Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Za start svakog početnika
 Post Postano: 11 tra 2016 17:44 

Ovo je moje osobno iskustvo ali savjetujem svima. Znači kada krenete u svijet pare morate paziti na početničke greške da neprođete kao ja :rtfm:
Za početak kada uzimate punjače za baterije(18650,18350...) uzmite jedan ali kvalitetan da nekupujete gluposti kao ja pa na kraju tek 3. valja(xtar ili nitecore znam da su dobri) manite se njuškala i kineza loših. Kada kupujete baterije uzmite kvalitetne baterije i obratite pažnju na snagu koje daju. Nemaju sve baterije istu snagu i nisu sve iste pa samo trpaj. Kada uzmete uređaj sa baterijama polovan provjerite da nisu loše baterije izvađene iz veće jedinice(bat za laptope,aku bušilice i slično) jer te nevaljaju i mogu biti potencijalno opasne. Kada uzimate attaye i modove imamo youtube i google pa malo pregledajte i poslušajte tuđa mišljenja po drugim forumima a i vjerujem ovdje da bi bilo koji i iskusniji član pomogao. Ovo pišem samo iz razloga da nepokupujete stvari koje su loše i nisu vam potrebne i pišem o iskustvu na vlastitoj koži. Platio sam 3 punjača koji su krepali u roku tjedan dana bacio novce. Kupio sam mod sa baterijama a unutra baterije iz laptopa( tragovi lemova na sredini) parenje je super i daleko zdravije od smrdulja ali treba paziti na startu kada si neiskusan da te nekošta puno skuplje nego što bi trebalo

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Za start svakog početnika
 Post Postano: 11 tra 2016 20:21 

:dobar:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.