|
.
Sada je: 25 tra 2026 04:53. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 04:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 15:59 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Evo mene opet  Da ne otvaram novu temu. Sinoć sam sanjala cigaretu. Zamotala sam si crveni Lucky Strike i zapalila. I u snu mi je bila odvratna, bljak, fuj. I ugasila sam je nakon prvog dima. I osjećala sam krivnju zbog nje. I probudila se s osjećajem krivnje. Kao da sam samu sebe izdala (pa makar i u snu). Još uvijek mi ne fali duvan u "stvarnom svijetu". Ne mislim o njemu, ne pada mi na pamet već danima da zapalim. Dala sam sve svoje zalihe za motanje prijateljici koja za sad ne želi prestati pušiti (iako je kušala moju elektroniku i blago se zainteresirala). Još kako mi je sinoć Spinnerić stigao (s kojim sam, za sad, oduševljena!), nekako imam osjećaj da je to-to. Da sam otkrila ono što mi stvarno paše. Da mi cigareta ne fali, niti će faliti dok god imam dovoljno baterija i tekućina i attya. Zašto me onda podsvjest poziva na pušenje? Grrr! Da li i vi ponekad sanjate cigaretu? Ako i zapalite tu i tamo, da li osjećate grižnju savjesti?
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 16:03 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Neko vrijeme sam sanjao Vamo i ithaku ali sada više ne sanjam.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 16:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Ne nagovaram te ali znam dosta njih koji povremeno zapale smrdušu ali konstantno pare, ne osuđujem ih jer su napravili veliku stvar da su sa 20-40 smrduša dnevno prešli na 1-2 tjedno/mjesečno, kakva isključivost i grižnja savjest, ako ti stvarno dođe zapali smrdušu i poslije nje mirno nastavi pariti dalje.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 16:10 |
|
|
Ma stvar je u tome što u principu ne želim smrdulju. Ali moja podsvijest očito želi, vrag je skelil! 
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 16:18 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Ja sam puncu danas smotao 30-tak cigareta i sada nemam volju nikakvu za zapaliti. Osim punca i to što je ostalo duhana zajedno s njim.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 19:58 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
kaj nije u vekikoj gorici "tast" ? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 27 stu 2013 23:52 |
|
|
|
pred desetak dana ..ulovila me ..vjerovatno više znatiželja nego želja za smrdušom. pa aj rekoh ..idem jednu zapalit. povukla 2 dima .. i ugasila. bljutav okus.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanj Postano: 28 stu 2013 07:50 |
|
|
|
Za takve krize tu je Dekang
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Odg: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gun Postano: 28 stu 2013 10:07 |
|
|
imand je napisao: Za takve krize tu je Dekang Haha, da, spasio me Red USA mix na jednom tulumu 
|
 |
|
bodulac
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 10:18 |
|
|
Jeli ćemu taj red usa mix? Ja nisam baš od tih duhanskih aroma, probao cohibu ili cuba cigar, neznam toćno i bila mi je odvratna, sad se bojim išta drugo probati od duhanskih aroma a volija bi uzeti neku e-tekućinu za ženu, ona je na vagi bi-nebi, mislim da joj treba samo jedna aroma da je ''pogodi'' i da bi proparila i ona 
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 04:53. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 04:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl, Google [Bot] i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |