|
.
Sada je: 25 tra 2026 14:15. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 14:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
kockan
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 28 stu 2014 18:21 |
|
|
|
Ja ne vjerujem tim kalkulatorima, kupio sam jos davnih dana univerzalac i stvarno mi je lakse prvih 2-3 puta kad nesto isprobavam izmjeriti otpor, cak i ovi jeftini kineski od 30-ak kn su dosta precizni, a u zadnje vrijeme vecinom koristim twisted zice tako da mi ni kalkulator ne moze pomoc.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 28 stu 2014 18:55 |
|
|
nisam probao parit na ničemu boljem od ovog šta imam tako da ne znam. za sad mi je referentna točka za okus russian svježe opran nakon poparenog ml tekućine  sve mi se više sviđa ova magma...
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 28 stu 2014 19:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
kockan je napisao: Sto je zica deblja to se mora ici na veci otpor  Daj se skoncentriraj.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 28 stu 2014 19:15 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
kockan je napisao: Sto je zica deblja to se mora ici na veci otpor kako bi se ita zagrijavala, ... Zašto se truditi?
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 29 stu 2014 07:17 |
|
|
Ja se ispricavam, no u momentu pisanja sam se uvaljivao jednoj djevojci koje je definitivno nesto najljepse sto sam ikad vidio tako da mi koncentracija pala pa se eto omaklo, jos jednom isprike, no vjerujem da svi odvje znaju kakve se stvari događaju kad zene uđu u kombinaciju 
|
|
 |
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 29 stu 2014 07:21 |
|
|
Sve u svemu, vec smo odavno skrenuli s teme i otisli u prepucavanja, po meni subohm je krajne nepotreban, no niski otpor na debeloj zici MC izvedbi daje savrsenu aromu, osobito ako se pari na meshu, dalje ce tvorac teme morat odlucit sto mu najvise pase, pa makar to bilo subohm, makar da je to ispravan odabir za tvorca teme nebi morao ovdje postavljat pitanje oko ohmovog zakona i izracuna struje praznjenja..... 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 29 stu 2014 09:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Ah to današnje školstvo... 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 29 stu 2014 14:00 |
|
|
Znatizelja je ta koja je problem kod mene  A nemam blage veze o baterijama i fizici kako vidite. Mene iskreno subohm ne zanima previše, nego sam mislio dual coil slozit na magmi, pa mi po logici dolazi da bi to spadalo u subohm. Evo jučer sam cijeli dan bio samo na driperu. Uzivancija je i ovako, sa jednim coilom. Mozda budem jednog dana išao slagati dual coil. Koje baterije mi trebaju za to? Ako mi ocita 0.7ohm ili više? Ove 20A baterije? 35A ljubicaste? Želim biti siguran, prvenstveno. Ako treba neka netko promjeni naziv teme ovaj nije baš prikladan
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 29 stu 2014 14:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
buje3000 je napisao: Znatizelja je ta koja je problem kod mene  A nemam blage veze o baterijama i fizici kako vidite. Mene iskreno subohm ne zanima previše, nego sam mislio dual coil slozit na magmi, pa mi po logici dolazi da bi to spadalo u subohm. Evo jučer sam cijeli dan bio samo na driperu. Uzivancija je i ovako, sa jednim coilom. Mozda budem jednog dana išao slagati dual coil. Koje baterije mi trebaju za to? Ako mi ocita 0.7ohm ili više? Ove 20A baterije? 35A ljubicaste? Želim biti siguran, prvenstveno. Ako treba neka netko promjeni naziv teme ovaj nije baš prikladan Panasonic NCR 18650 je i vise nego dovoljan za to. Dapace preporucujem Panasonic NCR 18650A zbog termal layera koji daje dodatnu sigurnost.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: baterije za driper, subohm, izracun struje praznjenja Postano: 29 stu 2014 15:10 |
|
|
|
super
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 14:15. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 14:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |