Momci evo da se zahvalim svima na savjetima, puno ste mi pomogli i uspio sam u namjeri da krenem pariti
Cacko sam jos po forumu, skupljao iskustva... Budući da živim u Zgu, otišao sam do MTM Storea -
http://www.mtmstore.hr, i još se malo raspitao te sam na kraju kupio Aspire Nautilus mini, te iStick 30W. Evo ga već 2 tjedna bez cigarete, prvo pario tekućinu od Herrlana Marboro USA, te evo danas uzeo od Infamousa Gold mz, te plavi štrumf

Htio bih i ovom prilikom pohvalit momke iz MTM storea, stvarno su jako susretljivi i imam samo najbolja iskustva u showroomu. Nadam se da ce tako i ostati =)
Updejtati ću prvi post, pa cu staviti linkove, i detaljno objasniti zasto sam i sta uzeo, kako bih pomogao ljudima koji se odluce na isti korak kao i ja. Eto ga.
A kakve su vam tekućine momci? Ja sam prvu uzeo Herrlan Marboro USA, u showroomu kad sam probao mi je bio fantastican, ali dok sam pusio na nautilusu, nije mi pasao nikako. Stalno sam osjecao po jeziku burned taste, ili nesto. Ne znam nesto nije stimalo. Nije do grijaca jer sam ga mijenjao, pustio da natopi i sve kako treba, al opet isto. Jedino sta mi je palo na pamet da je losa tekucina u bocici. Ali nema veze...
Kad sam promijenio evo danas na Gold MZ, nema tog osjecaja vise spaljenog, a parim do najvise 5V, tjedan dana nisam prelazio 4V. Tako da sad sve štima sa GOLDom... Još treba probat Papa blue štrumf il kako se vec zove =) Sve su na 6mg, mislim da nema potrebe da prelazim na vise nikotina...