Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pomoc
 Post Postano: 11 ožu 2016 20:24 

Kako sam novi, a imam elaf ijust 2, vidio da je snizenje za grijace kod FastTech-a, pa molim pomoc

ima o5 i 03 ohma, pa ne znam koje da uzmem i posto sam ipak stariji gospon pa bas dobro ne vidim i necu sam nista popravljati, pa me zanima da li moram jos nesto uzeti da imam za rezervu, da ne ostanem bez pare, to bi bilo fakat grozno jer sam takav da mi je stalno u upotrebi

Hvala! :klanja:

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoc
 Post Postano: 11 ožu 2016 20:45 

To su gotovi grijači, znači staviš, pariš i nakon određenog vremena baciš (može se i taj premotat, ali si i sam rekao da ne želiš) i staviš drugi...ne treba ti ništa dodatno osim tih malenih...

Što se tiče 0.5 i 0.3 ohma, moraš sam odabrat, razlika nije ogromna, 0.3 će ti dati više pare i trošit više tekućine i baterije...0.5 ohma će radit suprotno u usporedbi između ta dva, davat će ti malo manje pare, ali će manje trošit bateriju i manje tekućine...ali ta razlika nije ogromna, kao što sam već napomenuo...

Preporuka da uzmeš oba i probaš, ali se možeš ravnat da uzmeš one koje trenutno koristiš (ako slučajno ne znaš, piše na njima)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoc
 Post Postano: 11 ožu 2016 20:52 

Hvala na brzom odgovoru, uzet cu oba jer je popus na 5 pack, nek se najde, zlu ne trbalo. :hi:

slika

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club