Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 222 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016
 Post Postano: 10 lis 2016 07:18 

Ma nisi ti u krivu nikako ee..

Samo mi nisi jasan, znači Buje300 je napiso temu za početnike kako si smiksat nešto. Kupiš gotovu bazu sa omjerom Pg/Vg koji hoćeš i sa koliko nikotina hoćeš, naravno u tvorničkim omjerima, što ti je i normalno jer tako idu i tekućine, ako si kupovo tekućine od 12mg kupit ćeš i bazu. Dodat par kapi arome na 10ml i sačekat i parit. Super ultra jednostavno, ako je slaba aroma kapneš još ako je jaka dodaš baze.

To o čemu ti pričaš to su već naprednije stvari. Neko ko sam pravi tekućine par mjeseci i ima 'rupu' imeđu 12 i 6mg npr on će sebi napravit bazu kakva mu paše.
Da je tako mislio siguran sam da bi Buje napiso: Kupite kilu Pg i kilu Vg iz Kemiga i kupite si Pg bazu 36mg ili 100% nikotina sa Cipra i mutite i dobro promučkajte nikotin da ga ima svuda jednako

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 08:11 

trolovi. :D

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 08:24 

Issa ti gdje je ova tema završila :shake:

Buje je napisao odlične upute za početnike kako da napravim(o) svoje tekućine. Znači kupujem Pink Mule Green Label (50/50) s 12mg nikotina bazu jer i ove tekućine koje sad parim imaju isti omjer PG/VG i količinu nikotina i odgovaraju mi.

I ovako nemam neku opremu koja omogućava nekakvo bogatstvo okusa, sve što trebam je da jednostavno/jeftino dođem do tekućine koju mogu pariti a da ne povratim.

Također vrijeme je bitan ali ne i presudan faktor jer trenutno trošim cca. 15 kn dnevno na tekućine.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 10:02 

sin93 je napisao:
Ma nisi ti u krivu nikako ee..

Samo mi nisi jasan, znači Buje300 je napiso temu za početnike kako si smiksat nešto. Kupiš gotovu bazu sa omjerom Pg/Vg koji hoćeš i sa koliko nikotina hoćeš, naravno u tvorničkim omjerima, što ti je i normalno jer tako idu i tekućine, ako si kupovo tekućine od 12mg kupit ćeš i bazu. Dodat par kapi arome na 10ml i sačekat i parit. Super ultra jednostavno, ako je slaba aroma kapneš još ako je jaka dodaš baze.

To o čemu ti pričaš to su već naprednije stvari. Neko ko sam pravi tekućine par mjeseci i ima 'rupu' imeđu 12 i 6mg npr on će sebi napravit bazu kakva mu paše.
Da je tako mislio siguran sam da bi Buje napiso: Kupite kilu Pg i kilu Vg iz Kemiga i kupite si Pg bazu 36mg ili 100% nikotina sa Cipra i mutite i dobro promučkajte nikotin da ga ima svuda jednako

Da, u pravu si. Kao sta rekoh, propustio sam dio i pg/vg/nic gotovoj bazi te sam se adresirao na generalno miksanje. Ma brisi. Sigurno ima neki moderator koji to sve moze ocistiti... :plus:

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 10:30 
Moderator

agolac je napisao:
tama je napisao:
google
ima o tome i na ovom forumu,samo treba čitati malo starije teme

i da:
18mg nikotina - 1,8%
36mg nikotina - 3,6%
100mg nikotina - 10%
1000mg nikotina - 100%

Prijatelju. CDC (Center for Disease Control):

Human data: The fatal human dose has been estimated to be about 50 to 60 mg [Lazutka et al. 1969]. [Note: An oral dose of 50 to 60 mg/kg

Šta ti nije jesano prijatelju. 50-60 mg/kg!!!!!!!

Pažljivo promotri ovo po kg. Sve ide po kg. Nema letalne doze ičega bez definicije po kg težine bilo čovjeke ili slona. Nismo isti ja od 110 kg i netko od 50 kg, ili slon od jebenih 2 tone.

????

7.2.1 Human data
7.2.1.1 Adults
The mean lethal dose has been estimated to be 30
to 60 mg (0.5-1.0 mg/kg) (Gosselin, 1988).

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 11:00 

ovo o rezanju nikotina s 36mg na manje je opisano u temi Kuharica zs pocetnike. I to je stara verzija, tada baze nisu bile jeftine i nije ih bio veliki izbor. Ako usporedis cijene. Jeftinije je, moze se radit. Ali to nije za pocetnike. jer je to dodatno kompliciranje stvari. Ova tema je zamisljena vise kao tutorial za prvih par mjesanja. Ja to ovako radim i sad, nis drugacije.
Nikotin nitko ne bi smio pit, pogotovo ne progutat. Stalno pisete o smrtnoj dozi. Slabo ti dodje na puno manjoj dozi. Meni na 140-180 mg upijenih kroz kozu kroz pol sata, a imam 120kg. Tako da to nije bas za se zayebavat. i to tako slabo da sam na hitnu kreno

Zadnja izmjena: buje3000; 10 lis 2016 12:09; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 11:23 

buje3000 je napisao:
ovo o rezanju nikotina s 36mg na manje je opisano u temi Kuharica zs pocetnike. I to je stara verzija, tada baze nisu bile jeftine i nije ih bio veliki izbor. Ako usporedis cijene. Jeftinije je, moze se radit. Ali to nije za pocetnike. jer je to dodatno kompliciranje stvari. Ova tema je zamisljena vise kao tutorial za prvih par mjesanja. Ja to ovako radim i sad, nis drugacije.
Nikotin nitko ne bi smio pit, pogotovo ne progutat. Stalno pisete o smrtnoj dozi. Slabo ti dodje na puno manjoj dozi. Meni na 140-180 mg upijenih kroz kozu kroz pol sata, a imam 120kg. Tako da to nije bas za se zayebavat

:plus:

Naravno. Treba biti oprezan.
No, uskoro se nikotin ni nece moci kupiti u bocicama vecim od 10 ml i vise od 20 mg/ml tako da su ove vece kolicine stvar proslosti. Kako god, ja ga imam dovoljno za cca 20 godina koristenja tako da me i nije briga.

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 11:34 

spavle je napisao:

7.2.1 Human data
7.2.1.1 Adults
The mean lethal dose has been estimated to be 30
to 60 mg (0.5-1.0 mg/kg) (Gosselin, 1988).

Al bi bilo mrtvih da je ovo tocno...
Fala :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 12:00 

razlika je u tome koliko se nikotina apsorbira parenjem,koliko u dodiru s kožom, a koliko ako nagneš bocu i isipaš u grlo.

buje tvoja je tema, smatram da bi bilo ok kad bi moderatore zamolio da se očisti tema od svih gluposti obzirom jer je ovo sticky thread namjenjen početnicima, i mislim da je ovo prevršilo svaku mjeru i da će zbunjivat početnike....a ostatak se može prebacit u zasebnu temu ak je uopće potrebno još o čemu pisat i baljezgat

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2016 12:08 

vulja je napisao:
razlika je u tome koliko se nikotina apsorbira parenjem,koliko u dodiru s kožom, a koliko ako nagneš bocu i isipaš u grlo.

buje tvoja je tema, smatram da bi bilo ok kad bi moderatore zamolio da se očisti tema od svih gluposti obzirom jer je ovo sticky thread namjenjen početnicima, i mislim da je ovo prevršilo svaku mjeru i da će zbunjivat početnike....a ostatak se može prebacit u zasebnu temu ak je uopće potrebno još o čemu pisat i baljezgat

:plus:

ja bi briso dosta toga :zu: al nek moderatori ocijene šta brisat. ja bi kreno nakon razdorovog posta, ipak ovo ima veze sa seksom :D

Povratak na vrh 

[ 222 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club