Da se nadove\em na ovu temu (sorry @grga84 kaj kradem thread), ali pošto sam uzeo isti mod sa istim attyem, vjerujem da je bolje nego da otvaram novu temu. I da, također sam početnik

Imam ovaj set up jedno 10 dana i ovo je moje prvo iskustvo s parenjem. Za sad mi se sviđa, ali se i dalje borim oko toga da nađem pravi setup. koliko sam skužio, više mi paše MTL jer nekak bolje osjetim okus. Čisto uvlačenje u pluća mi je nekak bezveze za sad. Stavio sam ovaj grijač od 1 ohm koji dođe sa Tronom jer mi se on jedini čini dobar za MTL (druga sva sa manjim otporom - Ni i Ti imaju jaki protok zraka tako da baš moraš saugat direktno u pluća). Radi OK, ima lijepo pare i sve, ali mi nekak ostaje čudan okus u ustima, kojeg nema kad uvlačim direkt u pluća s drugim grijačima. Dimim i power modu (MOD sam prebaci u power čim skuži da je otpor iznad 1 ohm) i uglavnom ga držim oko 10 - 15W (to je negdje između 3 i 4 V). Ne znam jel do tekućine (imam Pink Fury, neku mentolastu u koju dodam trunkicu Tabacco).
Sad, ne znam jel do tekućine, attya, grijača... Po svemu kaj vidim, ovaj atty i nije baš za MTL (osim ako zam zabrijao krivo).
I jedno pitanjce oko grijača. Još se igram sa svime i možda bih uzeo neki drugi, pa me zanima koji je to tip grijača na ovom attyu. Ako sam sve dobro vidio, to su Ego grijači, ali opet nisam siguran. Da li se ti mogu slagati doma, ili da uzmem neki drugi atty?...
I tak, pitanje do pitanja. Forum aktivno čitam već 2 tjedna, i lagano kužim neke stvari. Još kad se malo vrati znanje iz fizike od prije 15 - 20 godina, možda skužim o čemu se vi svi razgovarate