Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja
 Post Postano: 28 stu 2013 18:22 

Kinta je napisao:
flux je napisao:
a ne znam bas.......
ja ih znam dosta koji su poceli parit puno prije mene i jos su na egici i tekucinama dostupnim u nasim ducanima. njima je e-cigareta zamjena za duhan i nista drugo......dobiju svoju dozu nikotina i dalje ih nista ne zanima kolko god im ja pokusavam objasnit kolki to sve skupa moze bit veliki gust koji nema nikakve veze s duhanom.
e kad krenes u potragu po internetu za necim boljim ili ljepsim.... il jeftinijim il iz bilo kojeg drugog razloga pocnes citat forume i blogove i fejzbukove il ne znam kaj sve ne..... e onda si najebo.... kad vidis kaj sve ima i koje su razlike u tekucinama i opremi.... gotovo ...... navuko si se :D

kinta je kriv za sve :mrgreen:

U pravu si :mrgreen:
Da nema foruma i interneta vjerojatno bi i ja bio jos na smrdusi. Mozda na nekoj obicnoj e-cig ... ili cak ni to jer ni onaj stricek koji ima ducan nebi znao za bolje ili uopce nebi znao nista.

upravo iz tog razloga...mi kao neki "uzori i izvor informacija" smatram da bi trebali kao kolektiv biti za primjer svim novim clanovima i onim gostima koji se pojavljuju.....stoga nemojmo se više prepirati i pokažimo svima koliko je ova zajednica otvorena prema svim novim pariocima...i da smo na usluzi svima koji žele steci nova saznanja!!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 stu 2013 18:25 

Medo je napisao:
Kinta je napisao:
flux je napisao:
a ne znam bas.......
ja ih znam dosta koji su poceli parit puno prije mene i jos su na egici i tekucinama dostupnim u nasim ducanima. njima je e-cigareta zamjena za duhan i nista drugo......dobiju svoju dozu nikotina i dalje ih nista ne zanima kolko god im ja pokusavam objasnit kolki to sve skupa moze bit veliki gust koji nema nikakve veze s duhanom.
e kad krenes u potragu po internetu za necim boljim ili ljepsim.... il jeftinijim il iz bilo kojeg drugog razloga pocnes citat forume i blogove i fejzbukove il ne znam kaj sve ne..... e onda si najebo.... kad vidis kaj sve ima i koje su razlike u tekucinama i opremi.... gotovo ...... navuko si se :D

U pravu si :mrgreen:
Da nema foruma i interneta vjerojatno bi i ja bio jos na smrdusi. Mozda na nekoj obicnoj e-cig ... ili cak ni to jer ni onaj stricek koji ima ducan nebi znao za bolje ili uopce nebi znao nista.

upravo iz tog razloga...mi kao neki "uzori i izvor informacija" smatram da bi trebali kao kolektiv biti za primjer svim novim clanovima i onim gostima koji se pojavljuju.....stoga nemojmo se više prepirati i pokažimo svima koliko je ova zajednica otvorena prema svim novim pariocima...i da smo na usluzi svima koji žele steci nova saznanja!!!

:brav: :dobar:

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanj
 Post Postano: 28 stu 2013 18:47 

Previše pozornosti vaper hobiju i eto problema, trpe druge obaveze.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 stu 2013 17:55 

Da nisam naletila na ovaj forum, đavla bi sad parila! Onaj e-health sam odbacila odmah, ali nakon višednevnog proučavanja vaših postova, recenzija i sl. navukla sam se najprije na samu ideju (uuu, gadgeti, i koje sve kombinacije, kao to sve lijepo izgleda, a tek ukusno zvuči!), pa tek onda na "pravu" paru (kad je prva konkretna oprema konačno stigla).

Uglavnom, hvaka svima na pomoći i podršci! Drago mi je da sam vas našla pa da možemo zajedno uživati u ovom (novom i uzbudljivom) hobiju :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 pro 2013 12:45 

Danas sam doživjela novo otkriće - ovaj falši Evod clearo sa FT-a ispušta visokofrekventno pištanje kad ga se povlači. Preporuka za svakoga tko trenutno dresira svog psa :la: :cigo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 pro 2013 18:35 

friki je napisao:
Danas sam doživjela novo otkriće - ovaj falši Evod clearo sa FT-a ispušta visokofrekventno pištanje kad ga se povlači. Preporuka za svakoga tko trenutno dresira svog psa :la: :cigo:

Meni je jedan ok a drugi em pišti em curi tako da sam ga odmah otpisao ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 pro 2013 23:26 

Friki, da se vežem na jedan tvoj post - neki dan sam probao od kolegice zapaliti cigaretu. Više iz znatiželje. Bilo je - ODVRATNO! :vom: Ugasio sam je napola. Nemam grižnju savjesti što mi ponekad dođe želja zapaliti. Nakon ovakvih eksperimenata ostaje samo želja da više nikad ne zapalim.
Ne trebaš se ti mučiti. Ok je poželjeti. Druga je stvar hoćeš li zapaliti i koliko će ti to biti dobro. Ako se takve situacije javljaju češće treba u pripremi imati neku tekućinu koja ti je najbolja, spremnu u atomizeru. Finu i jaku :) Da, naravno, prvo je treba pronaći! Sretno s potragom. Znam da ćeš naći.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 pro 2013 23:43 

DylanDog je napisao:
Friki, da se vežem na jedan tvoj post - neki dan sam probao od kolegice zapaliti cigaretu. Više iz znatiželje. Bilo je - ODVRATNO! :vom: Ugasio sam je napola. Nemam grižnju savjesti što mi ponekad dođe želja zapaliti. Nakon ovakvih eksperimenata ostaje samo želja da više nikad ne zapalim.
Ne trebaš se ti mučiti. Ok je poželjeti. Druga je stvar hoćeš li zapaliti i koliko će ti to biti dobro. Ako se takve situacije javljaju češće treba u pripremi imati neku tekućinu koja ti je najbolja, spremnu u atomizeru. Finu i jaku :) Da, naravno, prvo je treba pronaći! Sretno s potragom. Znam da ćeš naći.

Hvala, Dylane :) Želja mi se nije javljala u međuvremenu. Imam doduše još uvijek onaj "tik" kad prolazim kraj kioska koji je znao držati moj duhan da zastanem, ali se brzo sjetim elektronike u torbi :D.
Ali istina je to što kažeš za tekućine - još nisam našla "onu pravu". Zato gomilam testere sa svih strana (i one "krđe", kako ih zovete, i one koje se sviđaju većini... ništa "high end" za sad). Čak sam uspjela smiksati i jednu "svoju" koja je dozrijela i sad mi je fina. Ali ni jedna još nije ona prava. Ma nać ću ja nju već! :vaper:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 pro 2013 23:59 

flux je napisao:
Medo je napisao:
.....a cinjenica je da parenje nije pušenje...nakon nekog vremena postaje hobi htijeli mi to ili ne to je tako....neko nakon nekog vremena stane na loptu i kaze dosta i pari sa nekoliko modova i koja egica....a nekome ne...prepoznat ce se svi parioci u ovom!!!!....

a ne znam bas.......

da ja sam tek kratko na forumu a ne trošim smrdljivke već skoro godinu dana...i otkad ja došla tu na forum...navukla se na miješanje tekućina, počela čistit grijače i tako to...i svašta mi je u planu... :witch:
DA kinta je kriv za sve :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 pro 2013 23:42 

Evo mene opet!

Večeras sam, uz pivce za živce, zamolila frendicu da mi da jedan dim (neki motani duhan, jedan od lakših valjda). Čisto iz radoznalosti, da vidim kako ću reagirati nakon 25 dana bez ijedne cigarete, kakav će mi biti okus.

I vlastita reakcija me ugodno iznenadila - nadala sam joj se. Taj jedan dim bio mi je odvratan. Ali stvarno gadan! Morala sam eksati pola čaše pive da barem donekle ukloni taj "smrd" iz usta.

Nije da me parenje zadovoljava 100% (još uvijek sam u potrazi za onom pravom aromom/tekućinom), ali mislim da se smrdulje i ja nećemo družiti neko vrijeme :)

P.S. Jedva čekam ponedjeljak. Stižu nove tekućine :)

Povratak na vrh 

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club