|
.
Sada je: 27 tra 2026 12:43. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 15:30 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Budući je svima ovo na početku svemirska tehnologija, španjolski gradovi i turska sela, mislim da je početnicima najbitnije nešto u stilu "ovdje napuniš u struju, ovdje natočiš a ovdje navrneš i pari" sistem koji ne zajebava previše, a tko ima interesa i volje lako će kasnije porširiti vidike... Znači recimo nešto ego style i bottom coil. Osnovna oprema se i tako kasnije prenosi dalje s koljena na koljeno za zainteresirane 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 26 vel 2014 16:03 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
Dalmat je napisao: Budući je svima ovo na početku svemirska tehnologija, španjolski gradovi i turska sela, mislim da je početnicima najbitnije nešto u stilu "ovdje napuniš u struju, ovdje natočiš a ovdje navrneš i pari" sistem koji ne zajebava previše, a tko ima interesa i volje lako će kasnije porširiti vidike... Znači recimo nešto ego style i bottom coil. Osnovna oprema se i tako kasnije prenosi dalje s koljena na koljeno za zainteresirane  Tako je a nakon toga sljedi spavlitis 
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 07 ožu 2014 11:33 |
|
Pridružen: 14 sij 2014 13:11 Postovi: 27 Lokacija: Trešnjevka, Zagreb
|
|
Evo nakon 3 dana parenja da napisem malo kako je...
Kako sam par dana prije kupio si duhan, u ova tri dana znam tu i tamo zapaliti cigaretu, ali danas kad sam ju zapalio nije mi bas odgovarala. Osjecaj kao kad bolestan zapalis, a nisi vec neko vrijeme zapalio.
Kaj se tice parenja, mislim da sam ipak uzeo prejaku tekucinu (16mg), jer pokusavam malo vuci paru i jako malo ako uvucem dobijem brutalan hit. Inace, jos poksuavam naci neku konstantu kaj se tice neki ekvivalent koliko je uvlacenja 1 cigareta.
Inace, jako zanimljivo, pomalo cudno nakon godina pusenja, ali prvi dojam je jako dobar.
Pa eto, ako ima okorjelih pusaca, dajte savjete.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 07 ožu 2014 18:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Zulu Zaza je napisao: Kaj se tice parenja, mislim da sam ipak uzeo prejaku tekucinu (16mg), jer pokusavam malo vuci paru i jako malo ako uvucem dobijem brutalan hit. Inace, jos poksuavam naci neku konstantu kaj se tice neki ekvivalent koliko je uvlacenja 1 cigareta.
Inace, jako zanimljivo, pomalo cudno nakon godina pusenja, ali prvi dojam je jako dobar.
Dvije i po kutije plavog valtera dnevno je dovoljno okorjelo?  Prvo se moras priviknuti na drugaciju tehniku uvlacenja, a to je lagano i duze. Nema pusaca koji se nije zagrcnuo i zakasljao kod prvog uvlacenja pare. A da ne velim za pusace koji su potegli iz mog MOD-a s relativno kvalitetnim attyem i 30mg tekucinom. Ekvivalent analogne i digitalne pljuge je tesko naci, i to iz vise razloga. Dovoljno je znati, ako se dobro sjecam da analogna cigareta broji 16 dimova. Kod elektricne cigarete potegnes 2-3 puta i spremis ju u djep. Analognu nitko ne baca nakon potegnutih 2-3 dima, makar mu se ne pusi i zna da je automatski zapalio cigaretu jer ... se poklopio sklop okolnosti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 07 ožu 2014 23:22 |
|
|
Kinta je napisao: Zulu Zaza je napisao: Kaj se tice parenja, mislim da sam ipak uzeo prejaku tekucinu (16mg), jer pokusavam malo vuci paru i jako malo ako uvucem dobijem brutalan hit. Inace, jos poksuavam naci neku konstantu kaj se tice neki ekvivalent koliko je uvlacenja 1 cigareta.
Dvije i po kutije plavog valtera dnevno je dovoljno okorjelo?  Prvo se moras priviknuti na drugaciju tehniku uvlacenja, a to je lagano i duze. Nema pusaca koji se nije zagrcnuo i zakasljao kod prvog uvlacenja pare. A da ne velim za pusace koji su potegli iz mog MOD-a s relativno kvalitetnim attyem i 30mg tekucinom. Ekvivalent analogne i digitalne pljuge je tesko naci, i to iz vise razloga. Dovoljno je znati, ako se dobro sjecam da analogna cigareta broji 16 dimova. Kod elektricne cigarete potegnes 2-3 puta i spremis ju u djep. Analognu nitko ne baca nakon potegnutih 2-3 dima, makar mu se ne pusi i zna da je automatski zapalio cigaretu jer ... se poklopio sklop okolnosti. Apsolutno istina,doduše sa obične na e-cig mi nije bilo problema nimalo,ali na mod... ljetos sam se prebacio na E i kako to bude na početku ego-c i dugačke špagere uz tu i tamo da koju zapalim(malo nezgodno vući pivo i baterije na plažu  ),na povratku s godišnjeg kupio twisticu i posrko joj dušu do sada. Ovaj tjedan mi stigao vamo v5 i aspire nautilus i sav sretan krenio se junačit kao na twistici...i sad vidim zašto su iskusnije kolege da je to korak više  ,ali nakon jučerašnjeg štrikanja već sam ušao u štos. Zato samo polako,znam više ljudi koji su se htijeli prebaciti sa cigareta pa nakon nekoliko mjeseci odustali.
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
frankych
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 11 ožu 2014 03:05 |
|
Pridružen: 04 ožu 2014 02:23 Postovi: 4 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Evo 6. dan na Kangerovoj egici od 1000mah i što reć... osim promjena samo takva  Čak bi išao u takve krajnosti da bi prelazak na paru usporedio sa jednom od najboljih stvari u životu Cijeli vikend se slavilio rođenje frendova sina i ni u jednom trenu alkoholnog bunila nisam se odvojio od egice i Fa dusk. Trenutno guštam u alinevapor xmass i gledam što dalje twist ili neki jeftiniji mod. Preporuka?
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 11 ožu 2014 08:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
frankych je napisao: Trenutno guštam u alinevapor xmass i gledam što dalje twist ili neki jeftiniji mod. Preporuka? viewtopic.php?f=85&t=4516 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
lile
|
Naslov: Re: Prvo parenje (:)) - iskustva Postano: 20 ožu 2014 15:28 |
|
|
Evo da se i ja pohvalim da je dosao i taj dan da pocnem pariti i odbacim analogne. Za pocetak sam uzeo Protank Mini V2 i kangertech bateriju 650mAh. Tekucine ( uzorci po 10ml ) sam uzeo od Tihomira Pocetak je dobar 
_________________  IPV D2, Vamo V5, Taifun GS2, Kayfun Lite Plus V2 clon 1:1
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 12:43. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |