|
.
Sada je: 25 tra 2026 11:06. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 25 tra 2015 20:00 |
|
|
iken je napisao: Nisam miria ali garant je manje mada san i na istick isa nize ali nemerem nac taj spot s mecha, stize mi i univerzalac pa vise nece bit nagadjanja. Nisam cita o kanger sub ali ako je propuh ode i on. Izgleda da ipak potegnem jos jedan protank2 za switch tank, ima netko predlozit nesto novijeg tipa za provat u kategoriji protank2? Meni se genitank iz Genitank serije pokazao odličnim, nemre ti curit na 510,lako se čisti, a grijači isti kao i za ostale kangere. Ako na to ciljaš.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 25 tra 2015 20:48 |
|
|
Kak ne kužite da svi ti plehnati attyi ne valjaju ništ, ma koje ime imali. Traženje arome u plehu, zaboravite. Najgore kaj nisu baš ni jeftini. Kaya nikad nije bila primjer za aromu , ali je 10x bolji atty od ovih "original" plehova. Ithaka bude i ostaje najbolji atty, po pitanju arome  Ima i bolje , ali tko ne razumije Ithaku ....za drugo....bezveze trošit riječi.... Sent from my Stolarska radionica
|
|
 |
|
 |
|
iken
|
Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 26 tra 2015 10:44 |
|
|
|
Ipak dam sansu kayfun lite v2 jer citam da mu manji protok zraka a za ithaku moram jos istrazit iako na prvu naletih da je vise za direkt u pluca a to mi stvarno ne odgovara ali ako je aroma u pitanju garant to bude sljedece na listi za provat.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 26 tra 2015 12:23 |
|
|
|
Ispravak netočnog navoda: jučer sam probao Lemo, kad digneš snagu pojača se aroma. Pareno lung-hitom.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 26 tra 2015 12:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
iken je napisao: Ipak dam sansu kayfun lite v2 jer citam da mu manji protok zraka a za ithaku moram jos istrazit iako na prvu naletih da je vise za direkt u pluca a to mi stvarno ne odgovara ali ako je aroma u pitanju garant to bude sljedece na listi za provat. ne znam gdje si to procitao, ali ithaku pariti lung hitom mozes samo ako ne voliš svoje oči...ispast će ti.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 26 tra 2015 16:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
fek0 je napisao: ne znam gdje si to procitao, ali ithaku pariti lung hitom mozes samo ako ne voliš svoje oči...ispast će ti. Curica.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 26 tra 2015 17:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kinta je napisao: fek0 je napisao: ne znam gdje si to procitao, ali ithaku pariti lung hitom mozes samo ako ne voliš svoje oči...ispast će ti. Curica.  premalo zraka ima...nema smisla.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
iken
|
Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 26 tra 2015 20:21 |
|
|
|
Jos bolje ako je tako, imate prepruku odakle rijesit ithaku? Nesto provjereno jer inace kupujem s fasttech.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 26 tra 2015 21:05 |
|
|
|
Malo oftopik-lik imas PePe...tipkas tu cijeli dan,pogledaj i inbox malo
Inace,nisam znao da jos prakticira lung hitove i subohm, za to pteporucam drippere i deri...bez previs filozofiranja
Vulja
|
 |
|
iken
|
Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!! Postano: 27 tra 2015 09:30 |
|
|
|
Ma u tome i je baza da izbjegavam subohm i lung hitove, konta san da to mogu s lemom ali i ne ide baš. Trebam neki tank 1.6 -2.0ohma 8-15W max i za sada protank je koliko toliko tu glede arome (ne mora sad to bit aroma tipa iz dripera ali bar c da se osjeti šta na lemi nikako izvuć na željenim postavkama) naspram par njih koje san prova. Nemam vremena za dripere, ovo s ithakom vidim isto da neće ić. Nadam se da budem uspia uštelit kayfun za ono šta tražim a raspitam se još na mitingu u st, pa iz prve ruke valjda bude ekipa znala u kom smjeru da idem i di griješim. Možda je do tekućina, možda do wicka, možda ohma i W a možda je stvarno samo do mene.
Zadnja izmjena: iken; 27 tra 2015 09:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 11:06. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |