Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koliko parite tjedno?
 Post Postano: 09 kol 2015 21:35 

Attached je napisao:
sasha19_81 je napisao:
Nemres to tak gledat po potrosnji liquida.. ako ne paris bezveze, nego uz kavu il kad imas potrebe, onda si otprilike na istom kao i na cigaretama..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Yes but... Cigaretu popusis i bacis opusak, a ecig dimim i dimim.. :)
Da se razumijemo, ne pusim uopce cig, ali bih volio drzati stvati pod kontrolom sto se tice nikotina. Stize mi evic pa cu gledati po puff counteru.
Thnx
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kao što Kinta kaže, nemoj se uopće zamarati nikotinom jer nikotin je najmanji otrov iz svega što cigareta ima, a i u ecigareti od svega štetnog što u njoj može biti, nikotin je na dnu liste.
Organizam će ti sam reći kad mu je dosta nikotina, i vidjet ćeš da ćeš kasnije smanjiti sa upotrebom.
Svi su ispočetka ili parili kao sumanuti, ili kombinirali smrdulje sa parilicama, ovisno tko je odabrao kakav pristup.
Ja sam kombinirao prvih tjedan dana jer nisam želio bacit vrećicu i pol duhana a i nisam odmah imao dovljno tekućine te sam čekao da mi ista stigne.
Već drugu turu tekućine sam skinuo nikotin sa 24mg na 18, onih 24 me prosto tuklo u glavu kao čekić.
Nakon 3-4 mjeseca sam skinuo na 12mg jer sam osjetio da mi je i tih 18 postalo previše, 2-3 uzastopna povlačenja i vrtoglavica bi me počela prati.

Stoga, ako puno pariš, pojačaj nikotin da smanjiš utrošak tekućine. Em ćeš uštedjeti nešto novaca na likvidu, em će ti i grijači duže trajati, i baterije, a vjerojatno se tako i manje truješ.

Probao sam skinuti na 3mg sa 6, ali nije išlo, počeo sam kuriti po 10-15m tekućine dnevno i nisam mogao ugasiti želju za nikotinom. Vratio se na 6mg i eto me na 4-6ml ovisno o tome koliko mi je dan dug i uposlen. Sad ću skidati po 0.5mg svaku šaržu od 400ml koju si napravim, pa ćemo vidjeti kako će to ići. Organizam nebi trebao osjetiti neku ogromnu razliku sa tih 0.5mg slabijom koncentracijom, no to ćemo tek vidjeti.

Povratak na vrh 

Naslov: Koliko parite tjedno?
 Post Postano: 09 kol 2015 21:57 

Kada sam presao sa cig na ecig, prvih cca 2 mjeseca mi je bilo dovoljno 10ml za cijeli tjedan. Nakon sto sam smanjio na 6 mg, bocica traje 3-4 dana.
Vjerovatno se to desilo radi smanjenja doze nikotina. Ma necu se s time previse zamarati, u pravu si. Bas sam citao danas na kutiji cigareta od frendice, 0.4 mg nikotina i 4mg katrana..fuuuj!! Pozdrav svima :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2015 21:59 

ode mi tjedno oko 20-30ml....6 ili 12mg nikotina...pokusavam na 6 preci ali pocnem samo vise srkati pa se opet na 12 vratim...mozda bi trebao ovu taktiku od diabla probat smanjivat 0.5 do 1mg...fala za ideju :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 kol 2015 04:19 

mmx je napisao:
ode mi tjedno oko 20-30ml....6 ili 12mg nikotina...pokusavam na 6 preci ali pocnem samo vise srkati pa se opet na 12 vratim...mozda bi trebao ovu taktiku od diabla probat smanjivat 0.5 do 1mg...fala za ideju :D

Ja sam sa 12 na 9 skinuo i osjetio sam razliku, ali ne veliku. Samo u trenutcima kad bih bio pod stresom (a onda sam radio za Intereuropu pa je stresa bilo na lopate :D ) bih malo paničnije vukao, no i to je prošlo u roku 3-4 tjedna i vratilo se u normalu. Isto je bilo i kad sam sa 9 skinuo na 6, ispočetka sam malo jače cuclao, no nisam bio u nekoj krizi tipa ono, arghhhh luud sam treba mi šut, nego eto, samo sam malo češće potezao. Sa 6 na 3 je 50% smanjenje doze, pa ništa čudno što nije uspjelo :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 kol 2015 07:03 

ja sam sa 18 odma na 6 skinio..
dok sam imo egicu 18 mi je bilo ok, uzeo kayfun, ogroman protok zraka, nakon 10 uzastopnih dimova ko da me neko udario čekičem po glavi.. prešo na 6, potrošnja ostala tu i tamo ista, trošio sam malo više dok sam se igro sa watima, voltima i otporom, odusto od igre i potrošnja ista svaki dan ugl..

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 kol 2015 04:26 

Da, jbg, ja sam odmah piknuo RSST, imao sam onaj CE4 nekih 3 tjedna, i piknuo RSST i Vamo. Onda sam i osjetio da moram skidat na 18mg jer sam od 24 halucinirao sa sve 4 u zraku nakon 3-4 uzastopna povlačenja :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 kol 2015 11:39 

ista stvar se dogodila i meni....bio sam na 12 mg i prosli mjesec sam se odlucio pocastit kajom...a posto mi se nije dalo cekat klona piknuo sam si originala lite+....i moram priznat da sam dozivio preporod....bio sam na aerotanku prije sto nije los clir....ali kad sam presao na kayfuna vidim da me 12 kolje....6 mi je taman al samo vucem ko lud tako da cu se morat nac negdje izmedu....

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club