Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja
 Post Postano: 08 pro 2013 02:50 

friki je napisao:
Evo mene opet!

Večeras sam, uz pivce za živce, zamolila frendicu da mi da jedan dim (neki motani duhan, jedan od lakših valjda). Čisto iz radoznalosti, da vidim kako ću reagirati nakon 25 dana bez ijedne cigarete, kakav će mi biti okus.

I vlastita reakcija me ugodno iznenadila - nadala sam joj se. Taj jedan dim bio mi je odvratan. Ali stvarno gadan! Morala sam eksati pola čaše pive da barem donekle ukloni taj "smrd" iz usta.

Nije da me parenje zadovoljava 100% (još uvijek sam u potrazi za onom pravom aromom/tekućinom), ali mislim da se smrdulje i ja nećemo družiti neko vrijeme :)

P.S. Jedva čekam ponedjeljak. Stižu nove tekućine :)

Haha, potpisujem ovaj dio o tome kako smrde, bila sam na kavi s fredicom koja pusi plavi philip morris i bas mi je jako jako smrdila njena cigareta, bila sam jako ponosna na svoju jabuku-cimet :) :vaper:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 13:46 

Za sad se dobro držim :) Sinoć mi je uz pivo, na moje opće iznenađenje, savršeno sjela Dekangova čokolada. Na smrdulju nisam ni pomišljala zahvaljujući onom jednom bljakavom dimu od neki dan.

A razlog za gunđanje (da se vratim na temu) je što nisam uspjela frendicu koja se činila zagrijana za isprobavanje parenja nagovoriti da proba bar jedan dan paliti bateriju. Radile smo cijeli vikend od jutra do mraka na Božićnom sajmu i svako malo je bježala van na zimu pripaliti. A ja veselo pućkala za svojim štandom unutra, nitko me nije čudno ni pogledao :) Čak su me pitali s čime sam to namirisala štand :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 14:10 
Veliki Cezar zadarske podružnice

:yes: :brav:
Popustit će ona kad vidi još par takvih situacija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 14:11 

friki je napisao:
Za sad se dobro držim :) Sinoć mi je uz pivo, na moje opće iznenađenje, savršeno sjela Dekangova čokolada. Na smrdulju nisam ni pomišljala zahvaljujući onom jednom bljakavom dimu od neki dan.

A razlog za gunđanje (da se vratim na temu) je što nisam uspjela frendicu koja se činila zagrijana za isprobavanje parenja nagovoriti da proba bar jedan dan paliti bateriju. Radile smo cijeli vikend od jutra do mraka na Božićnom sajmu i svako malo je bježala van na zimu pripaliti. A ja veselo pućkala za svojim štandom unutra, nitko me nije čudno ni pogledao :) Čak su me pitali s čime sam to namirisala štand :D

ja sam ponudila svojoj frendici da proba ali me pogledala s onim :roll: pogledom, kao nece ona te gluposti probat... and I was like :hamm: :joj: :conf: oh well, her loss :D ja vise uopce ne pomisljam na cigarete :mravak:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 pro 2013 12:40 

Ja sam krenula pre 20-ak dana sa pocetnickim setom, doduse prodavac mi je pomogao sloziti i sve je razlicitih proizvodjaca.
Prvo mi je baterija od 1100 mah crne boje izgledala ogromnaaa, ali zbog potreba sam uzela i tu i ovu od 650 mah ljubicaste boje da se adaptiram, naravno sa ljubicastim EVOD-om. Smatram da je za nas zene jako tesko pronaci nesto da izgleda lijepo a ujedno i kvalitetno, naravno ja parim po citav dan te se ovaj komentar ne odnosi na one koje tu i tamo upale e cigg.
Nakon 20-ak dana sam odlucila kupiti MOD jer mi smeta razlika u kvaliteti parenja cim se baterija pocne prazniti tako da se na velicinu ocito covjek mora navici ako hoce kvalitet :D Ovaj MOD kad stigne ne planiram nositi vanka, jer sigurno ne izgleda zenstveno no ako stvarno bude ogromna razlika izmedju njega i pocetne opreme ko zna.
Probala 10-ak tekucina, 20 novih okusa razlicitih proizvodjaca cekam kao ozeblo sunce da stignu postom a evo danas idem kupiti novih par komada.
Mislim da sam prerano usla u fazu onih kojima je ovo hobi a ne samo zamjena za cigarete, bolje da sam se manula neta i ostala na Dekangu jer ce me izgleda ovaj sport skupo doci :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 pro 2013 13:43 

ma kakvi skupo... sad su cigarete 3 eura. Čekaj dok budu 4, pa 5 kao i u ostatku europe. E TO će biti skupo!

@Friki - jesi već probala Cohibu?
Tihomirova Cohibaaaaaa.... danas stigla :kina: Parim je u evodu s 1,8 ohma grijačem. Kako je doooobra!
Osjećam se ko Fidel Castro :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 pro 2013 13:54 

DylanDog je napisao:
ma kakvi skupo... sad su cigarete 3 eura. Čekaj dok budu 4, pa 5 kao i u ostatku europe. E TO će biti skupo!

Tihomirova Cohibaaaaaa.... danas stigla :kina: Parim je u evodu s 1,8 ohma grijačem. Kako je doooobra!

Ne još :) Trenutno imam previše tekućina a premalo clearomizera. Još mi i ffromsovi sokići trebaju doći na red - okej osim sinamon kukija, taj je ošo odmah :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2013 12:22 
Veliki Cezar zadarske podružnice

friki je napisao:
DylanDog je napisao:

Ne još :) Trenutno imam previše tekućina a premalo clearomizera. Još mi i ffromsovi sokići trebaju doći na red - okej osim sinamon kukija, taj je ošo odmah :D

A jesam ti zadao glavobolju. :belj: :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2013 21:22 

ffroms je napisao:
friki je napisao:
DylanDog je napisao:

A jesam ti zadao glavobolju. :belj: :lol:

Čekam čiste klearove da ne ukakim okus tvojih fensi-šmensi tekućina :beljise_har:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 pro 2013 21:46 

Dragi Teen, dragi Lastane, dragi forume...

Prstić mi poletio u trenutku slabosti.

Tamo - amo - na Vamo (V5)! Proći će neko vrijeme dok ne stigne, ali sad bar znam da stiže. Dojadilo mi ga gledat u kartu, a odabrala sam ga davno :)
I baterije komada 4.
I punjač po vašoj preporuci.

Sad ručica drhturi pri pogledu na Protank i Mini Protank i Vivi Novu. To je slijedeće na popisu. I kao, kad si njih uzmem, reći ću: - "E, sad je dosta trošenja".

Ma đavla! Kao da se ne znam. Uletit će neki neodoljivi bargain ili ću se polakomit za ovim domaćim modovima (koje već danima gleduckam i slinim).

Baš me briga. Bit će moji jednoga dana. I izgledat ću totalno kul :vaper: :mrgreen: :alexis: u kafiću i vanka i sve.

Samo sad probajte stavit nešto još "kulje" u oglasnik!

E, kad sam već tu - koji od ovih vam je naj - Protank II, Mini Protank II ili Vivi Nova? :kuc:

Povratak na vrh 

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, crawl, Google [Bot] i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club