Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 46 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Joyetech aio
 Post Postano: 12 kol 2016 14:17 

ček jel ti to tipkaš ovdje samo svoje misli i ne gledaš kaj ti drugi pišu il koji vrag?

aio ne wicka dobro sa gustim tekucinama, zato ti se javlja to kaj ti se javlja....i kaj da ti ja sad radim? ja cu ti rec da bacis to u smece i kupiš si kakav normalan rba i mod, eto, kolko god mislil da je mozda loš savjet, al dugoročno je daleko najbolji savjet koji ces ovdje čut

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 kol 2016 14:21 

vulja je napisao:
ček jel ti to tipkaš ovdje samo svoje misli i ne gledaš kaj ti drugi pišu il koji vrag?

aio ne wicka dobro sa gustim tekucinama, zato ti se javlja to kaj ti se javlja....i kaj da ti ja sad radim? ja cu ti rec da bacis to u smece i kupiš si kakav normalan rba i mod, eto, kolko god mislil da je mozda loš savjet, al dugoročno je daleko najbolji savjet koji ces ovdje čut

kao prvo, to sto sam novi na forumu ne znaci da me treba razapet jer sam pocetnik i ne kuzim se jos kao sto se recimo ti kuzis a sto se tice savjeta, prihvacam. hvala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 kol 2016 15:00 

Ne voli baš guste tekućine, al ne bi trebalo biti previše problema ako si dobro natopio novi grijač prije upotrebe... Jesi li? :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 kol 2016 15:46 

Scandalous je napisao:
Ne voli baš guste tekućine, al ne bi trebalo biti previše problema ako si dobro natopio novi grijač prije upotrebe... Jesi li? :)

jesam jesam ;) natopio sam ga dobro prije upotreba, ma bit ce ok, necu koristiti visoke vg tekucine ili cu makar dodat malo vode pa tako dok ne nabavim nesto drugo. ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 kol 2016 16:36 

ak vidis da ti se svidja parenje, nabavi nesto drugo. Bolje. Neces imat gotovo nikakve zafrkancije s dryhitovima ( okus spaljene plastike). Subtank mini recimo, ima gotove grijace za kupit, ima RBA bazu za izradu vlastitih grijaca. Samo gledaj da je rba baza v2. Lijepo natapa i max vg, nisam imao ni jedan DH mjesec dana, iako mi to bio 1. Atty za max vg i za direct lung parenje. Ali to kad mudes i mod nabavljao

Mislim da ako uzmes tekucinu sa manje VGa na AIO, ce ti bolje natapat i jeces imat DH

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 kol 2016 17:59 

valsimot je napisao:
Scandalous je napisao:

jesam jesam ;) natopio sam ga dobro prije upotreba, ma bit ce ok, necu koristiti visoke vg tekucine ili cu makar dodat malo vode pa tako dok ne nabavim nesto drugo. ;)

Daj mi molim te još samo reci koji točno je grijač u pitanju i da li je pakiran u crnoj plastici ili ima foliju?

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2016 07:38 

Sad mu jos reci da su crne ambalaze klonovi grijaca... :D

Momak ne idi preko 50% vg-a (iako i 70 sljaka bez beda), nemoj chainvapeat, vuci to u sebe dok paris i nemoj duze od 3sekunde drzat tipku i vuc te nastavi vuc sekund nakon sto pustis. dugme.

Parim tak 4mj na AIOu bez ikakvih nuspojava i kroz grijac mi prodje 30ak ml tekucine prije nego nesto izgori.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2016 15:26 

zvorkapic.os je napisao:

Momak ne idi preko 50% vg-a (iako i 70 sljaka bez beda), nemoj chainvapeat, vuci to u sebe dok paris i nemoj duze od 3sekunde drzat tipku i vuc te nastavi vuc sekund nakon sto pustis. dugme.

Parim tak 4mj na AIOu bez ikakvih nuspojava i kroz grijac mi prodje 30ak ml tekucine prije nego nesto izgori.

da, stavio sam drugu tekucinu i sad je ok. treba dugo da se ispere onaj okus ipak, ostane nesto cudno neko vrijeme.
narucih si mod...nisam si mogao pomoc :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2016 18:28 

valsimot je napisao:
zvorkapic.os je napisao:

da, stavio sam drugu tekucinu i sad je ok. treba dugo da se ispere onaj okus ipak, ostane nesto cudno neko vrijeme.
narucih si mod...nisam si mogao pomoc :D

A koji mod si naručio i koliko si pljunuo? mogao si pitat koji mod da uzmeš...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2016 20:31 

http://www.joyetech.com/product/evic-vt ... 3e74a0555a

jebi ga, previse pitanja sam vec postavio , vidim da sam nekima poceo ic na k. pitao sam za savjet u lokalnom shopu pa su mi preporucili taj i jos neke, s ovim sam jos dobio cubis pro i bateriju samsung 25r. sve skupa 600kn.

Povratak na vrh 

[ 46 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club