Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Izbor seta za parenje i dostava u BiH
 Post Postano: 25 lip 2014 17:51 

veljo_81 je napisao:

pa vidi dal ti pase da to nosis po bosni, mislim da bi manje paznje privukao u zg da te neko vodi na lancu :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 21:17 

rrzdrr je napisao:
veljo_81 je napisao:

pa vidi dal ti pase da to nosis po bosni, mislim da bi manje paznje privukao u zg da te neko vodi na lancu :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Savjet da naručiš više paketsa je ok, zbog carine. U RH na vrijednosti do cca 150 kuna ne naplaćiju carinu...
Za žicu su ti odgovorili i dali link na MTM. Dakle, načelno kanthal 0,2 mm za špagu, 0.3 mm za MC i vatu. Ali, nemoj motat grijače, ako ne možeš provjeriti otpor, da ne napraviš kratki spoj pa shebeš bateriju i uređaj... Ne treba ići s otporom ispod 1,5 ohma! Dakle, strpi se, naruči gotove grijče za evod, za početak...
Što se motanja MC-a tiče, morat ćeš ga sam napravit za kaju, ali nemoj bez uređaja za mjerenje, koji je sadržan u vamu.
Vamo + kaja su poprilično veliki, to je istina, ali da dođeš u naš :palfi: vidio bi da svi parimo velike mrcine, jer su naprosto najbolje. Puca meni kuki što tko misli o meni i mojoj e cigareti. Nit me hrane, nit me oblače, a bogme me ne trebaju ni duvaniti. Presretan sam što sam nakon više od 40 godina prestao pušiti i želim koristiti optimalnu, a ne tajnu opremu. I ne kužim odakle kolegi ideja da je Bosna zajebana zemlja u kojoj će e-cigareta izazvati ne znam kakve reakcije. Bidala ima posvuda i mislim da su ravnomjerno raspoređene. No, na njih se ne treba obazirati. U prvim danima mobitela sprdali su se s ljudima koji su ih koristili iste one budasle koje danas možda koriste dva, tri komada.
Što se tiče mojih elektronki, čuo sam u tri mjeseca svega četiri zlobnih komentara, ali često me ljudi pitaju vrlo dobronamjerno kako se nosim s parenjem i ja tim ljudima strpljivo odgovorim sve što ih zanima, ako imam vremena. Imam i okovratnik za držanje vama i koristim ga u autu i nekim prilikama kada mi ga se ne vucara u ruci. Dakle, ni to ne bi trebao biti problem.
Osobno najradije koristim veliki atty, npr eXpromiser, koji je još znatno veći od Kaje Lite, u koji stane tekućine za cijeli dan i veliku bateriju, koju također ne moram mijenjati... I miran sam jer sve funkcionira besprijekorno. Da kupiš eXpromiser nisam Ti savjetovao jedino zato što stoji oko 50 eura, a pretpostavljam da za početak želiš proći što jeftinije. S opremom koju Ti preporučam, bit ćeš zasigurno trajno zadovoljan, a postepeno ju možeš nadograđivati i drugim attyjima i modovima, te potrebnim priborom.

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 23:06 

kolega zivi u bosni citav zivot i bolje poznaje situaciju, ja hocu da odem na kafu i da me niko nista ne pita, sjedim, razmisljam i citam novine, ne treba me niko pitati sta je to kod mene, sto nije "normalne" velicine kao kod drugih itd... i nisam rekao da ne kupi nego da vidi kako to izgleda na yt i da se nadje i u tom segmentu

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 23:45 

Svi odgovori su ok osim prvog od Matea cini mi se. Ali se brzo popravio:))
Ne treba se obazirati na druge ali otprilike sam naisao na takve zlobne komentare nekoliko puta u firmi ali imam osjecaj kao da su ljubomorni. Tipa sta to radis od sebe, uzmi prave, sta se glupiras te nisu zdrave i sl. Procitali jedan clanak ili culi jednu vijest da su stetnije od cigareta i najpametniji. Ali to nije ni bitno. Svi vasi komentari su mi zaista pomogli i neke stvari su mi jasnije. Za pocetak cu najvjerojatnije uzeti spinericu 1300 mah ili ove novije od 1600 te neki atty do 2 ml jer meni ionako ovaj od 1,6 bude skoro cijeli dan ali me strasno vuce ovo sto je predlozeno pa mozda kasnije. A mozda cu i uzeti odmah nesto od Mod-a. Cini mi se da sam negdje vidio mini pro tank do 2 ml i neke atty sa duplim grijacima. Ova poljska stranica sto je netko predlozio izgleda nije losa. A ako je carina iznad 150 kn onda mi je svejedno hocu li u 4 narudzbe ili sve u jednu, ili nije... A vec sam motao zicu na grijacu bcc evod, radilo je i pocelo nesto pucketati i izbacivati tekucinu na usnik pa sam odustao
Najbolje jednu spinnericu i manji aty za grad i posao a nesto od moda za kucu

Zadnja izmjena: vladek007; 25 lip 2014 23:48; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 23:47 
Moderator

vladek007 je napisao:
A vec sam motao zicu na grijacu bcc evod, radilo je i pocelo nesto pucketati i izbacivati tekucinu na usnik pa sam odustao

"Pršti" !! Loš dovod tekućine i loše složen grijač ... trebaš to malo bolje uvježbati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lip 2014 00:00 

Ako narucis sve u jednom paketu racunaj da ces platiyi carinu, ne na iznos koji si platio nego kako ti odrede. Ako razdvojis sve posebno masa toga ce doci u koverti a one se ne otvaraju, samo paket otvore, kutija kad je, koverte ne jer ih je more.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lip 2014 16:04 

veljo_81 je napisao:
Ako narucis sve u jednom paketu racunaj da ces platiyi carinu, ne na iznos koji si platio nego kako ti odrede. Ako razdvojis sve posebno masa toga ce doci u koverti a one se ne otvaraju, samo paket otvore, kutija kad je, koverte ne jer ih je more.

ok, hvala. to je vazno znati

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lip 2014 20:11 

Po cijele dane sam vani pa obično imam kod sebe dva ogromna moda s divovskim attyjima. Ako se netko na to nakači, objasnim mu kako sam star čovjek, mogu riknut svaki čas, a volio bih da me pokopaju kao faraona, prekriženih ruku, sa po jednim attyjem u svakoj... i svaki daljnji komentar garantirano zamre! :)
A kaj se Bosne tiče, nikada nisam živio tamo, ali sam često putovao po Bosni, poslovao s Bosancima, poznat mi je mentalitet i mislim da se bitno ne razlikuje od Rvackog! :)

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Izbor seta za parenje i dostava u BiH
 Post Postano: 27 lip 2014 07:52 

8-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 srp 2014 15:54 

našao sam na stranici ego.dym poljska fine setove, baterija vision spinner 1600 Mah, aty vision 2 ml, i sl. dupli set me izađe oko 60 eur ali slušajući preporuke kolega sa sajta ako naručim 4 takva seta odvojeno i izbjegnem carinu, za svaki set naplaćuju 6 eur dostave. Je li bolje tako ili da sve skupa (4 seta) stavim u jednu narudžbu. Je li imao netko iskustva sa te stranice.
znači ako naručim 4 seta odvojeno, imam 24 eura dodatno za dostavu a ako sve u jednom dostava je 6 eur ali riskiram carinu (ne znam koliku) ali mozda carinu platim i za pojedinačne setove
sorry ako gnjavim

Zadnja izmjena: vladek007; 03 srp 2014 15:59; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club