Ovo je moje osobno iskustvo ali savjetujem svima. Znači kada krenete u svijet pare morate paziti na početničke greške da neprođete kao ja
Za početak kada uzimate punjače za baterije(18650,18350...) uzmite jedan ali kvalitetan da nekupujete gluposti kao ja pa na kraju tek 3. valja(xtar ili nitecore znam da su dobri) manite se njuškala i kineza loših. Kada kupujete baterije uzmite kvalitetne baterije i obratite pažnju na snagu koje daju. Nemaju sve baterije istu snagu i nisu sve iste pa samo trpaj. Kada uzmete uređaj sa baterijama polovan provjerite da nisu loše baterije izvađene iz veće jedinice(bat za laptope,aku bušilice i slično) jer te nevaljaju i mogu biti potencijalno opasne. Kada uzimate attaye i modove imamo youtube i google pa malo pregledajte i poslušajte tuđa mišljenja po drugim forumima a i vjerujem ovdje da bi bilo koji i iskusniji član pomogao. Ovo pišem samo iz razloga da nepokupujete stvari koje su loše i nisu vam potrebne i pišem o iskustvu na vlastitoj koži. Platio sam 3 punjača koji su krepali u roku tjedan dana bacio novce. Kupio sam mod sa baterijama a unutra baterije iz laptopa( tragovi lemova na sredini) parenje je super i daleko zdravije od smrdulja ali treba paziti na startu kada si neiskusan da te nekošta puno skuplje nego što bi trebalo