Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: baterije i punjac...
 Post Postano: 12 kol 2015 21:18 

Posto sam uzeo tu preko oglasa na forumu jedan VAMO V5 SS a do sad nemam iskustva sa baterijama trebam savjet sta uzeti od baterija koje su tu dostupne u hrvatskoj

Bitno mi je da mi te baterije odmah mogu ic i u mehanicke modove posto se planiram sirit i u tom smjeru

Prije svega me zanima 18650 da nemoram ih furat 10 sa sobom

I takoder sta uzeti od punjaca...dali bi me nitecore i2 ili i4 zadovoljio ili ici pak na nitecore D2 ili D4 ili pak se malo vise otvorit pa ic prema XTAR-u iako izmedu XTAR i nitecore D2 i D4 i nije neka velika razlika u cijeni dapace XTAR je cak jeftiniji....takoder bilo bi dobro da punjac mi puni i nimh i nicd baterije posto ih koristim dosta u tipu AA, AAA a vidim da ovi XTAR VC 2 i VC 4 nemaju mogucnost punjenja nimh i nicd, a nevolim imat milion punjaca vec bi htio to sve skupa objedinit u jednom punjacu

Hvala unaprijed na savjetima i pozdrav iz Pule

Povratak na vrh 

Naslov: Re: baterije i punjac...
 Post Postano: 12 kol 2015 23:09 

imam ti sve kaj ti treb a novo skoro koristeno 10 puta pa se javi ako oces :plus: :plus: :plus:
imam ti sony vtc4 koja ti je odlicna za mehanicke modove i dvije trustfireove od 2200mah koje sam koristio na mehanickom modu na 0,5ohma i bile su super a dobre ce bit i za vamo
a od punjaca ti imam sodu jako je dobar punjac to je sve kaj imam za rec

Zadnja izmjena: zgvaper; 13 kol 2015 01:46; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2015 01:38 

ovako, o baterijama je sve napisano, pa malo pročitaj. Uglavnom, ako oćeš ih koristit u Vamu, onda unprotected, jer protected neće radit. Ja u Vamu imam panasonicove 3400mAh zelene. 2 mi izdrže cijeli dan na vamu. za mehanički mod bi trebalo protected batke (iako ja koristim ove navedene, s time da nikad ne idem sa setupom ispod 1 ohma, mehanika je u ruci 80% vremena, već godinu dana nikad ništa). Koristim nitecore i4, punio sam i ove AAA i AA batke i ove li-ion 18650. radi bez greške već 9mj.cca. 4 te 18650 baterije napuni u 4 i pol sata, a 4 AAA u cca sat i pol ako ne i manje
drži se provjerenih marki baterija. trajat će ti 2 godine i ne isplati se šparat na baterijama. moje traju već više od 13mj i izgubile na kapacitetu možda 15%, a koliko ih je prijašnbji vlasnik imao, neam pojma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2015 03:18 

Sony VTC4 ili VTC5, imaš ih u ecigareta hr, provjereno originali. Od ostalih, Samsung INR 18650 25R, AW IMR 18650, LG HE4 serija itd. To su od onih poznatih a da valjaju. Efest ima dobrih baterija, ali ja ih ne pratim pošto previše muljaju i pakiraju sve i svašta u svoje folije, a i masovno su klonirane, pitaj Feku koje efestice ako već želiš njih, premda danas više nema potrebe jer se konkurencija proširila.
Punjač, šta god odabereš, bilo nitecore bilo xtar, valjat će. Nitecore i4 ima veći postotak kvarenja i reklamacija od xtara, pa ako želiš dodatnu sigurnost, uzmi xtar.

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club