Evo da vas izvijestim. To je najmanje sto moram napraviti nakon vašeg truda.
Ja nabavio ovaj kit. Uzeo u kompletu, unatoč savjetima da se uzme drugi tank. Naime, ovako je bilo najpovoljnije a to je ipak važan faktor.
https://ecigareta.hr/vaporesso-swag.htmlJako sam zadovoljan.
Jedino možda me baterija mući. Moglo bi potrajati duže. Ali stvarajući kompromis između kompaktnosti i trajanja baterije je prevladala kompaktnost.
Baterija za sada drži skoro cijeli dan. Tako da je u biti i to koliko-toliko OK... kasnije možda uzmem još jednu bateriju za rezervu...
Pitanje moje nije za ovu temu ali ipak ću pitati ovdi. Lik mi u trgovini kaže da transparentne tekućine povoljno djeluju na vijek grijača za razliku od kremastih (čokolada, kava i sl.) a sve to na moju žalost, budući da najviše volim kavaste okuse...
Koliko je to točno? Koliko dulje traje grijač sa transparentnim tekućinama za razliku od kavastih, čokoladastih? Kako da znam upaprijed, prije narudžbe, koja je aroma transparentna?
Nadalje, oni, u trgovini, grijače prodavaju po cijeni od 25-30kn... jel se može to nabaviti jeftinije? Koliko jeftinije? i sa koji stranica je to najbolje naručivati? nekada je to bio heaven gift ili tak nešt...
Sori što bubam pitanja ovdi, ali ja sam početnik i negdje se moram inoformirati...