|
.
Sada je: 24 tra 2026 22:46. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 22:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 24 lis 2025 09:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dado_ je napisao: Da malo podignem temu, jer mi ponestaje starih 52mg/l baza u velikim pakiranjima (dugo je i trajalo pošto sam na vrijeme bio hrčak  ) Gdje sad kupujete povoljno bazu (znam da su sad max 20 mg 10 ml), malo su mi sulude ove cijene kod nas, ima netko info nađe li se negdje povoljnije? Imas stotku na https://mixnmatcheliquids.com/I obavezno Fagron VG. Medimon VG je neupotrebljiva vodica i izgleda da cu baciti 2,5 dl baze ako ju ne uspijem spasiti mijesanjem.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 24 lis 2025 12:19 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
Kinta je napisao: dado_ je napisao: Da malo podignem temu, jer mi ponestaje starih 52mg/l baza u velikim pakiranjima (dugo je i trajalo pošto sam na vrijeme bio hrčak  ) Gdje sad kupujete povoljno bazu (znam da su sad max 20 mg 10 ml), malo su mi sulude ove cijene kod nas, ima netko info nađe li se negdje povoljnije? Imas stotku na https://mixnmatcheliquids.com/I obavezno Fagron VG. Medimon VG je neupotrebljiva vodica i izgleda da cu baciti 2,5 dl baze ako ju ne uspijem spasiti mijesanjem. Hvala! To prolazi kod nas carinu bez problema? U međuvremenu naručio nešto ovih 20mg 10 mml iz francuske (zajedno s kolegama da nas izađe besplatna poštarina) https://www.liqua-online.com/en/booster ... of-20.html stiglo treći dan UPS-om Cijena je daleeko povoljnija nego bilo gdje kod nas (jeftinije 2,5 puta cca) I da, uvijek Fagron VG koristim (odnosno prije je bi Kemig)  evo baš nekidan kupio kilu, 13 i nešto sitno eura.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 25 lis 2025 12:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dado_ je napisao: Hvala! To prolazi kod nas carinu bez problema?
To je Cipar -EU. Na kemig4u.hr -20%Glicerol (Glycerolum) - 1 kg 10.88 €
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 28 lis 2025 19:38 |
|
|
|
Ja prestao pariti pa imam nešto opreme viška. Između ostalog nešto eldinih aroma i 500ml baze od 50mg, tankovi, modovi... Budem sve poslikal i objavio.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 29 lis 2025 18:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mpix je napisao: Ja prestao pariti pa imam nešto opreme viška. Između ostalog nešto eldinih aroma i 500ml baze od 50mg, tankovi, modovi... Budem sve poslikal i objavio. Ako je VG baza da odma rezerviram. 
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 30 lis 2025 15:43 |
|
|
Kinta je napisao: mpix je napisao: Ja prestao pariti pa imam nešto opreme viška. Između ostalog nešto eldinih aroma i 500ml baze od 50mg, tankovi, modovi... Budem sve poslikal i objavio. Ako je VG baza da odma rezerviram.  Baza je VG, ali bude sve ili ništa.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Upomoć - nikotinska baza Postano: 30 lis 2025 15:48 |
|
|
mpix je napisao: Ja prestao pariti pa imam nešto opreme viška. Između ostalog nešto eldinih aroma i 500ml baze od 50mg, tankovi, modovi... Budem sve poslikal i objavio. ja cu ti se javit za tankove i modove, obozavam stare modove nema ih vise nigdje, moze i obican kantal, isto ga nema nigdje, kao i baterije. Da te olaksamo. u potrebi sam za batkama 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 22:46. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 22:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |