Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: otpor
 Post Postano: 18 tra 2016 09:24 

Koristim dvije baterije samsung i lg 18650, 2500mah. Primjetio sam da dok promjenim bateriju, promjeni mi se i otpor. Razlike su bile male oko 0.1 oma, no danas sam primjetio pomak za 0.7 oma, s 1.5 na 1.57 oma. Koristim Cubis tank i wismec presu 75w, s cim je to u vezi i jel to normalno? P.S. takoder sam primjetio da dok stavim bateriju mod mi se ne upali od prve nego tek nakon dva pokusaja vadenja i stavljanja baterije. Presu sam kupio novu...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 tra 2016 09:36 

Nije ti ptomjena otpora od 0.7 nego 0.07 oma...i to nije nije nista strasno,i normalno je

Ovo kaj ti se presa ne pali od prve ti je drugi problem

Povratak na vrh 

Naslov: Re: otpor
 Post Postano: 18 tra 2016 09:39 

Za mod ne znam... iskreno... al ne zvuči kao normalno :D reklamiraj, garanciju ima barem mjesec dana... :) mene je moj istick 'zezao' pa je na kraju bilo samo sve gore... mučila se tjednima, umjesto da sam odmah fino zamijenila... glupača...

A za otpor su stvarno male razlike... potpuno nebitno... to je 0.07, a ne 0.7 po napisanom... ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2016 09:55 

Baterije inace punim u starom k box miniju, jel moguce da je tu problem? Naime samsungova baterija je u presi pokazuje otpor 1.5 oma, zamijenim bateriju i stavim LG koja se dotad punila u kboxu, kako sam stavio bateriju otpor se povecao na 1.57 oma i mod nije upalio od prve, nakon toga sam stavio ponovno samsung bateriju koju u meduvremenu nisam stavio puniti u kbox i uredaj pali od prve s otporom ko i prije od 1.50...Nakon toga stavim samsung bateriju punit u kbox i nakon par minuta ponovno probam stavit samsung bateriju u presu i sad se uredaj ne pali od prve ni sa samsung baterijom, a prvobitni otpor od 1.50 oma skace na 1.57... To je ukratko ono sto mi se dogodilo jutros. Sory ako smaram, ok za otpor, no big deal, moje pitanje je glede prese dal je moguce da je punjenje baterije u kboxu dovelo do neke greske da se presa ne ukljucuje od prve?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 tra 2016 09:57 

Sanse da je kbox kriv su skoro pa nikakve...problem je u presi 99%...dal se gasi u radi? Il jednom kad ga upalis radi dok ne izvadis batku?

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2016 10:02 

Kad vec pisem da dodam i to da sam zajedno sa starim rabljenim kbox minijem dobio i LG bateriju kod koje sam bio primjetio da mi skuri grijac nakon par dana upotrebe (koristio sam ju paralelno sa novom LG baterijom kod koje se to nije dogadalo vec samo kod ove stare i to obicno dok je vec bila pri kraju snage). Prestao sam koristiti tu staru LG bateriju i kupio samsungovu i takvih situacija vise nije bilo, grijac je radio, kolko je radio, ali ok. Uvjeravali su me da to ne moze biti do baterije, no uvjerio sam se u suprotno... Dal je moguce da kbox radi baterijama nekaj kaj nebi trebal, da ih zblesira na neki nacin pa da dolazi do problema?

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2016 10:04 

Presa mi skroz dobro radi, cjelo vrijeme, jedino se tu i tam zagrije dok cesto vucem i dok je grijac vjerujem dotrajao. Jedino se ne upali iz prve kad izvadim bateriju, do danas je sve normalno radilo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2016 11:10 

Ne razumijem koji je ovo k..., smoril sam sebe i forum, isprobavam sad i mod radi. U prvi mah sam morao pricekati par sekundi prije nego nanovo stavim bateriju da bi se presa upalila, sad radi i dok odma stavim bateriju. Jedino kaj primjecujem je da dok stavim bateriju stealth mod koji je bio ukljucen, to vise nije( nego se displej normalno pali.)..fuckin ne kuzim vise nist

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 tra 2016 11:31 

Pa moguce da ne pamti postavke kad izvads batku....a mozda ti i u kurvu presa...ja bi reklamiral na tvom mjestu

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2016 12:08 

Bi i ja, al sam sam sebi glup, nemrem doc coveku i reci mu da nekaj ne dela ak dela :|

Povratak na vrh 

[ 10 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club