| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 01 stu 2013 21:39 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
kad ti se to dogodi skini evod s baterije i iznad umivaonika ili papirnate maramice, wc papira....neceg...... jako puhni kroz usnik....izletit ce ti visak tekucine iz grijaca.... ponavljaj puhanje skroz dok tekucina ne prestane izlazit van i zrak pocne nesmetano prolazit. sa stapicem za usi ocisti bazu od ostataka tekucine, nasarafi natrag na bateriju i probaj parit. to bi trebalo bit to.....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 01 stu 2013 21:46 |
|
|
i to kad ga treses ko toplomjer samo pogorsava stvar jer visak tekucine sa grijaca kroz dimnjak ide u usnik.... visak tekicine treba tjerat na kontra stranu 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 00:08 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Ne znam, meni pomaže, važno je istjerati tekućinu iz dimnjaka pa na bilo koju stranu... Inače po mom iskustvu osim debljine i količine wicka u grijaču ulogu igra i sloboda dotoka zraka pri bazi - neki ringovi koji se stave za pridržavanje tankova priječe dovoljan protok pa se valjda stvara prevelik podtlak nakon povlačenja koji utjera tekućinu u dimnjak. Nakon što sam proširio rupe na ringovima sa istim grijačima nema više ni curenja ni grgljanja, bez obzira koliko malo bilo tekućine u tanku.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Marko38
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 00:44 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 12:56 Postovi: 30 Lokacija: Zagreb, Velika Gorica
|
|
Eto, nisam jos stigao procistiti stari grijac (samo sam ga 2-3 sec dry burnao), ali sam probao metnuti zamjenski. Zamjenski ima dosta duzi tunel (onaj dio koji se gura u tank). Ne znam dal' to ima neke veze, ali probao sam sad par minuta pariti i za sada je sve super, nista ne curi, nista ne grglja, i zanimljivo - pari duplo vise nego doticni prethodni grijac. Isto 1.8/3.3
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 10:34 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Duži "dimnjak" ne igra ulogu u ovom slučaju. Vjerojatno mu fali neki fiber preko grijača koji je trebao zatvoriti da ulazi više tekućine u grijač nego što treba ili mu ona gumica iznad grijača ne dihta dobro. Bilo bi dobro da odneseš taj grijač majstorima u Palfi pa da ga oni pregledaju.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 10:40 |
|
|
Marko38 je napisao: 1.8/3.3 ovo bas i ne kuzim kaj znaci 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 12:40 |
|
|
flux je napisao: Marko38 je napisao: 1.8/3.3 ovo bas i ne kuzim kaj znaci  pretpostavljam 1.8 oma, 3.3V
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 14:36 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 02 stu 2013 17:07 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Nemoj rastavljati atty iznad lavaboa ili barem zatvori slivnik inače budeš silikonske gumice i ostale djelove tražio u Savi 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Marko38
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 06 stu 2013 16:19 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 12:56 Postovi: 30 Lokacija: Zagreb, Velika Gorica
|
|
Hvala na odgovorima i linku za ciscenje.
Update noobovih iskustva sa kanger evod / joytech 650:
Parim doticno par dana i na rubu sam zivaca. Vec sam 10 puta rastavio i ocistio sve, pogledao 10 yt videa, promjenio grijac, potrgao jedan grijac (spagu) i uvijek isto - nakon nekih pola sata parenja (po jusu, pustim gumb, vucem paru...) para postane vlazna, pa krenu kapljice pa sve postane mokro i neugodno (i onda se vratim na "amatersku" malu titan black (replicu ja mislim)) koja bar pusta suhu paru. Mislim da cu naruciti drugi atty - mt3 ili t3 (nove verzije) ili nesto trece?
|
|
 |
|
 |