|
.
Sada je: 25 tra 2026 09:36. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 17 pro 2014 19:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
veljo_81 je napisao: gledam na yt razlicite setupe kayfuna i primjetim da svi ti kayfuni imaju mnogo dublje kanaleza tekuinu od mojih kayfuna, da li produbiti te kanale i cim to odraditi ako se radi o kayfun lite+ v2...ne diraj ništa. tako treba biti.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 17 pro 2014 22:30 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ok, nista onda ne diram, natapaju dobro, primjetio sam da su malo dublji i onaj prelaz ljepse uradjen, iz horizontale u vertikalu, vjerovatno originali pa ljepsa obrada, ako nista ne dobijam necu dirati
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 18 pro 2014 06:05 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Ako ti natapa dobro, ne pipaj. Možda ti je rebuild deck nešto niži nego na tim koje gledaš na videu, pa ni kanali ne trebaju biti toliko duboki 
|
 |
|
Malcbzt
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 02 sij 2015 23:05 |
|
|
okej, dajem svoje iskustvo na kayfun lite sa prosirenom rupicom na 2mm za zrak.. kupio sam u parilici 0.30mm kanthal i na busilici ga namotao cijelog da se "izravna" i prosao onim ludim upaljacem sta izgleda kao da je na mlazni pogon.. preporucam ne se igrati s njime neoprezno i gledati kako plastiku topi  nakon toga sam ga prelomio i ugurao u busilicu i namotao te dvije 0.30mm zice u jednu novu.. opet sam ju spalio jer ju je jako tesko namotati moram priznat bez toga, barem je meni bilo.. tu novotvorevinu od zice sam preko 1.8mm debelog serafcigera namotao 6-7 puta(i 6 i 7 ali ne sjecam se koji mi je bolje pasao, oba su dobra) i dobio sam coil sa otporom od 0.7-0.8 ohma. u to je ugurana vata neka grcka koju mi je dao suforumas Mavrinac i dosta sam te vate stavio u setup ali nakon sta sam sve dobro namocio sam sa serafcigericem najmanjim stisnuo vatu u sredinu dolje oko kanalica gdje ta tekucina dolazi... moja ocjena: carolija!!!! ovisi o tekucini, na 70vg/30pg 10mg/ml nikotin od Valtera nema dry hita i nema leakanja aka curenja.. okus je monstruozan, trpi uzaaaasnoooo lagano vejpanje, chainvejpanje (gdje si na kavi sa frendovima i ne pustas ju iz usta) i ponavljam, nema curenja ni dry hita!!! na kayfunu nemam onu gumicu dolje uz kanalice sta sam vidio da neki imaju. ako stavim neku laksu tekucinu tj 50/50 vgpg onda zna procuriti.. dakle, ovo smatram sweet spot za kayfuna.. i da, parim ju na mechmodu stingray bakreni, tako da sumnjam da ce raditi na vamo/lavatube/kurcipalci koji ne idu ispod 1ohm... jedino je dosta cudno sta zna tekucina "pucketati" pa bez driptipa osjecas kako po jeziku kapljice padaju ili ako vuces ko sivonja.. p.s. kada se coil namota sa time, preporucam ga stisnuti sa pincetom i zagrijati mlaznim upaljacem da se lijepo stisne.. ima puno prostora gdje para izlazi iz coila ali cudo je sta se grije od sredine prema van ravnomjerno i precarobno je.. smatram jedinu manu toga sta se uzasno lako zasere tj nakon tjedan dana bude čađava ali nisam iskusan u tome i smatram da je to jer se ipak prejako grije i sta ja znam, ali i dalje ne daje dry hit.. ja svakih 3-4 dana mjenjam vatu u tome jer sam picajzla nekakva.. potrosnja tekucine je full punjenje na dan i izrazito je neisplativo to pariti sa ovim 10ml tekucinama iz lokalnih ducana.. preporucam kolegu Valtera ciju ja tekucinu parim redovito da vam smjesa dec carolije za 100injak kuna koja ce na ovom setupu trajati mjesec dana ravno! na mechu bateriju mjenjam 2 puta na dan.. smatram da ako ode ispod 3.8V da je prazna jer ju ne zelim ubit. toliko o meni, nadam se da ima netko od vas kakvu jos ludu ideju? moguce da brutalno pretjerujem jer frend na vision spineru i mow ima skoro istu jacinu okusa ali za mene je to jedan zabavan hobi i jedan sam od onih budala koji sline na 100W modove  sry na dugom postu, ako vam se ne cita i dosli ste do tu, onda vas veselim da je post gotov 
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 03 sij 2015 00:15 |
|
|
|
Normalno da nema curenja i dry hita, to je kayfun, ja sam probao sve sto sam vidio na yt i sto mi je palo na pamet da isprobam i nikad nisam dobio ni dry hit nit mi je kad procurio, zna se desiti.kad ustanem mamuran i tankam ga da zaboravim okrenuti al skinem drip tip i backhandom izbacim visak i to je to. Toliko sam zadovoljan 3.1 kajom i nemesisom da sam razdijelio sve drugo i narucio si hrpu rezeevnih dijelova, sve boje tankova, custom topcape u ostala sranja. Da nije ovaj v4 izasao uzeo bih si jos jedan 3.1 ovako cu uzeti v4 kad vidim recenzije
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 03 sij 2015 03:09 |
|
|
|
Dry hitova nema na vati ako je iole pažljivo složena, ali na klasičnoj silici je vrlo lako dobiti probleme sa setupom ako se stvarno ne pazi i ne zna šta se radi. Ja sam gotovo odustao od kaje na špagi, TH mi je ubojit bio na kojem god otporu da sam probao sa špagom, onda sam ga presložio sa meshom pa je bilo donekle bolje, a sad mi je unutra običan coil na 1.1 Ohm sa Muji pamukom i sad je to tek normalan atomizer za svakodnevnu upotrebu.
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 30 sij 2015 17:22 |
|
|
|
stigla mi nr-r-nr 1,5 i 2 ohma sa ft, nisam je koristio jako dugo, koristio sam ncr 0,2 mjesecima, kupljena na ft takodjer, slagao 2 ohma u kayfun... razlika u aromi na nr-r-nr je nevjerovatna, imam cak i dobar th sa 9mg tekucinom toliko, mozda nekom pomogne
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 30 sij 2015 17:32 |
|
|
|
Neznam jel se ta premade žica štogod poboljšala u zadnjih par mjeseci, ali ja sam dobio od frenda 2.0 ohm sa ft i uopće ju ne koristim. Toliko deformira aromu, i ima stalno nekakav svoj čudmi šmek da mi je neparljivo :/
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 30 sij 2015 18:08 |
|
|
|
Meni je na ncr bila toliko blijeda aroma da sam smanjio parenje na 3-4 ml dnevno, bio par puta u krizi da zapalim. Sad opet imam onu jaku aromu s pocetka parenja, ono pun okus. Doduse i nova silica je dosla, isto 2mm, isto pletena, isto s ft kao i ranije, jedino sto je pakovana po 1m. Ajd sutra smotam setup s ncr na toj silici, mozda je i do nje...
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 31 sij 2015 19:45 |
|
|
|
napravio sam setup sa nr-r-nr 1,5 ohma i starom silikom, nema sta definitivno mnogo mnogo bolje ono sto sam primjetio takodje da kad je setup sa nr-r-nr nema prljavstine na spagi, recimo poslije dana koristenja sa ncr izmedju namotaja je crno, nije gorilo nego je neka prljavstina, skine se prstom, moguce od spaljivanja ncr-a upaljacem ali nebitno, nr-r-nr meni definitivno bolji zaboravih dodati, mnogo bucniji coil sa nr-r-nr, krsi, lomi unutra i roka bolje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 09:36. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |