|
.
Sada je: 28 tra 2026 21:12. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 12:38 |
|
|
|
Gledaj, Veljo... Ja sam pušija 18 godina u prosjeku dvi kutije dnevno. Nisam moga' zamislit kavu bez duvana, pivu bez duvana, iza marende ili ručka obavezno kava i duvan... Hodanje ulicom sa cigaretom u ruci, "istovar" na WCu također sa duvanom, čekanje busa (ili bilo kakvo drugo čekanje) nije moglo proć bez jebene cigarete... Milion raznih situacija, ali jedno je vazda isto, stalno je tu prisutna smrduša. Nediljom popodne me znala 'vatat panika ako nigdi ništa ne radi, a meni u kutiji "samo" 8-9 cigara... ovisnost na metar kubni! U početku sa električnom prva 2, 3 dana mi je kava bila bljutava... ali samo ta prva 2, 3 dana. Kasnije su se počela otvarat osjetila okusa i mirisa, tako da su mi i kava i piva i sva moguća hrana deset puta ukusniji. Da napomenem da nikad od prvog dana ni jednom nisam iskombinirao ni jedan dim analogne sa električnom. Šta tebi treba da se riješiš te Umbrelle. Dvi Vision Spinner 1300 mAh baterije sa promjenjivom voltažom (sam podešavaš kako ti paše jačina), Protank Mini 2 i nekoliko grijača za isti koje nećeš bacat kad se istroše nego ćeš kad tad doć u iskušenje da ih repariraš. Treba ti i Dekang tekućina (tzv. Krdža među tekućinama) koja je iiideaaalna za početnike, i to ugl. duhanske arome od 18 ili 24 mg (ako ti je slabo 18). T5, DK4, GOLD HILL, HILL BLEND, DESERT SHIP, DK TAB, Goliath, Tobacco,....... IMa ih još prilično pa valjda ćeš naletit na nešto a da ti paše. A kasnije, nakon nekoliko miseci isprobavaš neduhanske arome niže koncentracije nikotina.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 12:41 |
|
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 13:02 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Uzecu si onaj set, neko je preporucio a drugi clan ispod napisao amin, 110 evra sve a ako ima bolje preporucite, cijena mi ne igra ulogu, igra mi da imam sto manje problema, grijace cu sam motati znaci ostalo sve duplo i za svaki slucaj Umbrella u rezervi, nek stoji u autu za ne daj boze Mozda ne zvuci dobro to sto zapalim poneku ali ja sam tezak slucaj, pusio sam ko onaj lik u triple x-u, ustajao nocu da zapalim, sat vremena ranije ustajao ujutro da probavim sto vise cigareta i kafe, onda povremeno zavrsim u bolnici zbog kasljanja krvi pa tad ne pusim i cim me saniraju vratim se na staro. Nisam tip covjeka koji moze reci sebi necu vise i zato je meni ovo super, izlazio sam sinoc i prekosinoc, malo cugao i nije mi padalo mnogo na pamet da palim, ono pipam po dzepovima o trazim ih na stolu ali izdrzao sam i nije bilo tesko Jutro je najgore, fali ona bljuta u ustima 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 15:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Kao da sebe gledam dok sam bio na smrdušama  Uzmi Dekang duhanske tekućine 24 mg 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 16:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veljo_81 je napisao: ali ja sam tezak slucaj, pusio sam ko onaj lik u triple x-u, ustajao nocu da zapalim, sat vremena ranije ustajao ujutro da probavim sto vise cigareta i kafe,  Jedna shteka doma, druga na poslu a treca u autu. Ujutro prije posla dizanje i ne micem se dok tri cigarete ne popusim. Nisam daleko radio ... taman za jednu cigaretu u autu. Na vratima firme je odma iduca. Srecom na autoputu radi pumpa cijelu noc tako da nisam imao problema s kupovinom u 3h ujutro. Je 20 km dok udjes i izadjes s autoputa al nema veze. Ako se netko bunio da mu smeta cigareta kod njega nisam vise dolazio ... Da Veljo nisi jedini, ima nas ima.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 16:52 |
|
|
Haha, jest, jest, pogotovo sad kad mi je citava generacija dobila djecu, nikom ne idem jer niko ne pusi u kuci, idem ljeti dok mogu sjediti na terasi, zimi nigdje  Da, i na poslu je bilo rijeci da ce zabraniti pusenje i odmah sam rekao cim taj zakon stupi na snagu meni moji radnu knjizicu i ja odoh, nemam pojma gdje al ne moze to tako  Uzeo sam si sad maxx blend 18mg i upravo je u luli,dobar je, steta sto nije bilo 24, i ry 4 24mg, ne mogu docekati da ga probam, mislim da ce to biti pogodak
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 17:16 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ovakve nas teme uvijek dignu  Počnemo se prisjećati svojih početaka i sumnji. Nakon 35+ godina sam se pomirio da budem i od male penzije odvajal za cigarete Možeš zamisliti začuđenu facu nakon dva tri dana bez ikakve želje za cigaretom Imao sam sreću da bez i najmanje napora mogu reči stoši hvala i odjebi (kak bi reko Igor  ) Nisam imal krizu pa sad da tebe učim pameti bilo bi krajnje nepošteno. Što god odlučio probaj se što manje živcirati, ne treba ti još i čir na želucu 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 09 lip 2014 17:39 |
|
|
|
Uopste se ne nerviram, odusevljen sam. Maloprije sam povukao 2 dima u wc-u i bacio cigaretu, bila mi gadna a wc mi je bio omiljeno mjesto jer tu je mir bozji i najbolje se razmislja jer niko ne dosadjuje Odvojio sam gornju policu u vratima frizidera za svoju magiju, u apoteci sam narucio atomizer sa mogucnoscu promjene grijaca, ono da mogu odbojiti vanjski dio tanka Moram otici u hr u pbz banku jer taj racun mi je vezan za paypal a klinac mi je polomio citac kartice i onda cu da narucim preporuceno i one zice za motati grijace i moracu naruciti jednu vg tekucinu da probam jer me konstantno lagalo boli glava a negdje sam procitao da to hoce od pg
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 15:41 |
|
|
Fosna je napisao: http://www.fasttech.com/products/0/10005771/1448003-protank-2-bcc-clearomizer-3-5ml ($4.85 je ukupni trošak) http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... -protank-2 (dodatak koji dobro dođe ali može se i bez njega) http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... 3s-protank (izmjenjivi grijači) nakon što grijač koristiš 3-4 tanka ne bacaš nego spremiš jer se da skoro besplatno presložiti. Tekućina Dekang barem 16mg nikotina. Ako uzmeš više aroma večina neka bude duhanska, eventualno Coffee Na žalost čekal budeš 30 + dana da doputuje. Za sada probaj nešto riješiti za prvu ruku. Ovo smatraj dobrim rješenjem na duge pruge. http://mtmstore.eu/isparivac-innokin-iclear-16/#ovo je atomizer na moj umbrelli od do, osim sto kod mene ima logo ispod ovog prozirnog dijela, samo ja ne mogu provaliti kako ga rastaviti, valja li to icemu? da podijelim iskustvo od danas, ustajanje u pola 6 i punim maxx blend 18mg za posla, kafu nosim sa sobom, oko pola 8 pocinju problemi, trazi mi se cigareta a elektronika ne pomaze, ne pase mi maxx, pece me grlo, oko pola 10 uhvatim nekog lika da trazim cigaretu kaze sad bacio kutiju, daj mi dim, on pruza jbt, ronhill light, znak s neba garant, izvucem mu pola cigarete u dva dima vratim, puckam elektroniku jer me grlo zajebava, 11 sati je pauza, trcim kuci, u trku praznim i kod kuce sipam ry4 24mg, i do maloprije na poslu nisam pomislio na cigaretu, jel to psiha ili ima do arome? jos da pitam  , navali mi u wc da to nije normalno, ono da razvalim vrata ako neko ima, sjetim se onog spud-a iz trainspotting-a pa me malo frka, kad ce to proci, ne smijem nigdje daleko 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 17:39 |
|
|
|
Sto se tice wc-a, to ti je normalno skroz, isto kako te ujutro kava i cigara tjeraju na wc, tako te nikotin iz etekucine tjera. Meni se probava poboljsala, ali ja dosta parim, preko 5ml dnevno
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 21:12. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |