|
.
Sada je: 27 tra 2026 14:35. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 01:16 |
|
|
pozz svima....ovako imam parilicu već skoro 2 mj egot C4 i pario sam 3-4 dana i doslovce sam se preporodio, i onda budem povuko jedan dva dima analogne cigarete i evo opet skoro kutija dnevno,trenutno sam na poslu i derem jednu za drugom...za poludit. dajteee neki savjet kak opet počet parit jer cigarete mi se GADEEEEE heh Koristim tekućinu od 12 mg nikotina pa me zanima jel bi bilo bolje povečat dozu nikotina? Jel stvarno ima  m je*ačku volju opet počet parit al nikak da krenem 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 01:19 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Najbolje rješenje je, uz dobru volju koju imaš, malo bolja oprema.
Vamo i Protank 2 i više sigurno nećeš pomisliti na cigaretu. A ako pojačaš malo nikotin, ne bi škodilo.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 01:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Nabavi bolju opremu i tekućinu i cigarete ćeš zaboraviti ko lanjski snijeg
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 01:25 |
|
|
|
aha...znači taj egot i nije baš nešto, premda mi je ženska u prodavaonici rekla da je među "boljima. Kolka ce cijena tog Vamo i Protanka 2?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 01:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
danchyy18 je napisao: aha...znači taj egot i nije baš nešto, premda mi je ženska u prodavaonici rekla da je među "boljima  Egot i ce4 su tehnologija iz 2012 a od tada su stvari jaaaaaaaako napredovale, nemoj da te to previše zamara moja prva parilica je bila još veće sra...e
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 02:01 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
danchyy18 je napisao: aha...znači taj egot i nije baš nešto, premda mi je ženska u prodavaonici rekla da je među "boljima. Kolka ce cijena tog Vamo i Protanka 2? ego start je sasvim dovoljno za pocetak.... samo malo pojacaj nikotin i nadi okus tekucine koji ti odgovara.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 09:43 |
|
|
danchyy18 je napisao: pozz svima....ovako imam parilicu već skoro 2 mj egot C4 i pario sam 3-4 dana i doslovce sam se preporodio, i onda budem povuko jedan dva dima analogne cigarete i evo opet skoro kutija dnevno,trenutno sam na poslu i derem jednu za drugom...za poludit. dajteee neki savjet kak opet počet parit jer cigarete mi se GADEEEEE heh Koristim tekućinu od 12 mg nikotina pa me zanima jel bi bilo bolje povečat dozu nikotina? Jel stvarno ima  m je*ačku volju opet počet parit al nikak da krenem  najbitnije je malo iskrene želje za odbacivanjem smrduše, i u početku samokontrola a što se egica tiče, mislim da se većina skinula sa analogije uz pomoć egica, zato  eGo
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 09:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
CHE je napisao: najbitnije je malo iskrene želje za odbacivanjem smrduše, i u početku samokontrola a što se egica tiče, mislim da se većina skinula sa analogije uz pomoć egica, zato  eGo Jako teško, danas je twistica ili spinner minimum minimuma ,,, Ovo što si napisao je isto kao kad bi rekao 'fićo je super auto' , jer je većina nas starijih na njemu položila vozački 
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 10:15 |
|
|
spavle je napisao: CHE je napisao: najbitnije je malo iskrene želje za odbacivanjem smrduše, i u početku samokontrola a što se egica tiče, mislim da se većina skinula sa analogije uz pomoć egica, zato  eGo Jako teško, danas je twistica ili spinner minimum minimuma ,,, Ovo što si napisao je isto kao kad bi rekao 'fićo je super auto' , jer je većina nas starijih na njemu položila vozački  jal vozi od točke a-b, vozi jel auto, je jel i danas voze, rijetki nigdje nisam napisao da je ego vrhunski proizvod, ali je definitivno dobar uvod u parenje....
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 10:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
CHE je napisao: jal vozi od točke a-b, vozi jel auto, je jel i danas voze, rijetki nigdje nisam napisao da je ego vrhunski proizvod, ali je definitivno dobar uvod u parenje.... egica je jako loš uvod u parenje i zato danas svim početnicima preporučujemo barem spinnericu ili twisticu. Da ne bi bila rekla-kazala evo zašto egica nije dobra kao prvi korak u parenju: Klasična egica je "statična" daje jedan napon i to je to, u kombinaciji sa atty-em isporučuje stalno istu snagu na grijač, to bi bilo sve u redu da je svijet stalo jedan te isti, ali nije. Početnik prije svega mora isprobati različite tekućine sa različitim aromama i koncentracijama nikotina i različitim omjeima PG/VG. Pored toga mijena se i tlak i temparatura okoline u kojoj pari. Sa "statičnom" egicom početnik je daleko od toga damože pravilno procijeniti to što pari, jer mu je radna točka u grijaču zadana otporom grijača i naponom baterije, i tako u svojim prvim danima parenja dobija rezultate koji su daleko od optimalnih i dobrih, jednostavno rečeno čovjek se pati bez veze .... Sa spinnericom ili twisticom početnik dobija mogučnost da koliko toliko podešava napon pa time i snagu koju baterija isporučuje grijaču tako da već u prvim danima isprobavanja može naći "sweet spot" i puno laše pronaći sebi bolju aromu koncentraciju pg/vg omjer i početi uživati u parenju umjesto da se "pati" tijekom početnog perioda. DISKLEJMER: ovo nije nikakva svađa/prepirka sa CHE-om nego je napisano samo u želji da početnici u parenju imaju lakši i bolji start.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 14:35. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |