|
.
Sada je: 25 tra 2026 06:27. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 06:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 19:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Tebi isto ko i svim početnicima iz Zagreba i okolice, a i onima kojima se da doći. Navrati u Palfi subotom za 2 sata sve ti je jasno umjesto brdo poruka na forumu. Sve vidiš, isprobaš, pitaš, naučiš. Pitaj evo ljude koji su došli u Palfi ili splitska ekipa, sve je lakše uživo. Pokažemo ti kako šta složiti, probaš sama, pitaš...
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 19:35 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 19:39 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
Fosna je napisao: Skužio sam ja kaj hoćeš reči ali oprema koju imaš morala bi raditi dobro. kak sam i prije napisao "Mod definitivno neće pomoći da se rješiš zagorenog okusa pare" problem nije u modu. ma jasno je meni kaj ti hoces reci. recimo. (iako ja osobno mislim da grijac 1.5 oma nije bas najsretnije rijesenje za ego bateriju, i ne znam kako bih popravila taj problem izuzev izbjegavanjem grijaca slabijeg od 1.8 oma  ) al ti ja hocu reci da mene taj problemcek opce ne muci i to je sad sporedno u ovoj prici. ne ocekujem da mi kupovina moda rijesi probleme zagoretine ikad vise, nego ocekujem nesto bolje i kvalitetnije - a pojma nemam o modovima; pojma nemam odakle uopce poceti gledati, istrazivati, sto razmotriti i sto eliminirati a da ne idem metodom pokusaja i pogresaka (kao sto je to bilo s tim nesretnim grijacima - grijaci su tu samo za ilustraciju kak pojma ni o cemu nemam pa sam narucila krive  ) parim, evo, sutra ce biti mjesec dana, definitivno se ne mislim vracati smrdusama i posto svi kazete da se ionako uvijek zavrsi na modu, mislim da mi je pametno poceti gledati iste. koliko god me oni plasili jer pojma nemam sto su i zasto su -osim da nam bude bolje i finije 
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 19:45 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
Max_ZG je napisao: Tebi isto ko i svim početnicima iz Zagreba i okolice, a i onima kojima se da doći. Navrati u Palfi subotom za 2 sata sve ti je jasno umjesto brdo poruka na forumu. Sve vidiš, isprobaš, pitaš, naučiš. Pitaj evo ljude koji su došli u Palfi ili splitska ekipa, sve je lakše uživo. Pokažemo ti kako šta složiti, probaš sama, pitaš... bejb, 2 sata? dvajst godina vam ne bi bilo dosta da mi objasnite ome i volte :rofl: salim se malo. znam za palfi i razmisljala sam vec o tome, al sve dok muz radi subote a pogotovo sad kad je zahladilo, nemrem nikud bez potomceta. i ne, ne predlazte da ju dovedem sa sobom, jer biste za cas skupljali dijelove svojih prešs parilica diljem palfija. da, tolko je hiperaktivna  (i neki dan sam ju ulovila da se docepala moje cigarete, drzala ju u ustima i vukla O.o srecom na prazno, ne zna da mora stisnut gumbic O.o nemojte me prijaviti soc sluzbi, pliz  )
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 19:56 |
|
|
@La_Luna ako djete npr ima 15kg letalna doza nikotina je 7-15mg znaci ako pariš 15mg tekucinu dovoljan je samo 0,5 ili 1 mililitar tekucine da bi doza bila letalna pamet u glavu, e cigarete i tekucine drzati daleko od dohvata djece  edit: kod djece je obicno dovoljno i manje od 0.5mg / kg tjelesne tezine
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 06:27. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 06:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |