|
.
Sada je: 28 tra 2026 21:14. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 18:47 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Prva mi je bila 24mg i nikako mi nije pasala na ronhill, on je slab, s 24mg sam htio ici kod orl jer me sve boljelo, popio sam vode kao nikad koliko su mi usta bila suva Kontam sutra probati cuban supreme 16 mg, 8 mg je slab ali ima lijep smek, ovom ry4 fali nota jacine, vucem ga iz sve snage da postignem efekt, samo malo da je zasiceniji necim bio bi mi idealan
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 19:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veljo_81 je napisao: Prva mi je bila 24mg i nikako mi nije pasala na ronhill, on je slab, s 24mg sam htio ici kod orl jer me sve boljelo, popio sam vode kao nikad koliko su mi usta bila suva Kontam sutra probati cuban supreme 16 mg, 8 mg je slab ali ima lijep smek, ovom ry4 fali nota jacine, vucem ga iz sve snage da postignem efekt, samo malo da je zasiceniji necim bio bi mi idealan Drz se ti 24mg ili jaceg, ovih 8mg ostavi za curice. Ono sto ti treba je nikotinski shut a ne aroma.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 19:14 |
|
|
Mea maxima culpa . Previdio u prvom postu Nekad sam pušio crveni ronhill, bio je nekad 21kom u kutiji, poslije opet 20, možda se i možeš sjećati toga. Volio sam uvijek jače cigarete Meni su prve dvije tekućine bile nekako prazne, pa sam im dodao malo arabic tabacco od Hangsena, koji je dosta egzotičan i jakog,punog okusa i možda prejak kao samostalan, ali funkcionira u kombinaciji. Možda da pokušaš naći neku dosta aromatičnu tekućinu pa postupno dodaješ dok ti se ne svidi Ja trenutno imam 5 tekućina, a još 6 dolazi ovih dana pa ću nekako probati naći što mi najviše odgovara.
|
 |
|
themith23
|
Naslov: Postano: 09 lip 2014 00:20 |
|
|
|
Veljo,ja sam blizu tebe,zaletit cu se sa ekipom sad jedan dan do kostajnice,pojest cemo cevape i popit pivo pa cu ti ja pomici koliko budem mogao u vezi svega toga.Nisam neki strucnjak,ali vjerujem da ti mogu pomoci...
Sent from my C6603 using Tapatalk
_________________   Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 01:48 |
|
|
imas 5 tekucina i dolazi ti jos 6  a ja bih da izbjegnem to ako se moze, zato sam i trazio popis sta je najbolje korstit i sta imati u backupu od opreme i da skontam koja mi tekucina pase bas iz tog razloga sto sam jako tanak s vremenom i ako moram stalno nesto kombiinovati i probavati bojim se da necu izdrzati  brzo se zivi i mnogo se radi nazalost, 7 dana mi stajala cigareta u autu, nisam stigao da je raspakujem i probam, sve kontam nabavim tu opremu sto preporucujete i rezerve sta treba, nadjem si odgovarajucu aromu, kacim cigaretu oko vrata i vise to ne diram osim kad treba mijenjati grijac mada koliko vidim svi nesto miksaju, mijenjaju arome jer im poslije odredjenog vremena ne pasu... ne znam hocu li se uspjeti vremenski prilagoditi tome
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 07:13 |
|
|
|
nakon tri strane postova ti i dalje pesimisticno gledaš na situaciju, daj si malo vremena, isprobaj, ljudi ti oce pomoc.....zato ne gledaj sve crno. Odlucil si preci na paru.....onda se toga i drži.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 10:10 |
|
|
Ma ne gledam, vec vidim rezultat, malo me plasi to miksanje al ok, rezultata ima, kutija mi je preko 24 h, to tako nije bilo od osnovne skole Jutros sam ocistio atomizer i opet mi ima onaj okus kao prvi dan, kao mint, skakilja mi usi, bolja mi je kad nije ociscen, vise lici na dim 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 10:28 |
|
|
|
Po meni je malo vjerojatno da ces uspjeti mjesajuci sa analognim. Uz elektriku ti treba samo volja i to je to. Sa analognim je lakse i kad tad se vratis na 3 kutije
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 11:29 |
|
|
|
Pokusavao sam dosta puta ali nikad nisam ovako lako smanjio. Ne nosim ih sa sobom, stoje mi kod kuce, jutros sam jednu samo, bila je dobra jbg, sad kad sam ocistio atomizer mi je losa elektronika kao i prvi dan. Oticu kupiti jos par tekucina pa probati mijenjati, mozda neka druga bolje legne
|
|
 |
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 09 lip 2014 12:33 |
|
|
|
U stvari je rješenje tvog problema vrlo jednostavno -baci cigarete, pojačaj nikotin i pari u određenim vremenskim razmacima (a ako ne pariš uzastopno ćeš imati i aromu). Ubrzo ćeš izgubiti 'nervozu u rukama' tj. rutinu cigareta- usta- ruka- pepeljara. A kad to izgubiš, riješio si se cigarete.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 21:14. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |