg pg panme to malo zbunjuje.
Lp Nema veze. Kao da pariš ma mehanici. Ali sa zaštitom.  Tekućine su uvijek varijabilna stvar. Ak su tamne/zašećerene prije se zgunkaju na žicu. Nije sve u pg/vg omjeru =)
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
linoleumboy
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 25 srp 2016 11:01 |
|
|
Odlicno. Osprike na dosadivanju. Sad mi je sve jasnije puno. Jedino sto sada moram pocet parit:))))) kroz 8 dana kad dodem u Zg i kupim napokon neki dobar atty 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 25 srp 2016 11:29 |
|
|
|
Jebagati,to kaj pises mogal si prokopat po oglasima i kupit dobar atty i covjek posalje i dodje ti drugi dan....evo znam da imas expromizer u oglasima,koji je odlican atty
|
 |