| Autor |
Poruka |
|
MilliVanili
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 21 ožu 2014 12:00 |
|
|
|
Upravo sam zvao spomenuti dučan da pitam jer imaju airflow bazu ali nisam imao sreće. Zalihe su prodali i trebala bi doći kroz tjedan dana...živi bili pa vidjeli
_________________ SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 01 tra 2014 14:10 |
|
|
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 01 tra 2014 15:13 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 01 tra 2014 15:15 |
|
|
|
ili ovdje-http://www.ecigareta.hr/shop/rezervni-d ... etail.html
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 01 tra 2014 17:25 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Napisal bum tu jer je grijac isti. Naime na protanku 1 koristim vatu. Slozim si grijac u 3 ujutro s jednim okom i polupospan ak treba. I radi. Uvijek. Do neki dan. Idem si napravit novi, namotam, slozim, zaserafim ono corak, kaze vamo 0.1 ohm. Aj ponovo. I opet isto. Stalno dobivam neke divlje otpore ali ispod 1 ohma. Teko zica je fals. Uzmem frendov ribbon. Isto. Uzmem drugu bazu grijaca. Isto. Sve to odfuram kod frenda probamo na njegovom vamu ista stvar. Imam jos jedan grijac u kojem je spaga taj jedini radi. Tog furam sa sobom da u slucaju da mi na poslu prokuri vata imam kaj stavit. Danss cu probst tog raskopat i slozit al ak nebu delal onda sam u banani jer do ned nenrem nikam u soping haha. Jel ko imal slican slucaj? Stvarno je vrijeme da kupin kaju. Il taifun gt...
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
paco
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 11 tra 2014 14:46 |
|
|
kanger protank II .. eh..od kad sam ga dobio prestao namotavat grijace...do tada su bili tankovi C5 i namotavanje je islo super. sa ovim nije vise islo super. Pa kupi novu bazu. Pa bolje pa gore. Uglavnom... namotan grijac curi kroz setup dole na bateriju...originalni grijaci necure nikako...jos se nije dogodilo da originalni curi...dogadja se da im variraju otpori ali to me nesmeta mijenjam ih svakako zaro i volim namotat.... ali svaki peti mi necuri... Nije problem narucit grijace ustvari mi je to i najlakse...ali jednostavno me nervira curenje kad namotam... stavim uduplo spagu ili nestavim..ili peko stavim još tanku jeednu..kako god ode dole i grglja.. grrrrrrr 
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 11 tra 2014 16:07 |
|
|
paco je napisao: :fla: kanger protank II .. eh..od kad sam ga dobio prestao namotavat grijace...do tada su bili tankovi C5 i namotavanje je islo super. sa ovim nije vise islo super. Pa kupi novu bazu. Pa bolje pa gore. Uglavnom... namotan grijac curi kroz setup dole na bateriju...originalni grijaci necure nikako...jos se nije dogodilo da originalni curi...dogadja se da im variraju otpori ali to me nesmeta mijenjam ih svakako zaro i volim namotat.... ali svaki peti mi necuri... Nije problem narucit grijace ustvari mi je to i najlakse...ali jednostavno me nervira curenje kad namotam... stavim uduplo spagu ili nestavim..ili peko stavim još tanku jeednu..kako god ode dole i grglja.. grrrrrrr  Tako je i meni bilo na početku, nešto ne radiš kako treba. Pogledaj postove o Protanku u forumu za početnike, imaš sve opisano sa slikama.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 22 tra 2014 16:15 |
|
|
Argon je napisao: Tako je i meni bilo na početku, nešto ne radiš kako treba. Pogledaj postove o Protanku u forumu za početnike, imaš sve opisano sa slikama.
nemogu naci to sa slikama (mislim da je spavle stavio slike izrade grijaca), ako znas di je daj link i spasi me 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 22 tra 2014 16:52 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 22 tra 2014 17:22 |
|
|
thx Valter, nasao sam je maloprije, samo sam se udubio u citanje pa nisam editira post 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |