Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika
 Post Postano: 26 srp 2016 20:29 

linoleumboy je napisao:
O jbt kazem svoje misljenje s obzirom na sve sto sam procito. Nemojte odma napadati. Posebno ne jer nisam sa foruma kupio. Ako kupujem kupujem za svoje pare i zanima me misljenje a ne prodike i uvrede. Usput trolate vi vise nego ja...jer trolanje je vise vrijedanje nego ispitivanje u temi koju sam upravo za to i otvorio. Ako mi necete normalno odg nemojte ima valjda ko oce. I usput hvala za preporukebkoje ste dali do sada da ne ispadnem đubre nezahvalno.

ispričavam se ako misliš da ti zapravo ne trolaš. meni ovo izgleda ko trolanje. prvo kažeš da pariš na tom i tom, imaš samo to i oćeš preporuku. dobiješ. sve mugućnosti pokrivene. onda navedeš da ti uopće nemaš bateriju sa sobom, ba biš i mod uzeo jer nemaš bateriju, koja je ostala u Zg. za taj mod imaš para ali zajedno s poštarinom nemaš. pa na čemu onda pariš na moru? Trolaš ti trolamo i mi. Ispksirali smo se s vremenom i još se dobro zabavljamo. skužit ćeš ako budeš malo čitao po forumu.

kad si već narućio iz rijeke mogo si i preporuke iz zagreba. isto dođe drugi dan. sad uživaj s najboljim modom na svijetu. kad počne zayebavat i curit šta sve ne, odi ponovno u ovu temu i vidi jesmo li te upozorili na to. BTW taj atty s tim grijačom ni ne možeš parit na više od 8W, prije bi reko 5-7W. ako već čitaš po forumima vanjskim, pogledaj si datum objave tog posta. sve će ti bit jasno

Edit: a mi kao ništa ne čitamo hahahahaha. dali smo ti preporuke na temelju onoga što znamo. al dobro, svako ima mozak i može zaključit što je najbolje za njega. budeš već s vremenom skužio, kad malo bolje proučiš recenzije, što valja što ne. za mjesec dana ćeš probat prodat taj iStick da biš kupio ovo ili nešto slično od preporučenog, pa ćeš vidit za koju cijenu će ti taj istick ic. sigurno ne za 400kn

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 srp 2016 21:24 

Jbg mozda sam zakomplicirao. Nisam ponio opremu koju imam. Slucajno sam isao u Ri danas i zato sam kupio nisam nista narucivao. Pomislio sam da je ok mod i dalje sam uvjeren. A atty cu u kupiti u zg neki malo bolji tipa goblina. I mislim da je to barem koliko toliko ok da bi se ostavio cigareta a da ne parim ne obicnoj bateriji. I da mogu reci da sam zadovoljan kao i sa coolfire iv od prije godinu i pol kojeg sam prodao.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 srp 2016 22:01 

Goblin je smece,al uzmi ga ak si zapel za njega

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 srp 2016 22:12 

Ako je smece onda ga necu uzet. Ne razumijem samo kaj ste me popljuvali oko moda kad ste rekli da je on manje bitan od attya a ati koji sam uzeo je privremeni. I pise na njihovim stranicama da je ok cak do 11w za aspire ets bvc. I da se razumijemo postujem vase znanje i misljenje. Stoga ako postoji bolja opcija od goblina poslusat cu. I nadam se da cemo se i dalje normalno druziti. Po

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 srp 2016 22:29 

linoleumboy je napisao:
Ako je smece onda ga necu uzet. Ne razumijem samo kaj ste me popljuvali oko moda kad ste rekli da je on manje bitan od attya a ati koji sam uzeo je privremeni. I pise na njihovim stranicama da je ok cak do 11w za aspire ets bvc. I da se razumijemo postujem vase znanje i misljenje. Stoga ako postoji bolja opcija od goblina poslusat cu. I nadam se da cemo se i dalje normalno druziti. Po

no frks. ali sam i objasnio. ako imaš vtc mini i gs air, opet ne možeš koristit mod onako kako je zamišljen jer te atty ograničava. možda nisam bio dovoljno jasan. atomizer daje paru ne mod. recimo da ti je mod BMW a gs air sava gume. Oćeš vozit bmw po skliskom i uletavat u zavoj sa 120? sa sava gumama? nećeš. ić ćeš 60 i isto ćeš priklizat

ovo šta si uzeo je još ograničavajućiji atty od ovog kojeg imaš. ma budeš već videl. meni je veća šteta bacit 100kn na sranje nego 400 a da sam zadovoljan.
vtc mini je svugdje 370kn. Goblin ti je ista stvar skoro ko i billow v1, samo je billow v1 4$ i toliko i vrijedi. tj. vrijedi i više.

zemi subtank i ne fantaziraj. kad se naučiš slagat grijače, onda gledaj gobline, billowe i slično. subtank je najviše user friendly.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 27 srp 2016 01:33 

Ja koristim istick40 i vtc mini, istick mi je zakon a vtc nuzno zlo backupa koje sam eto kupio jer ga svi kupuju pa koristim, ostala mu je jos fire tipka da krepa pa cu izvaditi bateriju i baciti ga. Nije bas sve to tako kako kolege napisase, najbitnija stvar po meni je tekucina, svaki rba koji je ispravan bio original ili klon se da solidno pariti, tu samo izaberes sta ti pase za lakse koristenje Po meni ako na atiju moras smanjiti zrak na minimum i povlaciti nekim laganim tempom 10 sekundi to je smece, ati po meni dobro radi ako daje dobru aromu kad mu otvorim afc do kraja i sa stock driptipom, ako ti to smanjujes, zatvaras, guras coil na rupu... nema tu ni atija ni parenja

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 27 srp 2016 02:42 

veljo_81 je napisao:
Ja koristim istick40 i vtc mini, istick mi je zakon a vtc nuzno zlo backupa koje sam eto kupio jer ga svi kupuju pa koristim, ostala mu je jos fire tipka da krepa pa cu izvaditi bateriju i baciti ga. Nije bas sve to tako kako kolege napisase, najbitnija stvar po meni je tekucina, svaki rba koji je ispravan bio original ili klon se da solidno pariti, tu samo izaberes sta ti pase za lakse koristenje Po meni ako na atiju moras smanjiti zrak na minimum i povlaciti nekim laganim tempom 10 sekundi to je smece, ati po meni dobro radi ako daje dobru aromu kad mu otvorim afc do kraja i sa stock driptipom, ako ti to smanjujes, zatvaras, guras coil na rupu... nema tu ni atija ni parenja

to govoriš za direct lung attije valjda? dečko traži mtl atty, ali se još, koliko mi se čini, nije odlučio šta točno želi, DL ili MTL
meni je također vtc mini žešće sranje od moda, tj ne daje mi ono šta ja tražim. Da napomenem, koristim sve modove isključivo u power modu, tc ne diram i ovo mišljenje je na temelju njegovog rada u power modu. stalno neko prtljanje po njemu, skače otpor i slično, krivo očitava otpor, ne mogu praktički gledat W nego volte moram i stalno neki K rihtat na njemu. za razliku od ipv d2, sa istim attyjem gore, niti skače otpor nit ima prtljanja, zaključam + - tipke i miran. ali zato VTC ima stepdown pa kad ga stavim na 3.5v on daje 3.5v. i to je jedino na mom kako valja. da ne govorim da je jedan magnet otpo nakon tjedan dana maženja i paženja, 2. nakon 2 tjedna. u torbici bio jedno vrijeme pa se i otkinuo komad plastike kod magneta sad je prisilno otvoren tj. vidi se baterija, i, moram priznat puno bolje leži u ruci nego sa poklopcem a i malo je lakši :lol: . Svi ga hvale svima je super. bit će da je problem u meni :zu: ili sam dobio baš taj jedan s greškom. Inače, uzet je na FT, crni. Baš mi drago da sam naletio na još nekog tko ima isto mišljenje :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 srp 2016 09:14 

Hvala znaci ipak nisam skroz fulo s istickom

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 27 srp 2016 09:16 

Ma ja parim mtl na direct lung atijima, zato i kazem da je najbitnije imati dobru tekucinu, kad je ona bljutava mozes podesavati coil i zrak kako hoces nece ti pomoci

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 srp 2016 09:29 

Meni je najbolja Madchester Anarchy in UK. Opasno dobra. Sweetcream od kupine i vrknja neznam koji broj je mislim 7. I cak od parilice cimet rolls isto nisam ziher za naziv. Posto su mi sve u zg i jako mi je dobra liqua HP serija

Povratak na vrh 

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club