Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Odg: Mod za početnika
 Post Postano: 22 srp 2014 23:13 

imand je napisao:
Uzmi još jedan EVOD u blisteru i pet grijača
A kad savladaš početničke korake budeš znao Šta ti treba

Ako se ne varam to je ovaj koji vec imam? Ne kuzim bas onda cemu to? :)

Da ok, početnik sam i nemam pojma još zapravo o parenju itd itd kuzim ja sve to. Ali stvar je u tome da sam se fino navukao na parenje i sviđa mi se ful, i onda se mislim ako mi se s ovom "obicnom" ecigarom svidja, kako ce mi tek biti s nekom pravom opremom :)

A do kupnje Vamo-a ce proci jos jedno 2-3 tjedna (dok ne sjedne placa), oprilike mjesec dana otkad sam pustio cigaru. Mislim da je to dovoljno vremena da se ne vracam vise, a prilicno sam siguran da ako mi ne dolazi da sad zapalim normalne cigare da mi nece doc ni kasnije. A i volim gadgete i tehnologiju i onda me naravno privlace i modovi :)

Već mi je za oko zapeo Hammer :D čisto estetski i iz fore, a kolko valja za parenje ili ne, necu ni ulazit sad u to :)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Odg: Mod za početnika
 Post Postano: 23 srp 2014 07:09 

InFlames20 je napisao:
imand je napisao:
Uzmi još jedan EVOD u blisteru i pet grijača
A kad savladaš početničke korake budeš znao Šta ti treba

Ako se ne varam to je ovaj koji vec imam? Ne kuzim bas onda cemu to? :)

Da ok, početnik sam i nemam pojma još zapravo o parenju itd itd kuzim ja sve to. Ali stvar je u tome da sam se fino navukao na parenje i sviđa mi se ful, i onda se mislim ako mi se s ovom "obicnom" ecigarom svidja, kako ce mi tek biti s nekom pravom opremom :)

A do kupnje Vamo-a ce proci jos jedno 2-3 tjedna (dok ne sjedne placa), oprilike mjesec dana otkad sam pustio cigaru. Mislim da je to dovoljno vremena da se ne vracam vise, a prilicno sam siguran da ako mi ne dolazi da sad zapalim normalne cigare da mi nece doc ni kasnije. A i volim gadgete i tehnologiju i onda me naravno privlace i modovi :)

Već mi je za oko zapeo Hammer :D čisto estetski i iz fore, a kolko valja za parenje ili ne, necu ni ulazit sad u to :)

za 2 ili 3 tjedna ćeš ti još 4 puta promijeniti mišljenje jer ćeš svaki dan imati nekakvu novu spoznaju o parenju, opremi, grijačima i slično...svašta se nauči za 2 ili 3 tjedna... :)

Povratak na vrh 

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club