Attached je napisao:
sasha19_81 je napisao:
Nemres to tak gledat po potrosnji liquida.. ako ne paris bezveze, nego uz kavu il kad imas potrebe, onda si otprilike na istom kao i na cigaretama..
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Yes but... Cigaretu popusis i bacis opusak, a ecig dimim i dimim..

Da se razumijemo, ne pusim uopce cig, ali bih volio drzati stvati pod kontrolom sto se tice nikotina. Stize mi evic pa cu gledati po puff counteru.
Thnx
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao što Kinta kaže, nemoj se uopće zamarati nikotinom jer nikotin je najmanji otrov iz svega što cigareta ima, a i u ecigareti od svega štetnog što u njoj može biti, nikotin je na dnu liste.
Organizam će ti sam reći kad mu je dosta nikotina, i vidjet ćeš da ćeš kasnije smanjiti sa upotrebom.
Svi su ispočetka ili parili kao sumanuti, ili kombinirali smrdulje sa parilicama, ovisno tko je odabrao kakav pristup.
Ja sam kombinirao prvih tjedan dana jer nisam želio bacit vrećicu i pol duhana a i nisam odmah imao dovljno tekućine te sam čekao da mi ista stigne.
Već drugu turu tekućine sam skinuo nikotin sa 24mg na 18, onih 24 me prosto tuklo u glavu kao čekić.
Nakon 3-4 mjeseca sam skinuo na 12mg jer sam osjetio da mi je i tih 18 postalo previše, 2-3 uzastopna povlačenja i vrtoglavica bi me počela prati.
Stoga, ako puno pariš, pojačaj nikotin da smanjiš utrošak tekućine. Em ćeš uštedjeti nešto novaca na likvidu, em će ti i grijači duže trajati, i baterije, a vjerojatno se tako i manje truješ.
Probao sam skinuti na 3mg sa 6, ali nije išlo, počeo sam kuriti po 10-15m tekućine dnevno i nisam mogao ugasiti želju za nikotinom. Vratio se na 6mg i eto me na 4-6ml ovisno o tome koliko mi je dan dug i uposlen. Sad ću skidati po 0.5mg svaku šaržu od 400ml koju si napravim, pa ćemo vidjeti kako će to ići. Organizam nebi trebao osjetiti neku ogromnu razliku sa tih 0.5mg slabijom koncentracijom, no to ćemo tek vidjeti.