Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika
 Post Postano: 29 srp 2016 09:48 

nadam se da sam sutra u zg i da uzimam atty...iskreno malo me strah radit solo grijac...koja debljina zice koliki otpor...oce li mi setup curiti...al dobro valjda bum prezivil. Jel ima neki kalkulator na netu di unesem otpor koji ocu a on mi izbaci debljinu zice i broj navoja coila?

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 10:15 

linoleumboy je napisao:
nadam se da sam sutra u zg i da uzimam atty...iskreno malo me strah radit solo grijac...koja debljina zice koliki otpor...oce li mi setup curiti...al dobro valjda bum prezivil. Jel ima neki kalkulator na netu di unesem otpor koji ocu a on mi izbaci debljinu zice i broj navoja coila?

Ne bi čoek vjerovo, al ima... imaš i app za mob...

Koji atty?

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 10:24 

Ne kuzim zasto si ne uzmes atty koji ima mogucnost kupnje gotovih grijaca pa kada se malo vise sa svim uhodas onda pocnes sam radit grijace?
Ja ih znam radit i radio sam ih ali opet sam sad narucio cubis atty i 10grijaca.

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 11:24 

Lima je napisao:
Ne kuzim zasto si ne uzmes atty koji ima mogucnost kupnje gotovih grijaca pa kada se malo vise sa svim uhodas onda pocnes sam radit grijace?
Ja ih znam radit i radio sam ih ali opet sam sad narucio cubis atty i 10grijaca.

Dajte nemojte čovjeku predstavljati izradu grijača kao da je nuklearna fizika. Siguran sam da malo pametnijeg orangutana možeš naučiti raditi grijač u 10 minuta.

Moj savjet: Za atty koji kupiš pogledaj na youtube-u video kako se radi grijač.
Što se tiče žice, imaš kalkulator ovdje:
http://www.steam-engine.org/coil.asp

Ima ih više, ali meni ovaj radi kako treba pa njega koristim.

Moj savjet - ne bacaj pare na gotove grijače nego uzmi pol sata života i nauči raditi svoje, nije nikakva mudrost.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 11:35 

linoleumboy je napisao:

Za računanje -> http://www.steam-engine.org/coil.asp

Za motanje -> https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -piece-set

Nemaš se tu šta bojati, to je samo komad tanke žice i malo vate. Računaj da će ti prvi coil izgledati loše, da ćeš najvjerojatnije provući malo ili previše vate i da će ti okus biti koma, ili ćeš fulat vatažu, ili će ti procuriti ili će ti...kužiš što želim reći :)

Al to nema veze. Izvadiš i napraviš opet. Gle, nakon dva i pol tjedna parenja sam kupio Rose v2. Pogledaj koliko je on ''jednostavan'' za početnika. Prva dva setupa su bila koma, treći već nekako, u roku tjedan dana je setup bio pristojan. I onda sam kupovao razne žice, razni otpori i tako eksperimentirao sa svakim coilom. No ono što je najvažnije je da u roku tjedan dana se može napraviti pristojan setup. Ima tona YT videa za svaki atty, izdvojiš 10 minuta vremena i ponoviš. Nije neka znanost.

E sad, naravno da možeš uzeti neki sa izmjenjivim glavama, oni su isto super, no po mom iskustvu je RBA bolji. Bolji mi je okus, a i sam ionako volim prčkati po stvarima pa to i volim raditi.

Ono što si želim reći, pari ti na Ce4 ili na Spheroidu, tako svejedno, glavno da tebi oodgovara, ali se nemoj bojati raditi coilove, ionako će ti strah nestati kada napraviš prvi coil i prvi setup, koliko god to šugavo bilo.

Ljudi koji ''ne znaju'' raditi coil u pravilu se ne žele s tim zajebavati, ili nikada nisu probali ili to ne mogu radi nekog fizičkog/mentalnog nedostatka (ne mislim ovo uvredljivo). Dakle, samo probaj, kupi žicu 0.3 i 0.2 kanthal, kupi nešto vate, upali Youtube i deri.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 11:42 

:plus:

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 12:08 

shellsh0ck je napisao:
mentalnog nedostatka

Fek0 opet te vrijeđaju :zu:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 13:31 

razdor je napisao:
shellsh0ck je napisao:
mentalnog nedostatka

Fek0 opet te vrijeđaju :zu:

:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2016 14:02 

Hvala hvala i jos jednom hvala :)) na umu su mi bili serpent itaka goblin ili goblin mini ili.....kaju v2.1 lite

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 srp 2016 14:06 

Lik ta tri atija su svi razlika dan i noc jedan od drugog,ti se moras odlucit kaj oces,kakav nacin parenja (a jos nisi) i time te smatram trollom....

Povratak na vrh 

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club