|
.
Sada je: 25 tra 2026 09:58. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 14:19 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
|
Medonja, i ja sam motala,tak da s matematikom i bez nje parenje mi nije jeftinije. Al nije ni bitno, jer kao i kolegi u postu iznad, manje su mi bitne financije kad se uzme u obzir sve ono sto parenjem dobijem, s naglaskom na zdravlje. Samo,eto,nisam ocekivala da ce to biti k'o s pokemonima - moras skupit sve ;-) i probat sve. I imat sve :-) lol
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 14:40 |
|
|
|
ako se kupuje duhan na prodajnim mjestima....naj jeftiniji je 19 kn za 25grama šta jednom pušacu nije dovoljno za dva do tri dana...uz to treba rizle, neko treba i filtere....sve to košta.....a cinjenica je da parenje nije pušenje...nakon nekog vremena postaje hobi htijeli mi to ili ne to je tako....neko nakon nekog vremena stane na loptu i kaze dosta i pari sa nekoliko modova i koja egica....a nekome ne...prepoznat ce se svi parioci u ovom!!!!....da je zdravo nije, da je bolje od pušenja je definitivno...raznolikost okusa, mirisa...niti jedna cigareta to nemože pružit...pa da košta i pet kuna kutija. Ocu reci da nakon nekog vremena ne razmišljam koliko sam danas ili jucer bacio novaca u dim.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 14:54 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
U onom nekom brojaču uštede meni ispada da sam u ovih 16 dana uštedila $70 i izbjegla 350ak cigareta. Not bad at all! Bila sam se zagledala u jedan MOD (VAMO V5), ali sam zaključila da ću se malo strpiti. Al najvažnije je da sad mogu doma pariti bez da mi tata brunda (čak je i probao i narugao se tom konceptu, ali stalo je na tome). Mama je sva ponosna na izostanak smrada na mojoj odjeći. A što se tiče opsesije oko ovog novog i uzbudljivog hobija (povratak na temu), non-stop visim na FT-u provjeravajući status svojih narudžbi, registrirala se na hrpu stranica sa opremom i tekućinama i pretplatila na newslettere (al' će biti spama!). Sad mi je najglavniji prioritet naći "onu pravu" tekućinu. Jer sve ove do sad su onako... dovoljne da ne poželim smrdulju, ali ni približno onoliko ukusne koliko bih to htjela  Makar, priznajem, Evod na spinnerici je malo popravio okus 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 15:05 |
|
|
|
bit cu iskren.....koliko god ljudi govorili original je preskup ili ne vredi to te novce...nisu probali original ili su zavidni jer si nemogu tako nešto kupit....ali ih razumijem jer sam i ja među onima koji pari na svemu i svacemu i uzivam.. Tekucine!!!....ima onih koji su svakodnevne a ima i onih nakon kojih kazemo uuuu tooooo....ali tu ti nemogu pomoci.... To je totalno individualno, svatko sam za sebe mora otkrit.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 15:15 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Medo je napisao: bit cu iskren.....koliko god ljudi govorili original je preskup ili ne vredi to te novce...nisu probali original ili su zavidni jer si nemogu tako nešto kupit....ali ih razumijem jer sam i ja među onima koji pari na svemu i svacemu i uzivam.. Tekucine!!!....ima onih koji su svakodnevne a ima i onih nakon kojih kazemo uuuu tooooo....ali tu ti nemogu pomoci.... To je totalno individualno, svatko sam za sebe mora otkrit. Ne samo da je individualno nego se i mijenja ukus sa raspoloženjem, dobom dana... Bar meni, a vjerujem da nisam jedina. Npr. Dekang Desert mi je bio vauuuu kad sam ga tek probala, sad mi je ružan. Baš ono - nikako mi ne paše! A Dekang čokolada (11mg) mi je bila bljakasta kad sam je tek probala, a danas je cijeli dan natežem i super mi je  Čitam, listam i proučavam ove vaše teme o tekućinama i zagledala sam se u neke koje moram probati kad-tad (JC naravno, i VZ... one mi zvuče baš ono - fino i ukusno). I taj cinammon cookie o kojem toliko čitam. Moram to kušati!  A do tad... željno se iščekuju Liquine tekućine s FT-a. Kad će više doći! Jaoh, ajmeh, sudbo moja kleta! 
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 15:49 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Medo je napisao: .....a cinjenica je da parenje nije pušenje...nakon nekog vremena postaje hobi htijeli mi to ili ne to je tako....neko nakon nekog vremena stane na loptu i kaze dosta i pari sa nekoliko modova i koja egica....a nekome ne...prepoznat ce se svi parioci u ovom!!!!.... a ne znam bas....... ja ih znam dosta koji su poceli parit puno prije mene i jos su na egici i tekucinama dostupnim u nasim ducanima. njima je e-cigareta zamjena za duhan i nista drugo......dobiju svoju dozu nikotina i dalje ih nista ne zanima kolko god im ja pokusavam objasnit kolki to sve skupa moze bit veliki gust koji nema nikakve veze s duhanom. e kad krenes u potragu po internetu za necim boljim ili ljepsim.... il jeftinijim il iz bilo kojeg drugog razloga pocnes citat forume i blogove i fejzbukove il ne znam kaj sve ne..... e onda si najebo.... kad vidis kaj sve ima i koje su razlike u tekucinama i opremi.... gotovo ...... navuko si se  kinta je kriv za sve 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 16:10 |
|
|
|
eto i tebe je nakon podosta vremena prehitilo....pa si se prebacil na profesionalizam.....ok to stoji dođe stricek u ducan veli daj mi to, to, i to plati ode van i pari, ali njih ni ne ubrajam u ovo jer oni niti ne dolaze do foruma ili tome slicno.....jer da svi ti parioci koji se zadrzavaju na osnovi parenja postanu informirani....siguran sam da nebi ostali na pocetnickim setovima.....dok si ekipa ne slozi klik u glavi da parenje nije pušenje, dotle se zadrzavaju na onome što imaju....i muce prodavace o svojim problemima sa opremom....tu je kun-dak relevantan po tom pitanju.... Sa druge strane su frikovi kao ja i nekolicina koja uziva u svim tim rashoblanim egicama, modovima, atty-ima....pa mogu onda priznat da mi je ovo postalo hobi i to u doslovnom smislu. Zapravo se divim ljudima koji uzmu, napune bateriju i atty te pare i uzivaju bez puno razmišljanja.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 17:36 |
|
|
pa to ti i govorim.... prehitilo me zbog foruma 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 17:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
flux je napisao: a ne znam bas....... ja ih znam dosta koji su poceli parit puno prije mene i jos su na egici i tekucinama dostupnim u nasim ducanima. njima je e-cigareta zamjena za duhan i nista drugo......dobiju svoju dozu nikotina i dalje ih nista ne zanima kolko god im ja pokusavam objasnit kolki to sve skupa moze bit veliki gust koji nema nikakve veze s duhanom. e kad krenes u potragu po internetu za necim boljim ili ljepsim.... il jeftinijim il iz bilo kojeg drugog razloga pocnes citat forume i blogove i fejzbukove il ne znam kaj sve ne..... e onda si najebo.... kad vidis kaj sve ima i koje su razlike u tekucinama i opremi.... gotovo ...... navuko si se  kinta je kriv za sve U pravu si  Da nema foruma i interneta vjerojatno bi i ja bio jos na smrdusi. Mozda na nekoj obicnoj e-cig ... ili cak ni to jer ni onaj stricek koji ima ducan nebi znao za bolje ili uopce nebi znao nista.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 28 stu 2013 18:18 |
|
|
bas  evo moj susedi pare vec vise od 2 godine i do nedavno su na egicama imali one tanke plave stapice (neam pojma opce kak se to zove) jedva nekak sam njega uspio nagovorit da si zeme bar ce5 il nekaj tak da si sam mota grijace..... ma kaj sam ja noralan, da kaj bu se on s tim jebal.... pa kad sam mu objasnil kolko bu ustedil ak si sam mota grijace odma drugi dan su i on i zena nasarafili ce5 na egicu  tekucine isto samo dekang iz ducana, kad sam mu dal vz desert ship da proba veli....a dobro je al kaj.... dim je dim  i opet cim sam spomenul razliku u cijeni odma je bilo daj i meni naruci  velim mu nek si malo pogleda forum da vidi kaj mu se svida.... da kaj ce mu to.... razlika izmedu mene i njih je to kaj su oni poceli parit prvenstveno zbog love, a ja zato kaj mi je bilo fino kad sam probal. (domagoj je krivac  ) i to je slucajnost odigrala ulogu jer je imal VZ u attyu, jer da je imal FA reko bi nema sanse dalje znate sve 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 09:58. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |