|
.
Sada je: 27 tra 2026 12:45. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHE
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 14 vel 2014 19:34 |
|
|
Deckardcain je napisao: Pa zašto ne reć, u poljaka kad sam gleda naručit ispada s poštarinom 69 kuna, tako da....  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nema linkova na oglasnikeevo link sa njuškala, doduše nije taj dio oglašen, koliko sam skužio dućan nema web stranicu, ali oglašava se na facebooku i njuškalu (ali postoji fizički), što se tiče slanja i sl. ne znam kako funkcionira.... evo i fb starnica: https://www.facebook.com/calligo.elektr ... ta?fref=ts
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 14 vel 2014 20:11 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 18 vel 2014 17:28 |
|
|
|
Jel pomogla kome airflow baza što se tiče curenja kad je 1/3 tanka? Nemam problema sa štopanjem zraka,al curi na bateriju kad padne nivo tekućine-protank 1.
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 18 vel 2014 23:10 |
|
|
|
rekao bih da je nemoguće, jer je plus pin fiksan i zadihtan
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 19 vel 2014 00:39 |
|
|
|
Ma nee,meni curi,ali bi nabavio airflow bazu ako bi to riješilo problem
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 19 vel 2014 09:39 |
|
|
spec je napisao: Ma nee,meni curi,ali bi nabavio airflow bazu ako bi to riješilo problem pa to ti velim na airflow bazi koliko sam skužio plus pin je zadihtan, tako da sumnjam da može curit, uglavnom ja za sad sa njom nemam curenja
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 19 vel 2014 09:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Nemože curiti ali poplaviti može, pa ti skoro dođe na isto Ako je setup loše napravljen baza ga nebude popravila.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 22 vel 2014 20:47 |
|
|
|
Evo još jednog rješenja ako netko ima isti problem: Dakle,skinio sam sa stare T3S baze silikonski ring i stavio na protank bazu bez da skidam originalnu,tako da je sad dupla gumica. Za sad drugi dan parim tank do zadnje kapi bez ijedne kapljice na bateriji. Aroma i para- još za zeru intezivnije. Privremeno dobro rješenje dok se ne skupi dinar za nešto drugo ili bar airflow za koji baš nisam vidio da ga ima na free shipingu,dalje je skuplja pita od tepsije.
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 25 vel 2014 12:46 |
|
|
|
Osobno sam digao ruke od Kangerovih proizvoda..dok malo ne dodju k sebi i zbroje se... Po meni su protank 1,2, 3 i aerotank isti vrag drugo pakovanje... svi su mi grgljali i bilo je problema s airflowom osim s aerotankom i njegovom bazom koja pase na ostale... protank 1 mi je definitivno najveci problem bio jer je morao biti usitinu lelujavo na par navoja zasarafljen da bi uopce radio...nekome to ne bi smetalo, ali mene je zivciralo...protank 2 mi je bio gospon poplava- doduse mogao se lijepo usarafiti i imao je dobar airflow ali je cak preko pola tanka poceo grgljati i gubiti okus...trojka je radila okay ali velike razlike naspram protanka 2 nema. Aerotank je usminkani protank 3 s onom bazom koja je dobro rijesenje ali mi je malo grgljao i po meni za danasnje doba ipak ima malo pre mali kapacitet tekucine... Jedini kanger s kojim sam jako zadovoljan i urezan mi je u srcu je t3s... to mi je ujedno prvi mizer koji sam koristio od prvog dana a i danas me uveseljava...s njim sam samo na pocetku imao malo problema ali sve u svemu radi super i zadovoljava me. Od tih starijih kangera imam jos t2 kojeg supruga pari svaki vec 2 mj bez ikakvog problema... Sada malo stajem s Kangerima jer sam nabavio Nautilusa, ali kako to biva u ovom sportu uskoro se planiram okusati srecu s nekakvom ithakicom, kayom i tom skvadrom...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 25 vel 2014 13:33 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
Protank 2 i airflow rade super barem meni naravno. Nakon prvog dana mucenja rezanja gumice namjestanj i petljanja otiso i kupio airflow i radi super ,jos samo da skupim opremu i pocnem svoje grijace stavljat i to ce biti to. Hvala na pomoci ekipa. 
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 12:45. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |