Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Vtc mini početnički pitanje
 Post Postano: 16 tra 2016 14:48 

Pozdrav,

Jučer sam uzeo VTC mini sa tron s i lg baterijom. Evo od jučer nisam zapalio niti jednu cigaretu.
Pa bi molio ako netko ima par minuta da mi objasni par osnovnih stvari.
S njim dolaze 3 grijača, sada je unutra 1ohm grijač i parim na 15w u power modu. Tekućina je neka tobacco okusa razrijeđena na 6 mg. Glava me ne boli za razliku od kada sam koristio ce4 sa 24mg prije par godina.
Koji grijač i power mod se je pokazao najbolji za MTL?
Mislim koji da koristim sada za početak?
Može mi netko pojasniti osnovne stvari ovog moda.
Zahvaljujem

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje
 Post Postano: 16 tra 2016 15:02 

mod je mod, on samo daje struju na atomizer, koji daje paru. Na modu, kreni sa 7W pa diži kako ti odgovara. Za MTL su inače grijači iznad 1ohma. Ako tron ima 1.8ohma grijač, taj bi po meni trebao bit najbolji. Ali neznam, jer nisam imao taj atomizer. Ako mod ne prikazuje volte, skini za vtc mini update i instaliraj ga na mod. tad će ti sigurno prikazivat i volte. Za osnovnu verziju softwera neznam da li pokazuje. Gledaj da grijač ne pržiš na više od 4.8 volti. koliko je to watti, neznam. Ajde bubnut ću, drži se 8-13W i tu bi trebao bit najbolji

u globalu, na tvorničkim grijačima, podizanjem snage ne znači da će okus biti bolje, najčešće zna bit gori

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 tra 2016 15:07 

Trenutno ga koristim na 15w, 4.06v i pokazuje 1,1ohma. Možda sam trebao manje razrijediti tekućinu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2016 15:12 

Isprobavaj razne voltaže i grijače pa ćeš sam vidjeti što ti najbolje odgovara. Ja trenutno parim na 2,66 volti.
Sve skupa jesi zadovoljan sa Tronom-S?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2016 15:17 

uglavnom, što grijač ima više ohma, daje bolji okus, i to postiže na nižoj snazi. Ma nema pravila, moraš sam probat i vidit. Ovisi i o žici koja je korištena. Evo moj setup trenutno je 2ohma, na 11.7W iliti 4.8volti. Osobno, bolje se ravnam po voltima nego po snazi. Snaga varira ovisno o otporu

Zadnja izmjena: buje3000; 16 tra 2016 15:19; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 tra 2016 15:17 

A gle tek ga koristim manje od jednog dana.
Nisam pušio električnu više od dvije godine i one što sam pušio su bile stanje.
Tako da mi je odličan. Hahaha

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2016 16:12 

Uglavnom, ako osjetiš zagorjeli okus, spusti watt dva dole i bude OK

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 tra 2016 16:40 

Ok. Hvala na savjetima. Jedino što mi ponekad malo curi tekućina, pa mi završi u ustima. Do čega to može biti?

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2016 13:44 

Da se nadove\em na ovu temu (sorry @grga84 kaj kradem thread), ali pošto sam uzeo isti mod sa istim attyem, vjerujem da je bolje nego da otvaram novu temu. I da, također sam početnik :)

Imam ovaj set up jedno 10 dana i ovo je moje prvo iskustvo s parenjem. Za sad mi se sviđa, ali se i dalje borim oko toga da nađem pravi setup. koliko sam skužio, više mi paše MTL jer nekak bolje osjetim okus. Čisto uvlačenje u pluća mi je nekak bezveze za sad. Stavio sam ovaj grijač od 1 ohm koji dođe sa Tronom jer mi se on jedini čini dobar za MTL (druga sva sa manjim otporom - Ni i Ti imaju jaki protok zraka tako da baš moraš saugat direktno u pluća). Radi OK, ima lijepo pare i sve, ali mi nekak ostaje čudan okus u ustima, kojeg nema kad uvlačim direkt u pluća s drugim grijačima. Dimim i power modu (MOD sam prebaci u power čim skuži da je otpor iznad 1 ohm) i uglavnom ga držim oko 10 - 15W (to je negdje između 3 i 4 V). Ne znam jel do tekućine (imam Pink Fury, neku mentolastu u koju dodam trunkicu Tabacco).

Sad, ne znam jel do tekućine, attya, grijača... Po svemu kaj vidim, ovaj atty i nije baš za MTL (osim ako zam zabrijao krivo).

I jedno pitanjce oko grijača. Još se igram sa svime i možda bih uzeo neki drugi, pa me zanima koji je to tip grijača na ovom attyu. Ako sam sve dobro vidio, to su Ego grijači, ali opet nisam siguran. Da li se ti mogu slagati doma, ili da uzmem neki drugi atty?...

I tak, pitanje do pitanja. Forum aktivno čitam već 2 tjedna, i lagano kužim neke stvari. Još kad se malo vrati znanje iz fizike od prije 15 - 20 godina, možda skužim o čemu se vi svi razgovarate :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2016 14:04 

ako već želiš slagat svoje grijače, gledaj RBA/RTA atomizere. Na njima nema gotovih grijača tako da moraš sve sam. Kayfun i taifun gt se dosta lagano slažu a daju bolji okus i bolju paru od ovih početničkih atomizera koji nisu predviđeni za to. Ali mogu se rebuildat i oni. Tron nisam imao niti išta znam o njemu i tu ti pomoć ne mogu.

Zadnja izmjena: buje3000; 25 tra 2016 14:27; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club