|
.
Sada je: 28 tra 2026 22:42. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 22:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 14 lip 2014 21:08 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Ok ako moze tako, uzeo sam si i rezerve grijace i od 1.5 i od 2 ohma pa da vidim sta ce leci bolje, onda mi jos objasnite koliko namotaja na koju burgiju i kad to slozim silazim s foruma za pocetnike 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 14 lip 2014 21:37 |
|
|
|
Imas tu negdi na forumu onaj kalkulator za grijace. Na mobu sam pa ti nemogu tocno naci link upisi u google luc bigjohn, pa skini taj programcic, mogao bi ti pomoci
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 15 lip 2014 00:35 |
|
|
|
7 namotaja kanthala 0.25 oko 2 mm svrdla. Ako bude malo pare sljedeći pokušaš sa 6 namotaja i to je to. I malo vate da klizi kroz zavojnicu, ne da zapne...
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 15 lip 2014 11:34 |
|
|
|
ok, hvala, samo da docekam da stigne protank, ovaj smet je poceo davati nekakav bljutav okus a drugog nemam, valjda nece praviti problem na mtm-u, narucio sam na drugara iz hr al nisam imao njegov oib da unesem
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 lip 2014 14:29 |
|
|
mateo je napisao: Ja ti isto preporučam protank 3 mini. Dobra spravica  stiglo, malo je heavy i pucketa kad vucem ali osjeti se bolje aroma, zadovoljan sam, dobijam ono sto trebam tek kad jedan dim u leru povucem onda mi je drugi dobar, to bi trebalo biti bolje na 2 ohma ili? e sad, koju samostalnu bateriju navrnuti, ova umbrella je prelagana, tezi je atomizer od nje pa se okrene naopako kad visi na vezici narucio sam bez obaveze da kupim umbrellu od 1300 mAh ali mislim da ce i ona biti prelaka da, dajte link za tekucine, sta je ovaj mystic juice sa mtm-a? treba mi nesto tipa ry4 i maxx blend ali da je bolje od fa (fa na mtm nema 24mg?), btw sinoc kupio desert ship, pa takav smrad nema ni jedan auspuh 
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 lip 2014 14:45 |
|
|
|
Nema to veze s ohmima, nemoj stezati jako atomizer meni zvuči kao da nemaš dobar dotok zraka. Pa neka stoji naopako bar ti neće curiti dolje na bateriju! Probaj old capetan i island tobacco od tihomira.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 lip 2014 15:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
mateo je napisao: Nema to veze s ohmima, nemoj stezati jako atomizer meni zvuči kao da nemaš dobar dotok zraka. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 lip 2014 17:21 |
|
|
veljo_81 je napisao: mateo je napisao: Ja ti isto preporučam protank 3 mini. Dobra spravica  stiglo, malo je heavy i pucketa kad vucem ali osjeti se bolje aroma, zadovoljan sam, dobijam ono sto trebam tek kad jedan dim u leru povucem onda mi je drugi dobar, to bi trebalo biti bolje na 2 ohma ili? e sad, koju samostalnu bateriju navrnuti, ova umbrella je prelagana, tezi je atomizer od nje pa se okrene naopako kad visi na vezici narucio sam bez obaveze da kupim umbrellu od 1300 mAh ali mislim da ce i ona biti prelaka da, dajte link za tekucine, sta je ovaj mystic juice sa mtm-a? treba mi nesto tipa ry4 i maxx blend ali da je bolje od fa (fa na mtm nema 24mg?), btw sinoc kupio desert ship, pa takav smrad nema ni jedan auspuh  Smuckaj sam tekucinu. Uzmi 36 mg bazu sa ego 2.pl ,vpg pover. Dodaj 50 ml glicerina na 100 ml. Uzmi double ryan od tpa na istoj stranici. Dodaj 7-10 % na 10 ml i peglaj...nema tu puno nauke 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 lip 2014 19:57 |
|
|
|
Vidiš kako su ukusi različiti. Ja nikad nikom ne bi preporučio double ry4 od tpa...
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 17 lip 2014 20:18 |
|
|
hehe, jest da sam kupio umbrellu al odavno nisam igrao resident evil da znam mixati tekucine  meni je bilo drago sto imam fa za kupiti u selu jer negdje je pisalo da su jedine klinicki ispitane, znam da nije uvijek istina ono sto pise ali eto, nekako pomaze kod odabira kum je ubacio u radnju platoon cigarete i tekucine, on kaze tekucina je tekucina a opet ja se nisam usudio da probam taj lik tihomir, povoljan je naspram apoteke ali ono nije mi bas svejedno sta uvlacim kakve su joyetech tekucine?
Zadnja izmjena: veljo_81; 17 lip 2014 20:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 22:42. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 22:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |