|
.
Sada je: 27 tra 2026 17:26. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
zoolander
|
Naslov: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 10:39 |
|
|
|
Koja je razlika prema obicnima i sta je tu tocno keramika? I kad govorimo o RTA tankovima to su iskljucivo rebuildable tankovi za koje ne postoje kupovni grijaci, nego su namijenjeni osobnom setupu, jel ja to dobro kuzim? Dal se takvi tankovi mogu koristiti na raznim vrstama otpora, nije im iskljuciva namjena parenja na subomu, vec ovisi o otporu grijaca koji slozis, jel tak?
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 18:33 |
|
|
vidim da nitko nema vise zivaca za odgovarati na ovakva pitanja jer ispada da nisi apsolutno nista procitao sto pise na forumu. dio o keramici zaobilazim. keramika navodno daje super aromu(NAVODNO  ) ali keramika mi je vise za u kupatilo nego za parenje  sto se tice rba rta, kako samo ime govori to su rebuildable atiji i ti slazes sto te volja. ima atija koji imaju kupovne serijske grijace i dodatnu rba bazu pa slazes sam coil. otpor ce ovisi o debljini zice, broju namotaja itd subohm je za brdo pare, brzo trosenje baterije i sl. moras paziti i koliko A ti vuce iz baterije itd. neda mi se sve pisati jer stvarno sve pise na forumu. i obavezno pogledaj videa na YT, recenzije, i sl. meni je to pomoglo vise nego citanje. ili nadji nekog koga ces istlaciti s pitanjima za jednu kavu/pivu  umorio sam se, nisam ovoliki post napisao vec dugo 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 18:53 |
|
|
|
ovako probat ću ti odgovorit na šta pretpostavljam da misliš. Pretpostavljam da misliš na ove nove coilove koji sad izlaze, sa keramikom a bez pamuka. ceramic coil. Tu ti pomoć ne mogu, nisam probao a niti ne želim. Ono što ću probat, je rba atty sa keramičkom čašicom u komori. to da. i navodno daje bolji okus, koliko, još ću vidit. Ak te zanima, probaj. RTA znači Rebuldable Tank System. Da to je RBA. Ako ima R u nazivu, onda radiš sam grijač. Šta će ti RTA tank sa kupovnim grijačima. ima dovoljno clearomizera. Rba i služe da se izvuče maksimum. Mogu se koristit na različitom otporu, možeš složit svoj grijač sa 4, 5 ,6...12 namotaja žice, više namojaja viši otpor, veća površina zagrijavanja, više pare i treba više snage da ga pokrene. Ako te ne zanima parenje u subomu kako kažeš, vjerovatno misliš na direkt uvlačenje u pluća....paaaa ima stvarno dosta atomizera za parenje usta pa u pluća iliti MTL, samo nisu rašireni po našim shopovima jer je sad moderno parit u subohmu i radit oblake pare. Ali svi koji su dobri, su RBA. To ne znači da ih nema vani, odnosno u Kini, klonovi za manje novce.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
zoolander
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 19:55 |
|
|
|
Fala na odgovoru, prvenstveno mi nije bilo jasno koji dio u grijacu je keramicki, zavojnica, wtf...kuzim kaj je parenje u subomu, a za RTA sam pital jer u moru proizvoda koji se nude postoje spomenuti RTA, onda oni koji imaju RBA bazu pa ih mozes rebuildat, ali i koristit kupovne grijace(mislio sam da su u pravilu vecina proizvoda takvi)...pa sam samo htio potvrdit da su trenutno "in" proizvodi koje sam rebuildas...nije mi bilo jasno da je takva kategorija proizvoda na trzistu i to jos u toj mjeri jer ne kuzim poantu, kaj fali slozit proizvod koji koristi kupovne grijace, ali ima i odlicnu RBA bazu, imas dvije opcije, a kod RTA tanka samo jednu...Inace ne parim u subomu, procital sam forum za pocetnike i ponovio osnovne pojmove :-)
|
|
 |
|
 |
|
zoolander
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 20:03 |
|
|
|
Npr. Kangerov subtank podrzava kupovne grijace, ali ima i RBA bazu u kompletu, upgrejdas takvu RBA bazu (za razne mogucnosti motanja coila i imas super proizvod), i naravno svemu tome dodas leaking proof opciju, sto mislim da je najveci nedostatak subom i RTA tankova danas...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 07 tra 2016 20:08 |
|
|
|
Po tvom razmisljanju nebi imalo smisla ni izdavat nikakve atomizere drugacije,pa eto ima ih...kaj sam se ja susrel,svaki atty koji ima gotove grijace i ima rba glavu ne valja...barem meni,il ih je retardirano za slagat il ne davaju zadovoljavajuce performanse
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 21:01 |
|
|
zoolander je napisao: Npr. Kangerov subtank podrzava kupovne grijace, ali ima i RBA bazu u kompletu, upgrejdas takvu RBA bazu (za razne mogucnosti motanja coila i imas super proizvod), i naravno svemu tome dodas leaking proof opciju, sto mislim da je najveci nedostatak subom i RTA tankova danas... pa subtank ne curi. rba dio je dobro riješen, bio sam zadovoljan dok je bio kod mene. prvenstveno je za direkt uvlačenje u pluća. Složio sam ga i na 1.8 ohma, ali nije to to. Ako oćeš leakproof ecigaretu, imaš joytech cubis i AIO, ako oćeš bolje performanse i pokoje curenje, imaš, RBA attye. A ako je atomizer bez falingi, neće ni on curit ako ga dobro složiš.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 07 tra 2016 21:02 |
|
|
Cubis curi 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 21:52 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Cubis ne samo da curi, on pljuje... 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Ceramic coil Postano: 07 tra 2016 22:52 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Cubis ne samo da curi, on pljuje...  Riga bolje receno...os kad radi kak se spada il kad zajebava
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 17:26. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |