Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 131 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :)
 Post Postano: 12 lip 2014 08:58 

Posto sad imas nesto opreme za parenje a imas i volju za prestati pusiti, cim nabavis bolju opremu tipa neki mod i dobar atty kao npr kaja, bit ce ti lakse proci te krize. Samo odjebi duvan skroz, kad ti dodje zapalit izvadi ecigaru i vuci. Drz se :)

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 09:08 

Moram kupiti futrolu, ovo ovako ne valja, na vezici je i stalno konzumiram, spucao sam jutros vise od 1.6 ml za 2 sata

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 10:17 
Moderator

Samo da vidiš koliko ja potrošim uz prvu jutarnju kavu ...
Ode pola kaje bez problema :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 11:01 

veljo_81 je napisao:
Moram kupiti futrolu, ovo ovako ne valja, na vezici je i stalno konzumiram, spucao sam jutros vise od 1.6 ml za 2 sata

Samo vuci i vuci dok ti se ne zamanta u glavi od nikotina. Slobodno prvih par tjedana rokaj 24mg, nađi tekućinu koja te neće drapati po grlu i rokaj.
Svima je manje više tako na početku. Kasnije ti cigareta zasmrdi i finije ti je pariti nego pušiti, ali dok god ti ne počne smrditi kad povučeš dim, bit ćeš u iskušenju da zapališ :)
Neznam čije tekućine kupuješ, ali probavaj tekućine od više proizvođača dok se ne nađeš, i uzmi si nekakav dual coil clearomizer, bolje isporučuje nikotin nego ove vivi nove i slični, i samo cuclaj. Potrošnju tekućine počni gledati tek nakon što ti cigarete zasmrde, onda pomalo skidaj nikotin ili ostani na istoj jačini ali manje troši. 1.6ml za 2h poparim i ja koji sam preko godinu dana na parenju, ako mi je tekućina fina, a i kava uz tu tekućinu, ode i 2ml uz kavu bez problema :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 15:48 

Kupujem Flavor Art, u apoteci, 10ml otprilike 30kn, pise da je proizveden u Italiji, ali nebitno, meni je taj RY4 savrsen, volio bih da je zrak takav i da stalno osjecam taj miris, totalno sam pukao, ne sjecam se naziva filma, gledali ste sigurno, puno je puta bio na TV-u, tematika je neki lik koji pravi parfeme i hoce da napravi parfem koji ce se zauvjek osjecati, ubija trebe i od njih pravi parfeme, tako je on mirisao te svoje parfeme ko ja RY4, pustim ga kroz nos pa jos jednom hocu da ga uhvatim :)

Napisah jutros u 6 da me grlo pece, malo pocelo i nakon pola sata mozda prestalo, izgleda da sam se adaptirao ali jutros sam usuo 18mg RY4 bas iz tog razloga ne bi li manje peklo

Jos nesto sam primjetio, totalno sam dekoncentrisan, nista ne pamtim, hodam okolo kao zombi, totalno sam opusten i bas me nesto briga za sve, krenem po nesto i zaboravim po sta sam krenuo, ovaj post pisem vec 10 minuta, stalno zaboravljam sta sam sve htio reci :) Sinoc odem u hr, aj svraticu do nekih drugara na kafu i imam kupiti dvije stavke, pili mi kafu , ja se raspricao o e-cigareti, sjeo u auto i vratio se a nista nisam kupio, a sto je veca fora morao sam to da kupim jer sam imao jos dva mjesta u pasosu za pecate i sad moram cekati novi pasos :)

E sad pitanje tehnicke prirode, ispala mi je cigareta jutros, nekako se otkaci s vezice, pojma nemam kako, i dobijem luft izmedju baterije i atomizera, ono, stegne se to ali mi je ona hepek za vuci plosan pa mi vise ne stoji paralelno sa dugmetom i to me nervira
Na pauzi odem kuci i uzmem novi atomizer i ponesem 24 mg, usuo nista, slab, bljutav, okus plastike, rastavim ga i operem i odradim dry burn, opet uspem i opet isto, primjetio sam da kad radim dry burn sa tim novim da mu treba duplo vise vremena da usjaji grijac
NA ovom sto je dosao u paketu sa cigaretom ne mogu da vidim koliko je oma a taj novi je 2,5, jel moguce da baterija nema snage, ali on lijepo pari samo nema ukusa???
I na ovom novom je grijac 5mm iznad oznake 1,6ml a na starom je u visini 1,6ml, ima li to kakve veze?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 16:18 

Jbt Veljo to zaboravljanje nije uobicajeno...smanji malo uvlacenje :mrgreen: :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2014 09:43 

Nadam se da sam samo preumoran :)
Ovaj atomizer sto sam uzeo rezerve 1x2.4 oma je 0 bodova, bljuta gora od duvana, samo da doguram do 11h i bacam ga, smjesno je sto pola sata bude dobar okus a poslije bljuta
Na stocku bi morao biti sa 2 grijaca, vidim na dry burnu, stock se ocisti zacas a ovaj nikako
Kako god, meni stock pase i htio bih da uzmem Innokin iClear 30, najvise mi lici na stock, zanima me da li je on cemu i mogu li mu se praviti grijaci
Ne bih da vas uvrijedim al htio bih ostati u ovim dimenzijama e-cigarete, ta profi oprema je glomazna a ja nikad kod kuce nisam tako da mi vise pase ovaj dizaj

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2014 09:51 
Moderator

Onda bi ti bilo bolje da uzmeš nešto provjereno recimo evod ili protank II mini.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2014 10:11 

E da, i taj protank mini sam gledao, al kontam mozda daje drugaciju paru, njemu su grijaci u dnu a innokinu u vrhu, jel ima to uopste veze kod okusa pare

EDIT

ispravka, nasao sam da je taj energy sto je kod mene ovo http://keunion.en.alibaba.com/product/5 ... mizer.html

kako god i sta god to bilo meni to pase nenormalno i zato sam napravio narudzbu za jos jednu bateriju od 1300 mah, 2 atomizera, usb punjac i torbicu, i za sad to je dosta, bile su mi obecane 2 cigarete na poklon al lik se ucutao, nemam ja sta cekati, dobro mi ide pa ne bih to da kvarim sugajuci se sa 30-40 evra

odoh sad jednu analognu da vidim jel smrdi

ps
rekao sam da necu mixati arome jer nemam vremena ni zivaca za to ali danas uspem 1ml maxx blenda 18mg na 0,5 ml ry4 24mg i mnoooogo je dobro :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2014 22:40 

Ma jooj makni se sa tih stardust-ova. Ja ti garantiram da jednom kad probaš originalni Kangertech Protank mini 3 da ćeš se preporoditi. Para nije tako vruća kao u stardustu, manje će te vjerojatno i grlo peći, a pare i arome ide iz tog malog čuda kao iz lokomotive. Ja moram reći da stoji uz bok i puno razvikanijim atomizerima.

Povratak na vrh 

[ 131 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club