|
.
Sada je: 28 tra 2026 21:15. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 17:46 |
|
|
|
I jos jedna stvar. Svi novi parioci traze duhanske tekucine, i ja sam, ali sam odmah probao i kavu,jagodu,banana nut bread,cinnamon cookie i skuzio da mi te druge arome vise pasu od duhanskih. Gle, nema zamjene za pravu cigaru, bar koliko sam ja skuzio. Stosa, ronhil,valter,marlboro... NIJEDNA tekucina mi nedaje taj osjecaj. Crveni marlboro 2 kutije dnevno mmmmmm,savrseno i tocka. Ali, sad mi je banana nut bread moj novi crveni marlboro. I sretan sam, konacno disem, a vjeruj mi da i dalje pijem neke tablete za disanje sto mi ih je doktorica dala zbog smrdusa.ali stvari idu na bolje...
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 18:25 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Veljo TH dolazi sa više nikotina Nakon toga sa više PG-a (PG je i blagi iritant pa ga mnogi izbjegavaju) Toplija para malo pojačava doživljaj TH Nisam sve pročitao (lijen sam  ) ali probaj sa manje nik-a, napr 12mg Kinta bu i za 24mg rekel "to je za pichkice"  iako nekima baš 12 ili manje dgovara. Nema "pravog" TH ili arome. Treba eksperimentirati dok ne nađeš kaj tebi odgovara. Ono što definitivno moraš razlikovati je throat hit, dry hit i hot spot. Znam da će se neki smijati ali .... u slučaju da ti wick ne natapa dobro paril budeš liquid ali i khantal Obično o dry hitu pričamo kao o "parenju bez tekućine" no i parenje sa premalo tekućine je isto to. Razlika je samo kaj se to još da izdržati ali grlo peče u PM 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 18:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Nije psiha nego ti je na ovom setupu 18 mg preslabo. Drži se do daljnjeg ti lijepo24 mg.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 18:59 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Cudno mi je to pa sam pitao jel psiha, evo sjedim u kafani, pijem nes jer mi je kafa bljutava, na ry4 od 24 sam, ne pada mi na pamet da zapalim. Maloprije ocistio atomizer do usijanja i malo mi je prejako mozda 24 al manje uvlacim i lijepo mi je
Ajd mi molim vas pogledajte onaj link sto sam zakacio na str4, na mobu sam pa mi problem ponovo ubaciti link, to je identicno mom atomizeru, jel icemu i kako se to rastavlja, baterija je 5v ako ima veze, tako pise na punjacima Obecane su mi jos 2 ovakve cigarete, jedan poznanik krenuo u parenje i odustao nakon 7 dana, jest da sto je dzaba i bogu je drago al ne bih uzimao ako je to smece
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 19:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Čuj to ti je u redu za početak, poslije ćeš ionako nabaviti neku Kaju Ithaku ili Taifuna ( orginalae ili klonove )
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 10 lip 2014 22:26 |
|
|
|
Ok, onda cu da pokupim i ove dvije, meni je to ok sto kazes za sad, jos jedino da vidim sta s tim grijacima Negdje sam procitao da treba mijenjati svaka 3-4 tanka, ja sam samo danas spalio 3, ne vid nikavu promjenu
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 11 lip 2014 16:18 |
|
|
|
Kako se držiš danas ?
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 11 lip 2014 20:30 |
|
|
|
hehehe, pusim ronhill super light jer sam ostao bez baterije, ali da nije bilo toga izdrzao bih sa jednom od jutros
opet sam imao problem jutros, peklo me grlo sa ry4 24mg, opet na pauzi kuci, sipao 18 mg i sve dok baterija nije izdala bilo mi dobro, sve nesto kontam da mozda ponesem na posao kakvu vocku da jedem, mozda bi me manje peklo, uglavnom ry4 je sve sto trebam, savrsen mi je, tacno mi miluje sinuse
baterija bi bila citav dan, znaci 4 tnakanja po 1,6ml i jace ali sam svaki put prilikom dosipanja prao tank i radio dry burn pa je potrosio, isao sam da kupim jos jednu ali bile samo od 650mAh pa sam odustao, mislim da ima od 1450 pa cu naruciti
stigao mi rasprsivac, isto Umbrella ali se rastavlja bez problema, malo sam njuskao po njemu, na jednom brku ima grijac a na drugom nema, na tom dijelu sto drzi brkove pise 2,4 oma, isto je 1,6 ml kao stock ali je duzi 1,5-2cm, vjerovatno zbog tog rastavljanja i navoja koje stock nema i ima okruglu "dudu" i nije mu zatamljena sajba, znaci mnogo ruzniji i ne lezi u krivini al nema veze
znaci ja sad kupujem one zice i sam pravim brkove i grijac ili kupim te glave pa samo zavrnem u rasprsivac, kako da znam koje mi trebaju?
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 11 lip 2014 23:01 |
|
|
Probaj ponijeti sa sobom dvije tekućine, pa promijeniti svako tankanje. Čiji Ry 4 imaš ? Čitam kako si svaki dan u nekom problemu i uopće ti ne zavidim Meni danas opet  3 nova attyja i 6 tekućina pa pomalo isprobavam Zasad sam još na originalnim setupima iako su novi grijači već spremni. Probao danas i prvu tekućinu od 18 mg ( 555 od Hansena ) i nije mi loša, jedino mi je preslaba, nisu imali od 24 mg. Isprobao sam i još dvije voćne i polako to ide sve po planu, a prošlo je devet dana kako nisam zapalio. Danas sam se riješio i zalihe duhana...
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 12 lip 2014 06:07 |
|
|
|
Ma nisu to neki problemi, bitno da se ne pusi, nesto mi smeta ujutro pa moram provaliti sta, evo 6 sati je, odmah me pocelo peckati na prvom povlacenju, daleko je do 11 al sta bih sad RY od FA
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 21:15. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |