|
.
Sada je: 27 tra 2026 12:42. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHE
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 12:32 |
|
|
Ajde popustit ću iskusnijem, ali gledajući svoj primjer, počeo sam pariti na egici od 89kn. Zašto? zato što nisam htjeo baciti lovu na nešto što mi se možda neće svidjeti.... probao sam ubrzo nakon toga ego twist, kojeg sam preskočio - meni kao početniku bila je bitnija jednostavnost, napuni, natoči i pari ubrzo nakon navlačenja egice, shvaćam da želim nešto bolje i dolazimo do ostalih stvari koje su u mom sigu.... a što se  tiče, nudim joj twist, evic ili caravelu a ona i dalje navlači svoju bijelu egicu sa ce4... i super joj je.... disklejmer. spavle dovršit ćemo ovu raspravu u  ju,... na samo.... u tri oka 
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 26 vel 2014 12:56 |
|
|
|
Ionako smo svi poceli s egicama i nismo odustali...a ja nisam ni znao za nista drugo osim egice tada...a sto sa onima koji su poceli parit kad nije bilo drugog izbora?
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Postano: 26 vel 2014 13:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
vulja je napisao: Ionako smo svi poceli s egicama i nismo odustali...a ja nisam ni znao za nista drugo osim egice tada...a sto sa onima koji su poceli parit kad nije bilo drugog izbora? Govorimo o tome da čovjek ima problema sa prelaskom na parenje i da bi mu trebala bolja oprema od ce4/ego kombinacije,a kako je nekad bilo i kako i sa čime smo se patili nije bitno. Još jednom podsjetnik na ono što smo svi zajedno podržali da je adekvatna oprema za početak parenja: viewtopic.php?f=85&t=4516
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Re: Postano: 26 vel 2014 13:38 |
|
|
spavle je napisao: vulja je napisao: Ionako smo svi poceli s egicama i nismo odustali...a ja nisam ni znao za nista drugo osim egice tada...a sto sa onima koji su poceli parit kad nije bilo drugog izbora? Govorimo o tome da čovjek ima problema sa prelaskom na parenje i da bi mu trebala bolja oprema od ce4/ego kombinacije,a kako je nekad bilo i kako i sa čime smo se patili nije bitno. Još jednom podsjetnik na ono što smo svi zajedno podržali da je adekvatna oprema za početak parenja:http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=85&t=4516da mi je netko na početku rekao da trebam dat 100+€ za opremu, danas bi i dalje pušio.....* *ovo je i dalje isključivo samo moje osobno stajalište
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 14:04 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
Evo da i ja napisem svoje iskustvo, Pocetak parenja katastrofa nemam pojma kaj kako i zasto toalno neinformiran, petak dopodne dolazi egica i f1 atomizer mislim da se tak zove. Spojim sve natocim tekucinu koju sam dobio uz opremu i krenem piti tu tekucinu (prejako povlacim zrak). Zovem frenda-  na sto si me nagovorio tralalala.On mi smireno objasni neke stvari i ok . Ponesem to sve sa sobom na posao i tamo mi on pokaze jos koju sitnicu i ode doma. Ja nastavim pariti nakon nekog vremena tocnije u ponoc meni muka povraca mi se od tekucine jer i dalje tele nezna pa se otrovo nikotinom. Nisam naveo da mi te moje stvarcice cure  niko nije reko da to curi na sve strane Prezivio nocnu smjenu zapalio u meduvremenu smrdusu ali i ona mi nepase previse zbog trovanja Prva stvar ujutro odlazim u dimilicu i kupujem t3s i tekucinu jednu vocnu i jednu duhansku dekang i to je pomak na bolje ali i dalje curi grglja i svasta nesto . Lud ko slapa sa zenom gardenu naletim na stand sa e-cig i vidim nesto sto su na youtubu vidio kazu da je super kupim ja i to i vidi cuda necuri pari radi  mini protank 2 To je moj prvi dan. P.S: ljudi ako ste odlucili prestati pusiti poslusajte savjet starije ekipe koja pise po ovom forumu i necete fulati i imati ovakav dan ko ja. Ekipa hvala
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 14:58 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Od cijele rasprave samo kužim da je fićo super auto i s tim se apsolutno slažem. Tko želi pariti, pariti će i na auto 510 bateriji... od 180mAh... Nije vrag da svi newbiji odmah moraju imati plinska boca mod i vući kanistere tekućine sa sobom. To mi liči na pomodarstvo. Samokontrola i samopoštovanje su iznimno bitne... I egica i twistica su ok, uzmeš ono što si možeš priuštiti...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
EmpEroR
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 15:17 |
|
Pridružen: 14 pro 2013 14:08 Postovi: 87 Lokacija: negdje oko Pule
|
|
Da se i ja malo priključim...
1. Netko tko puši lako će izdvojiti 100 eura. Ionako izdvaja i više od toga mjesečno bez obzira na to kolika sirotinja bio. 2. Ako u startu uzmeš neko smeće (dakle ove popularne jeftine gluposti koje prodaju naši trgovci za 250kn) onda imaš nešto za što je pitanje kako uopće radi. Šanse za odustajanje su veće. A šanse za prodaju tog smeća od kojeg se odustalo su male. Dakle bačenih 250kn. 3. Kvalitetan komplet (poznati brandovi, original oprema) možda je 100 eura, ali bar bi trebao raditi kako treba. Time je mogućnost odustajanja manja. Ali i ako se odustajanje ipak dogodi, bar se nešto kvalitetno i jedva korišteno lako proda za 80 eura, pa je tako pokušaj koštao ukupno 20 eura
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 15:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Mislim da nije problem u bateriji nego u onome što se gore našarafi. Početnici ionako neznaju puno o voltima ohmima i watima (mislim što se tiće parenja) njima je bitno da radi i ne curi. Dakle i manja baterija i neka rezervna obavezno i dobat atty gore. Kad neznaš za bolje , i to je odlično, ali kad ljudi dođu i Palfi i potegnu s nekog moda i barem protanka ili nečej boljeg, onda shvate razliku. Drugo, šta se meni dogodilo, pario sam toliko da mi ni dvije ego baterije nisu bile dovoljne, nije se stigla jedna napuniti dok je druga već bila prazna, i tu nastaje panika. Kupovati još malih eGica ili posegnuti za nečim večim i jačim koje ujedno donosi i sve čari parenja. C4 sam se riješio za 4 dana i nabavio mini Vivi novu. nakon 2 tjedna naručio sam VAMO, a nisam imao pojma o ovom forumu. Mislim da modovi tipa VAMO su dovoljno jeftini da se nebi trebali svrstavati u preseravanje, a zadovoljavaju nivo parenja s kojega uopće nije potrebno ići dalje. E sad što to preraste u hobi i kolekcionarstvo je druga priča.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 15:24 |
|
|
aha...znači najbolje uzet nešto drugo onda. e a daj mi recite jel se da na tu bateriju od egot-a našarafit nešto drugo kao šta ste rekli taj protanak II (il šta već jer se ne kužim baš u to) ili moram kupit sve novo.sad imam tu bateriju 1100 maH i stvarno dosta dura. hvala na komentarima 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 15:29 |
|
|
EmpEroR je napisao: Da se i ja malo priključim...
1. Netko tko puši lako će izdvojiti 100 eura. Ionako izdvaja i više od toga mjesečno bez obzira na to kolika sirotinja bio. 2. Ako u startu uzmeš neko smeće (dakle ove popularne jeftine gluposti koje prodaju naši trgovci za 250kn) onda imaš nešto za što je pitanje kako uopće radi. Šanse za odustajanje su veće. A šanse za prodaju tog smeća od kojeg se odustalo su male. Dakle bačenih 250kn. 3. Kvalitetan komplet (poznati brandovi, original oprema) možda je 100 eura, ali bar bi trebao raditi kako treba. Time je mogućnost odustajanja manja. Ali i ako se odustajanje ipak dogodi, bar se nešto kvalitetno i jedva korišteno lako proda za 80 eura, pa je tako pokušaj koštao ukupno 20 eura  I opet ošli u opremu za početnike, a ima velika tema o tomu meščini.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
Zadnja izmjena: Deckardcain; 26 vel 2014 15:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 12:42. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |