|
.
Sada je: 27 tra 2026 12:46. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 14:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Evo sada sam se i ja sjetio glavnog razloga zašto sam spremio evića i više ga ne koristim, jednom prilikom ispao mi ević je iz ruke i pao na tvrdu podlogu ... rezultat je bio da se raspao u hrpu dijelova koje je poslije medo uspio složiti/zalemiti/spojit/zaljepiti
Kada mi je drugom prilikom u kupaoni vamo pao na pod rezultat je bio .... napukla kupaonska pločica !
Vamo je robustan i odradi posao i zato ga obožavam !
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 15:27 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Zaboravi elektroniku, uštedi pare i kupi si Guzdin DME. Just my 5 cents...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 15:42 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Zaboravi elektroniku, uštedi pare i kupi si Guzdin DME. Just my 5 cents...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Bas sam malo prije o tome razmisljao... cak sam imao tu cast probati pariti na njegovom Devilu i stvar mi je predobra... Jedino sto ne kuzim kod mehanickih modova - ako stavim mizer od 1,6ohma ili 2.2ohma... jel to kod mehanickog moda nema veze jer on svaki mizer tjera na maximumu? S obzirom da si ne mogu na njemu podesiti w a na svakom mizeru mi drugaciji broj w odgovara mom ukusu
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 15:52 |
|
|
kod nekih možeš regulirat kickom, ali u biti mehaniku tj W reguliraš otporom grijača..... i ne teraš na maximumu već na maxu baterije, dok sa elektro modovima mpožeš ići i više nego je napon baterije.... bar to ja tako mislim, ali ja sam noob u parenju 
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 16:25 |
|
|
CHE je napisao: kod nekih možeš regulirat kickom, ali u biti mehaniku tj W reguliraš otporom grijača..... i ne teraš na maximumu već na maxu baterije, dok sa elektro modovima mpožeš ići i više nego je napon baterije.... bar to ja tako mislim, ali ja sam noob u parenju  ja takodjer...ali znam da s kupnjom mehanickog Devils Marble moda ne mozes pogrijesiti... to mi je sljedeca investicija i nekako bas s sigurnoscu mogu reci da je prava...ali moram si nabaviti jos jedan vamo jer modova nikada dosta
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 17:38 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Da se i ja ubacim u raspravu kada već gadite "moj" eVic. Dakle, imam ga od kad je praktično izašao na tržište. Priznajem, skup je u usporedbi sa VAMO kao i to da mi daje nešto manje snage na istom naponu i clearu ili da nije o SS-a pa je i malo "osjetljiviji" ali sve ostalo šiša VAMO miljama. Prvo, što mi je bilo jako bitno na početku, može se puniti baterija na njemu pa kad je pri kraju samo ga spojiš na USB i ubrzo da opet voziš. Može raditi kao PT (Passthrough). Meni mu je puno bogatiji i može se više toga uštimati. Pamti postavke nakon što mu izvadiš bateriju. Može se vršiti nadogradnja firmwarea gdje dobiješ neke ispravke i poboljšanja. eVic je definitivno najmanji i najlakši mod od svih 18650 modova. Što se tiče padova, meni je padao više puta na sve vrste površina i preživio. Dogodila mu se mala pukotina na kučištu pa je popustio gornji dio sa navojima ali sam to zaljepio nazad i sve kao novo. Sami navoji su kao i prvi dan i na njega idu svi clearovi bez problema. Nakon više od godinu dana intenzivnog korištenja malo mu je upao + pin pa neki clearovi ne mogu napraviti dobar kontakt. Sve u svemu, jako dobar proizvod i jedva čekam da izađe eVic2 pa da uzmem samo glavu za njega. Inače, imam i SVD i VAMO v5 svi rade savršeno samo sa ženi dao VAMOm a sebi naručio Nemesisa. Ako se misliš upuštati u mehaniku onda si nabavi pravi gen ili RBA ili RDA i dobro prouči što je mehanika i koje opasnosti nosi. Mehanika sa kickom ti je (po meni) potpuni promašaj i to izbjegavaj. Zecman je napisao: Corto_1973 je napisao: Zaboravi elektroniku, uštedi pare i kupi si Guzdin DME. Just my 5 cents...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Bas sam malo prije o tome razmisljao... cak sam imao tu cast probati pariti na njegovom Devilu i stvar mi je predobra... Jedino sto ne kuzim kod mehanickih modova - ako stavim mizer od 1,6ohma ili 2.2ohma... jel to kod mehanickog moda nema veze jer on svaki mizer tjera na maximumu? S obzirom da si ne mogu na njemu podesiti w a na svakom mizeru mi drugaciji broj w odgovara mom ukusu Ako staviš veći otpor (1,5 oma pa na više) nećeš ništa dobiti, tj. bolje će raditi sa nekom Twist baterijom nego mehanikom. Kick tu pomaže ali se gubi cijeli smisao mehaničkog moda i bolje ti je obična Spinner ili Twist. Zaključak, ako ne želiš puno potrošiti onda uzmi VAMO v5. Ako si spreman izdvojiti više onda eVic. Ovo je moje mišljenje i znam da se mnogi neće složiti samnom.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 19:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: Ako staviš veći otpor (1,5 oma pa na više) nećeš ništa dobiti, tj. bolje će raditi sa nekom Twist baterijom nego mehanikom. Naravno da se necu sloziti jer sam pario 3 godine atomizere od 3,2Ω na 5V kao i nemali dio drugih vapera. Sad sam na 3,7V i 2,2-2,5Ω i stvar radi savrseno. A uspredba s twist je stvarno ... o jebote. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Postano: 23 vel 2014 21:46 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
Moj kayfun je na 2 ohma na mehanici bez kicka i radi odlično, rsst je na oko 1 ohm radi odlično, mehanika nosi iste opasnosti kao i mobitel, imam oko 20 raznih baterija od onih izvađenih iz laptopa do novih aw, jedina opasnost je ako je atomizer u kratkom spoju (pod time ne smatram kantal) i ako koristiš čavao (ekser) umjesto kantala, sada stvarno ima kvalitetnih modova i atomizera za male novce, ako su novci problem, ako nisu biraj što ti se sviđa
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 23 vel 2014 22:03 |
|
|
|
Ja se drzim mc na 1.2-1.5 oma,ako odem iznad fali mi th i pare,na cistom vg-u sam,kad uhvatim vremena budem se igrao s otporima jos
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VAMO V2 Problem Postano: 23 vel 2014 22:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Opet ste zabrijali natrag na temu 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 12:46. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |