|
.
Sada je: 28 tra 2026 18:37. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 18:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 00:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
kockan je napisao: Ali to ti je dvosjekli mac, visok otpor znaci manje pare, manje pare daje manje nikotina, manjak nikotina znaci da ces ceste parit Ilitiga dodjes na isto jedino sto oko tebe nije oblak pare. Ne bih se složio. Para je zadovoljavajuća (ne parim zbog nje), nikotina očigledno ima dovoljno s obzirom da mi je potrošnja tekućine ista, ono što je drugačije je aroma. Izraženija je, a to mi već je bitno. Negativno je što je TH puno slabiji iako je 18mg tekućina. I manje se prlja setup.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 00:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Toliko price nizasto. Stavis lijepo pravilnu kolicinu nikotina i boli te kita i za zice i za baterije i za sve ostalo. Ali jebi ga, tu jos neki tupe da nikotin treba smanjivat kao da je on otrov a ne aroma.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 08 srp 2014 00:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 00:37 |
|
|
|
Evo, ja sam si sad namotao jedan coilic(0.3 Khantal A1, 11 namotaja) sto mi je otprilile 2.2ohma, testirat cu ga do sutra kako radi pa vam javim rezultate, ali za sad mi je kolicina pare razocaravajuca, nije nimalo gusta kao na mc-u sa 7 namotaja.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 01:26 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Ako je količina pare smisao parenja preporučam sljedeći model: 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 15:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
kockan je napisao: Evo, ja sam si sad namotao jedan coilic(0.3 Khantal A1, 11 namotaja) sto mi je otprilile 2.2ohma, testirat cu ga do sutra kako radi pa vam javim rezultate, ali za sad mi je kolicina pare razocaravajuca, nije nimalo gusta kao na mc-u sa 7 namotaja. fulo si biznis...trebas koristiti tanku zicu. 0.3 je debelo.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 15:58 |
|
|
|
I bi sa tanjom ziciom ali je nemam..... Ovaj gore mod mi je jeben, al se bojim da nemam dovoljno produženog kabla :p Evo mali update, na 2.2 pariti i nije toliko lose, izbusio sam još jednu rupu na driperu te je sad i količina pare dovoljna, aroma malo pati, no nije losa. potrošena prva batka od 700mAh nakon sinocnjeg parenja i dvije kave. Sve u svemu ugodno sam iznenadjen performansama na toj ohmazi. Naručio sam i 0.2 khantal pa cu sutra probati s njim. Vjerojatno ce rezultati biti cak i bolji nego sa 0.3 a i kako ce se brze grijati očekujem cak dulji život baterije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 08 srp 2014 16:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sasha19_81 je napisao: Upravo tako.. ja sam na 24 i mislim da cu se dici jos malo.. a ja nebi odokativno kolko traje baterija.. mene interesira matematika potrosnje... Matematika je jednostavna ... osim vremena. Potrosnja struje se mjeri u kilovat satima kWh, u nasem slucaju je primjerenije u vat satima (Wh). Wat sat je potrosnja od jednog wata u periodu od jednog sata. Ako nam atty trosi 10w i konstantno radi jedan sat utrosili smo 10 Wh. Struja, napon, snaga, otpor ... sve je to jednostavno izracunati, izmjeriti, dobiti. Cak i broj pufova se moze dobiti uz neke el modove. Ali ukupna vremensko trajanje pufa vec malo teze. Evic ima recimo odredjivanje vremena pufa. Postavis trajanje na 7sec, puta 500 pufova dnevno i sve imamo. Ali ako je jedno uvlacenje 2 sec a drugo 5, trece ... mozemo se frigat. Znaci tocno - kita, odokativno - sto tanja zica, sto veceg otpora, sto veceg kapaciteta baterije, sto kraceg uvlacenja, sto duze pauze izmedju uvlacenja ... i dobit cemo najmanju potrosnju. Mozda je tocnije duze trajanje baterije. VG je pogodniji jer isparava na nizoj temperaturi pogotovo ako mu dodamo alkohola. etc etc 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
V3x
|
Naslov: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 19:50 |
|
|
|
Kinta, ustvari nije tocno, jer potrosnja ENERGIJE se mjeri u kWh, a ne struje :p No, sve je to bezveze, jer sve u zivotu je kompromis i ne ide sve! No prvenstveno kupiti kvalitetne baterije! Meni AW 700mAh traju neopisivo duze nego efest 900mAh, dakle kapacitet objesite macku o rep ako nemate kvalitetnu bateriju koja moze pravilno i konstantno isporucivati struju u podrucju rada za koje je namjenjena!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Potrosnja struje Postano: 08 srp 2014 20:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
V3x je napisao: Kinta, ustvari nije tocno, jer potrosnja ENERGIJE se mjeri u kWh, a ne struje  Vec te vidim kako dolazis na benzinsku i tocis 5kWh benzina. 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 18:37. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 18:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |