Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: iStick TC60W i Lemo 2
 Post Postano: 10 svi 2016 17:20 

Pozdrav vaperi.

Dajte mi pomagajte. Imam iStick 60 i gore je Melo 2 koji dolazi u originalu. Da li mogu na taj 60w normalno koristiti recimo Lemo2 i da li se isplati dati kojih 26$ za taj atomizer.
Ima li nesto pametnije od ovoga lemo-a za kupiti. I jos me zanima koko dugo mozes pariti sa jednim rebuildom ( dava dana ili 2 tjedna )?

Hvala

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 svi 2016 17:28 

Na dvaki mod mozes zaserafit prakticki svaki atomizer danas...dakle moze i lemo 2....al lemo nije bogzna kaj....setup u pravilu traje prije 2 tjedna nego dva dana,ak ne sjebes zicu samo mijenjas vatu

Uzmi tilemahos v2,phenomenon, ubertoot v2...daj malo citaj forum kvragu,sve je to prozvakano,ta tvoja pitanja

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 10 svi 2016 17:38 

vulja je napisao:
Na dvaki mod mozes zaserafit prakticki svaki atomizer danas...dakle moze i lemo 2....al lemo nije bogzna kaj....setup u pravilu traje prije 2 tjedna nego dva dana,ak ne sjebes zicu samo mijenjas vatu

Uzmi tilemahos v2,phenomenon, ubertoot v2...daj malo citaj forum kvragu,sve je to prozvakano,ta tvoja pitanja

A citam ali ne kužin ništa kaj pročitam :(. Sad mi je jasnije kad mi neko napiše lijepo lol. 76E za tilemahos wtf. Pa to ne bi. Brijem da je lemo bolji kolko god je loš...
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... k-atomizer
to je neki klon ili kaj za 20$? koja je razlika. I isto na fastfechu vidim istu stvar a razlicite cijene, ne kuzim.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: iStick TC60W i Lemo 2
 Post Postano: 10 svi 2016 17:51 

koliko god vulja bio vulja, da, sve pise na 100tinjak mjesta. ali ajde... sve je pametnije od melo i iShit i sl pizdarija. u globalu klonovi su od 10-30$, a originali 100+ $. mozes i kod nas kupiti ali racunaj na lijepu marzu prodavaca. ili kod nekog od dezurnih jebivjetara koji napucaju 10 postova da bi prodavali atije stigle iz irske od tetkine prabake. pogubio si se? e znaci nisi dovoljno citao :D
nismo mi toliko losi koliko ne volimo ekipu koja ne cita :zu: ajd pucaj sto te jos zanima, obecajem da cu odgovoriti(ako budem znao) :)

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2016 18:32 

ima pametnijih izbora. recimo aromamizer, subtank, griffin itd za direkt lung parenje. ne gledaj cijenu na FT nego recenzije. Ako neki klon ima 100+ recenzija s 4 ili 5 zvjezdica, onda valja klon. a najčeće ovi koji valjaju su 20-30 dolara.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2016 18:59 

Pa evo, Lemo 2 nije loš za parenje direkt u pluća. Ali mislim da možeš i bolji atomizer naći po toj cijeni. Lemo ima tendenciju propišati tekućinu, možeš ga puniti samo sa bočicama koje imaju one tanke vrškove, i pije tekućinu kao lud (ima malu zapremninu, pa ti neće potrajati cijeli dan jedan tank). Malo ga je i "pipavije" složiti.
Meni je npr. Subtank Mini od Kangertecha puno bolji. Veći, ne curi, aroma je solidna, jednostavan za složiti, dobro dihta.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 svi 2016 23:29 

Lemo 2 je ekstra ati dok malo ne pritegnes tank, a to se desi svaki put kad ga tankas, dihtung tad zacepi kanal i onda idu problemi

Poslano sa mog Z520 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club